Nokia cep telefonu güncellerken yarıda kesildi. | Telefon açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

ByMaDaK

Üye
    Konu Sahibi
Nokia cep telefonu güncellerken yarıda kesildi. | Telefon açılmıyor
Bu konuyu forumda araştırdım ama sonuç olarak dığru düzgün bir şey bulamadım. Nokia 5800 sorunları konusuna yazdığımda cevabı kısa sürede alabileceğimi düşünmediğimden yeni konu açmak zorunda kaldım.
Nokia 5800 cep telefonu güncellerken yarıda kesildi.
Çok ters bir zamanda cep telefonumu güncellemeyle uğraşıyordum. Bir yandan çok önemli bir işim varken diğer yandan güncelleme yapmaya çalışıyordum bu arada güncelleme yarıda kesildi. Artık telefon açılmıyor, şarza da koyduğumda herhangi bir tepki vermiyor.

Bundan sonra telefoncuya vermeden benim yapabileceğim bir şey var mı ?

Güncelleme işlemi bilgisayar üzerinden USB kablosuyla yapılıyordu.

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Sanırım yazılımı sıfırdan kurman lazım, flash atman lazım yani

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
phoenix le yeniden orjinal dosyaları flaşlarsan hiçbir sorun olmaz

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
tekrar flashla ölü flash yap :D

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
pc olsa idi yardım etmeye çalışırdim da hep mobilim kardeşim ama yapamadığın yer olursa pm at

• Beğen
Tepkiler: ByMaDaK

ByMaDaK

Üye
    Konu Sahibi
pc olsa idi yardım etmeye çalışırdim da hep mobilim kardeşim ama yapamadığın yer olursa pm at

O zaman şurada yardımcı olsanız belki devamını getirebilirim. Bu programın kaç versiyonunu indirdim denedim hep programı açtığımda bu hatayı veriyor. 5800 Phoenix ile yükleme yapabilmem için güncelleme dosyası olmadığından yapamıyorum.

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
pc xp mi

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye

Bu siteden kendi telefonunun sistem dosyalarını indir öyle dene. Rm koduna dikkat et ama.

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
işi ustasına sormak lazım @noss_bar

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Ben yardım edebilirim teamviewer ile

ByMaDaK

Üye
    Konu Sahibi
Şu anda masaüstünden giriyorum. Masaüstü XP, olmazsa Laptop dan girerim orada Win7 yüklü...

Bu siteden kendi telefonunun sistem dosyalarını indir öyle dene. Rm koduna dikkat et ama.

tamam hocam indiriyorum bakalım ne oalcak olmazsa Win7 'den girecem

Hocam XP 'den girdiğimden problem çıkartıyor sanırım Win 7 'den gireceğim yapamazsan Team Wiever ile yardımcı olursanız çok sevinirim

Hocam yazılım indirdim J.A.F ile bir şeyler yapıyorum sanırım doğru yoldayım ama hala XP 'deyim...

ByMaDaK

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim yaşıyorsan cfw at bari :DyapıyorsanSymbian Belle [c6 Proxm] V.8 [20.09.2013] - MaxiCep
öneririm

Hocam telefon açıldı ben dünden beri yapamadığı işlem NaviFirm yazılım indirmemesiydi :) Arkadaşın berdiği site sayesinde indirdim ve telefon açıldı. Şimdi açıldığına sevinirken :( Sizin verdiğini konuyu görünce üzüldüm.

Sizin verdiğiniz konudaki indirip yüklemem için ne yapmam gerekiyor? Gene sistemi mi çökertmem gerekiyor ? Ayrıca tekrar tekrar sistem çökertirsem soun olur mu ???

İşin garibi; telefondan hiç bir şey silinmemiş :) Her şey aynı :)))

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Teamviewer varsa ben kurayım 2-3 dk'lık bişey :D

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
öncelikle sistem çökertmen gerekmiyor :D sonra tekrar sistem çokse hiçbirsey olmaz tekrar yaparsın aynı işlemi sorun geçer

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
5800XM'e flash atarken phoenix kullanılabilir mi?

• Beğen
Tepkiler: _YldZEneS_
_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
arkadaş 2dk da halleder hiç üzülme :) elindeki tel 5800 değerini bil :)phoenix daha sağlıklı olur

• Beğen
Tepkiler: -Empat-
Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Ben phoenix kullanmayı biliyom ondan sordum :D
İstersen ben kurayım sistemi teamviewer'dan

Üst Alt