Nokia CEO'su Elop Kaygılı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye

Symbian'daki küçük donmalar çok yaşanıyor bunu herkes bilir ayrıca oyun hadi oyunu geçtim tarayıcı açarken 1-2 saniye bekletiyor.O kötülediğimiz Android daha seri davranıyor aynı işlemcili telefonlarda...

hangi android telefon arm11 chip seti kullanıp ve aynı işlemci saat hızında çalışıp symbiandan daha verimli çalışıyor ? bi yazabilirmisin buraya merak ettim...

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

hangi android telefon arm11 chip seti kullanıp ve aynı işlemci saat hızında çalışıp symbiandan daha verimli çalışıyor ? bi yazabilirmisin buraya merak ettim...

ARM11 değil ama ARMv6 kullanan 600 MHz'lik T20 bizi eziyor.;)

klongs

klongs

Üye
​nokia dışında arm11 kullanan yok ki

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
model cesitliligine yapacagi yatirimi yazilim uygulamaya yapicak olay bu

• Beğen
Tepkiler: Niizuma.Eiji
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
bir konuyu daha kaybettik.

• Beğen
Tepkiler: FirstPioneer
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Konuyu kilitlettireceğim ve inşallah kilitlerler.. Şu anda sinirlisiniz ve yanlış şeyler yazma olasılığınız yüksek..

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Wp Sucks , Linux rocks

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
konu ile alakasız,gereksiz,tartışma mesaj ve alıntıları denetime alındı lütfen forum kuralları çerçevesinden konuları dagıtmadan devam edelim.

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye
konu ile alakasız,gereksiz,tartışma mesaj ve alıntıları denetime alındı lütfen forum kuralları çerçevesinden konuları dagıtmadan devam edelim.
Allah Razı olsun senden abim sürekli konular böyle oluyor yani teşekkürler. :)

Konuya değinecek olursam Wp8 in iyi işler çıkaracağını düşünüyorum ama Elop bence Nokia için çok yanlış bir seçim..Wp8 her ne kadar Nokia için iyi olacağını düşünsem de Nokia çok daha iyi olabilirdi bence Elop'suz :)

• Beğen
Tepkiler: Niizuma.Eiji
FirstPioneer

FirstPioneer

Üye

Allah Razı olsun senden abim sürekli konular böyle oluyor yani teşekkürler. :)

Konuya değinecek olursam Wp8 in iyi işler çıkaracağını düşünüyorum ama Elop bence Nokia için çok yanlış bir seçim..Wp8 her ne kadar Nokia için iyi olacağını düşünsem de Nokia çok daha iyi olabilirdi bence Elop'suz :)
Harmattan ve MeeGo ile çok daha iyi olabilirdi

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye

Katılıyorum ama MeeGo'yu geliştirmeye daha erken başlansaydı.Biraz geç kalındı MeeGo konusunda bence.
daha erken ne zaman başlayabilirlerdi ki Maeomo çıktı sonra çok yakın bi sürede meego'nun geliştirileceği duyuruldu tamamen elop'un şerefsizliği bi de kuzey amerikalılarla finlerin biraz uyuşmazlığı

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
daha erken ne zaman başlayabilirlerdi ki Maeomo çıktı sonra çok yakın bi sürede meego'nun geliştirileceği duyuruldu tamamen elop'un şerefsizliği bi de kuzey amerikalılarla finlerin biraz uyuşmazlığı

Ya Nokia açısından geç olup olmamasını demiyorum.Mobil platforma girişi diğer sistemlere bakıldığında biraz geçti.En azından bir Wp zamanında MeeGo'lu telefonlar çıksaydı Nokia yoluna MeeGo ile devam edebilirdi bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...