nokia cc cisco

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alenic29

alenic29

Üye
    Konu Sahibi
nokia cc cisco
arkadaşlar bu program nokia tarafından mağazaya koyulmuş indirdim fakat çözemedim viber gibi bişeye benziyo kullanan varmı

----------Eklendi @ 23:12:00 ---------- Yazıldı @ 23:01:38 ----------

hiç mi anlayan çıkmaz koca forumda her programdan beşer onar konu açılmış bunu bilen yok anca kopyala yapıştır yapın

catdog136

catdog136

Üye
Öncelikle foruma böyle bir yaklaşım içinde olmanız yanlış, bilen biri olursa zaten cevap verir. cisco ne bilmiyorum ama, internetten telefon konuşması yapmayı sağlıyor anladığım kadarıyla..

alenic29

alenic29

Üye
    Konu Sahibi
ayarlardan servis sağlayıcısını falan çözemedim.şu programı kullanıma geçirsek patlama yapar.bu site bu platformun bir numarası.çok büyük bi potanyeli var.burda bu sorunu çözemezsek ayıptır bence o tarzda yaklaşım yapmamın sebebi bu

Uqur5445

Üye
gunduz bılen cıkar

tarxhn

tarxhn

Üye
sen boyle yorum yaparsan bilen olsa bile sana cevap vermez benden demesi

• Beğen
Tepkiler: fastjel ve xLucifer
catdog136

catdog136

Üye
ayarlardan servis sağlayıcısını falan çözemedim.şu programı kullanıma geçirsek patlama yapar.bu site bu platformun bir numarası.çok büyük bi potanyeli var.burda bu sorunu çözemezsek ayıptır bence o tarzda yaklaşım yapmamın sebebi bu

büyük ihtimal nimbuzz,fring gibi voip isteyecektir. Yani yeni bir şey yok..

alenic29

alenic29

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah :)

DxTR90

DxTR90

Üye
hiç mi anlayan çıkmaz koca forumda her programdan beşer onar konu açılmış bunu bilen yok anca kopyala yapıştır yapın

sen böyle söylersen bilen olsa da paylaşmaz madem o kadar önemli kendin araştır bul da paylaş bizimle :angry:

• Beğen
Tepkiler: fastjel
alenic29

alenic29

Üye
    Konu Sahibi

sen böyle söylersen bilen olsa da paylaşmaz madem o kadar önemli kendin araştır bul da paylaş bizimle :angry:
araştırdım gakko bulamadın sccp ayarı diye bişey var oraya girilen adresi bulamadım.bi de dlna oynatıcısı diye bi program var ona da bi kılıf uyduramadık.kablosuz şekilde telefondaki medyayı tv aktarıyo

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Nokia cc cisco? :)

Nokia Call Connect Cisco...

Bence sen o işe hiç girme :)

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Hakan kardeşim :) Bu bir yorumsuz yorumdur. :) cc cisco nun açılımını yaptım ve o işe hiç girmemesi gerektiğini söyledim yani yorumsuz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...