Cseven Sana demedimmi Benim Hesabıma girme diye,maxicep te kendi hesabım olsun dedin onuda açtım sana yeter girme benim hesabıma kendi hesabından yazacağına benim hesabımdan yazmışsın !
kim portlıcak c7 ye doru düzgün fw yapan yokki fp1i portlamadılar bildiğim kadarıyla.

Okadarını Tam bilmiyorum bu c7 benim kafamı yıkıyor almanyadan akrabam kendiside çocukta bir c7 hastalığı var bitmedi gitti ya
bu demin yazılanları o yazdı sakın yanlış anlaşılmasın dediğim gibi mesaj kasma amacım yok admin kardeş o kısmı Cseven nickli arkadaşa aktarırsa sevinirim Cseven Şifremi Değişiyorum Zonguldak'a Gelince Görüşçez senle![]()
bidaha yapmıyacam söz
size iyi forumlar.

kardeşim az makul ol. C7 ile 701 arasında dünyanın farkı var ileri dönük düşünürsen ama symbian ileriye dönük bi sistem olmadığından 701 in donanımı oyundan çok carla belki bi ihtimal donnayı çalıştırmaya yarar.. Symbianın artık kısır bir sistem olduğu açık ve net bu saatten sonra almanında zerre mantığı yok.. Hem nokia olsun hem sağlam diyorsan hem de oyun diyosan alırsın n9 u kurarsın nitdroid herşeyi oynarsın he param yok dersen neo v den aşşağı android seni pişman eder bu da bariz. 2.el neo v lere bak yada galaxy s lere bak daha aşşa android alma yok param yok dersen c6 verip c7 alma parana yazık etme
sony neo v değilde yeni bir xperia s gelmiş bugün gördüm böyle bir cihaz yok s2 ve s3 ten daha kalın ama sony sonuçta nokia kadar kaliteli duruyordu ama fiyatı 1500 TL civarındaydı...
neo v nin tasarımı tarzım değil ama cihaz çok iyidir ona birşey diyemem !
''ace plus'' normal ace 5830 dan çok üstün bir cihaz, 5830 ace bu kadar tutulduğuna göre al ''7500 ace plus'' ı sıkma canını.bende var modern combat 3 , street fighter 4, dungeon hunter 3 , gangstar rio takılmadan oynuyorum. nokia c7 mazide kaldı 5800'ın abisiydi.sony lere bulaşma, samsung tan şaşma.

Diyonuz ki 701 C7 den daha iyi diyonuz yanılıyorsunuz beyler. Öyle olsaydı şuan c7 701 den ucuz olurdu. Şuan C7 800 lira 701 700 lira.
Sony bu kasada başka cihaz çıkartır mı ?

Hocam Xperia S baya sorunlu bir model.Bulaşmanın önermem ama sen zaten SII aldın eski bir mesaj bu olsun başka arkadaşlar görsün![]()