Nokia C7'mi düşürdüm elimden :S kasa değişimi yapmak istiyorum :S

Sponsorlu Bağlantılar

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C7'mi düşürdüm elimden :S kasa değişimi yapmak istiyorum :S
Arkadaşlar ocağın başında aldığım nokia c7mi bugun elimden düşürdüm ve sağ alt kenarı kaldırıma süper bir şekilde çarptı.benimde haliyle canım sıkıldı arkadaşlar,ya sunu soruyorum simdi sizlere,bendeki c7 siyah kasa,üstünde iki üç çizik var,bide bu sağ alt darbe alınca diyorum ki acaba kvk yetkili servisine gidip kasayı değiştirtsem mi,fiyatı hakkındaa bilgisi olan ve bu işlemi tavsiye etmeyenler nedeniyle birlikte yazabilirmi???

----------Eklendi @ 01:04:51 ---------- Yazıldı @ 01:04:34 ----------

yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar..

emreipekci

emreipekci

Üye
garanti kapsamı dışında olduğundan komple kasayı değiştirmeye kalkarsan bayağı fazla bir maliyeti olur. ama sadece alt trafını değiştirmek istiyorum dersen bilmem o kısım tek bir şekilde değişir mi? eğer parası ve görüntüsü içine dert oluyorsa şeffaf bir kap ol öyle kullan en azından gözün görmez belki için öyle rahat eder diye düşünüyorum. :hmmm

• Beğen
Tepkiler: cgrylmz7
cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkürler ya gerçekten mantıklı bir çözüm yaa,silikon kap almayı düşünüyorum ne zamandır,ondan alayım en iyisi hem düştüğünde korur hemde kasa maliyetinden krtulurum,öğrenciyim sonçta borç harç aldım tlfu 5.ayında böyle oldu,gerçi çok sorun değil ama yinede gözüme görünmese iyi olur o çizik :) silikon kılıf alcm yarın ilk işim,keşke olmasaydı ama vardır herşeyde bir hayır sonuçta,teşekkürler emre bey çk mantıklı bir öneri :)

KO9

KO9

Üye
aynı durumu bende yaşadım ark'ım sni çok iyi anlıyorum... Kasa ezildi benimde düşünce biraz o yüzden silikon kapla geziyorum artık :))) bu arada ben sana fiyatları söleyeyim kapağın sadece plastik kısımları değişicekse 225 metal kısımlarıda değişicekse +150 lira yani toplam kasa değişimi 375 lira...
Benim birde bu kasayı düşürmemden çooook sonra tuş kilidinin üstünde çatlama oluştu o daha kötü sorun yaratıcak ilerde ya hadi hayırlısı :)

• Beğen
Tepkiler: cgrylmz7
cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim gerçekten öyle yaa,o kadar para verip alıyorsun ya aslında salaklık bende,güzelim cepte duran telefonu elime aldım resim çizerek gidiyordum :D dier telefonda arkadaşla konusurken bir an elimde titreme oldu telefon 2 metre ileriye fırlattım resmen bilinçsizce..baktım ki ezik var,silikon kap alcam yarın artk 10 20 tl ne olursa vercem,gerçi çok büyük değil ama masaya koyunca belli oluyor iyice dikkat çekiyor buda canımı sıkıyor,birzda c7ye takıntılıyım sanki,onunda etkisi olunca moralim bozldu gece gece..umarım silikon kap yeterde 350 tl veremem yaa,tlf zaten 900 tlydi aldığımda :D

KO9

KO9

Üye
Bende kafama göre sağlam bi silikon kap bulamadım düzgün bi kap yok yaa aslında kapatan bi stickerda iş görür :)))) hem şekil olurda daha öle bi sticker görmedim görsem hemen sipariş vericem :)

heavenhawk

heavenhawk

Üye
Geçmiş olsun kardeş ya bende silikon kap almanı tavsiye ederim ben telefonu aldıkdan 2 gün sonra aldım silikon kap sende bi silikon çek keyfine bak :bye2:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 627977
slant1111

slant1111

Üye
aynı durumu bende yaşadım ark'ım sni çok iyi anlıyorum... Kasa ezildi benimde düşünce biraz o yüzden silikon kapla geziyorum artık :))) bu arada ben sana fiyatları söleyeyim kapağın sadece plastik kısımları değişicekse 225 metal kısımlarıda değişicekse +150 lira yani toplam kasa değişimi 375 lira...
Benim birde bu kasayı düşürmemden çooook sonra tuş kilidinin üstünde çatlama oluştu o daha kötü sorun yaratıcak ilerde ya hadi hayırlısı :)

benimde tus kilidinin üstü gtti ya ilerde sorun yaratck

Silinen Üye 627977

Kapalı Hesap
Arkadaşlar ocağın başında aldığım nokia c7mi bugun elimden düşürdüm ve sağ alt kenarı kaldırıma süper bir şekilde çarptı.benimde haliyle canım sıkıldı arkadaşlar,ya sunu soruyorum simdi sizlere,bendeki c7 siyah kasa,üstünde iki üç çizik var,bide bu sağ alt darbe alınca diyorum ki acaba kvk yetkili servisine gidip kasayı değiştirtsem mi,fiyatı hakkındaa bilgisi olan ve bu işlemi tavsiye etmeyenler nedeniyle birlikte yazabilirmi???

----------Eklendi @ 01:04:51 ---------- Yazıldı @ 01:04:34 ----------

yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar..

kvk müşteri hizmetlerini ara yardımcı olurlar

----------Eklendi @ 09:30:47 ---------- Yazıldı @ 09:30:03 ----------

Geçmiş olsun kardeş ya bende silikon kap almanı tavsiye ederim ben telefonu aldıkdan 2 gün sonra aldım silikon kap sende bi silikon çek keyfine bak :bye2:

:yuru:yuru:yuru:yuru

Emre-45

Emre-45

Üye
böyle yüksek model cihazları klıfsız taşimayın arkadaşlar. Bende n8 var aldığım gün 2adet orjinal slikon kılıf aldım siyah ve mavi. Değistirerek kullanıyorum ekranada bir ekran koruyucusu taktım sıfırdan farksız hala. 3.ayında telefonum.

• Beğen
Tepkiler: sendere53
mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
umm keşke bu olay olmadan bi slikon kılıf alsaymışsın neyse olan olmuş geçmiş olsun bende araba anahtarıyla elimde oynarken anahtar tuşuna bastım anahtar açıldı ve telin üst tarafa geldi milimetrik bi içe girme oldu işte o gün bugündür slikon kılıf kullanıyorum sanada tavsiye ederim

Silinen Üye 627977

Kapalı Hesap
sen gaRantiye gönder hallederler:oke::oke::oke::oke:

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bugun şehrimdeki nokia care servisine gittim,kvk yetkili servisi aynı zamanda..kendilerine gösterdim önce orta kasanında değişmesi gerektiğini söylediler,125 tl masraf çıkarttılar,ancak dediğin yer arama tuşları(yeşil-kırmızı) tuşların altındaki hilal şeklinde bulunan parlak yerle alakalıydı,iyice ezilmişti,kendilerine sadece o kısmın değişip değişmeyeceğini sordum,servis yetkilisi beş dakika içerde birisiyle görüştü ve elinde zedelenmiş parçayla geldi yenisini takmışlardı,10tlye halletim ve çıkar çıkmz ilk işim gidip orjinal nokia silikon kılıf almak oldu,ekranda jelatini var zaten,ekran konusunda sıkıntı yok ve işin sevindirici yani orta kasada hiç bir problem çizik darbe ezik büzük süzük yok :D :D :D 10 tlye kurtulmk çok mutluluk verici ve gerçekten katılıyorum,pahalı telefon kullanırken silikon kılıfsız kullanmayın arkadaşlar,bir musibet bin nasihattan iyidir demişle,doğruymuş :)))

Utku

Utku

Üye
Mutlu Son:bigstar:

• Beğen
Tepkiler: cgrylmz7 ve Silinen Üye 627977
cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
    Konu Sahibi
valla öyle oldu yaa :D mutlu son resmen,ya yapılmasa içime dert olurdu ama çok şükür 10 tlye hallettik,içide açılmadı bişeyde olmadı, iki trnak yuvası değiştirildi :)) teşekkürler arkadaşlar fikirler ve yardımcı olmak maksatlı yazılan herşy :D

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
1o ytlye halletiysen dua et :D iyi valla iyi kurtarmissin :naughty:

emreipekci

emreipekci

Üye
yardımcı olduysak ne mutlu bize :hmmm

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
cemil ipekciye selamlar :bigstar:

heavenhawk

heavenhawk

Üye
10tl ye iyi kurtarmışsın vala kardeş ekran içinde bi yedek jelatin al dursun kenarda nolur nolmaz.:oke:

Üst Alt