cgrylmz7
Üye
Nokia C7'mi düşürdüm elimden :S kasa değişimi yapmak istiyorum :S
Arkadaşlar ocağın başında aldığım nokia c7mi bugun elimden düşürdüm ve sağ alt kenarı kaldırıma süper bir şekilde çarptı.benimde haliyle canım sıkıldı arkadaşlar,ya sunu soruyorum simdi sizlere,bendeki c7 siyah kasa,üstünde iki üç çizik var,bide bu sağ alt darbe alınca diyorum ki acaba kvk yetkili servisine gidip kasayı değiştirtsem mi,fiyatı hakkındaa bilgisi olan ve bu işlemi tavsiye etmeyenler nedeniyle birlikte yazabilirmi???
----------Eklendi @ 01:04:51 ---------- Yazıldı @ 01:04:34 ----------
yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar..
----------Eklendi @ 01:04:51 ---------- Yazıldı @ 01:04:34 ----------
yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar..

silikon kılıf alcm yarın ilk işim,keşke olmasaydı ama vardır herşeyde bir hayır sonuçta,teşekkürler emre bey çk mantıklı bir öneri
dier telefonda arkadaşla konusurken bir an elimde titreme oldu telefon 2 metre ileriye fırlattım resmen bilinçsizce..baktım ki ezik var,silikon kap alcam yarın artk 10 20 tl ne olursa vercem,gerçi çok büyük değil ama masaya koyunca belli oluyor iyice dikkat çekiyor buda canımı sıkıyor,birzda c7ye takıntılıyım sanki,onunda etkisi olunca moralim bozldu gece gece..umarım silikon kap yeterde 350 tl veremem yaa,tlf zaten 900 tlydi aldığımda