nokia c7 wlan sorunu lütfen yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

volkanerce

Üye
    Konu Sahibi
nokia c7 wlan sorunu lütfen yardım
arkadaşlar benim cihazımda wlanı açıp bağlantı yağınca problem oluyor sorunda şu wlan kapanmıyor kapat diyorum tekrar kendi kendine bağlanıyor telefonu açıp kapatmadan düzelmiyor yardım lütfen mail ayarları falanda yapmadım pndan siyor bazı forumlar ama hiç mail ayarı yapmadım açmadım bile mail olayını :(((

slant1111

slant1111

Üye
ayarlar>bağlantı>ayarlar>hedeflerden o wlan ı sil baglanmz

volkanerce

Üye
    Konu Sahibi
Tamam yapıyorum onuda bağlanmam gerektiğinde yine aynı olayı yapıyor

uribaju

uribaju

Üye
wlana tikla wlan taramasini kapat de ve baglanti ayarlarindan baglantilarinin hepsine her zaman sor yap

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
sosyal aglari ayarladiysan yapabilir.birde butun widgedleri kaldir.ekrana wlan widgedi koy ordan kapat.

Zaten ana ekrandaki wlan widget'i ile kapatıyorum..Sosyal ağ ve mail widget'i de var ana ekranda..Ama seçeneklerden widget'leri offline moda getir diyorum zaten..Olması lazım değil mi ?

emreipekci

emreipekci

Üye
tak bilgisayara yazılımı yeniden yükle hem telefon rahat etsin hem sen :ehe

motorolamoto

Üye
Bende de aynı problem vardı. ayarlar->bağlantı->ayarlar->hedefler->internet erişimi ne tıklayıp sürekli bağlanmaya çalışan wlanı bulup, üzerine basılı tutup "sil" dedikten sonra problem çözülüyor.

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
Bende de aynı problem vardı. ayarlar->bağlantı->ayarlar->hedefler->internet erişimi ne tıklayıp sürekli bağlanmaya çalışan wlanı bulup, üzerine basılı tutup "sil" dedikten sonra problem çözülüyor.

Iyide evdeki wlan'a bağlanmak için her seferinde eşleştirip silicez mi ? Kalıcı bir ayar, çözüm yokmu yani ?

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
e posta uygulamasına hesap eklediyseniz silin bağlanmaz

sencan48

Üye
bu sorun bende de va rya epostaı kaldırdım falan ama hala aynı sorun devam edio

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...