Nokia c7 Suya düşen bir telefonun akibeti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avcitalip

avcitalip

Üye
baska yorum yapacak var mı kalsın mı satıyım mı ?

sat hocam eskisi gibi çalışmaz ne olursa olsun telefoncular orijinal parça takıyoruz diyorlar yan sanayisini takıyorlar genelde böyle ya yaptıracaksan adam gibi KVK gibi bir servise vereceksin ki buda biraz pahalıya patlar eskisi gibi olurmu bilinmez yada direk satacaksın satamıyorsan çöpe:oke:

mavik0rku

Üye
    Konu Sahibi
Hocam verdiğim yer Nokia Care Services Yeni açılmış bizim burada KVK kadar etkili bir yer pahalıda cıkardı gördüğün gibi 170 tl dedi ama daha ortada birşey yok bu hafta içinde netleşecek olup olmayacagı

olursa telefonunun ilk neyine bakamam gerek teknik serviste ? Kamera ve şebeke gelmiyordu ? dokunmatik ses sıkıntısız calısıyordu.

mavik0rku

Üye
    Konu Sahibi
suya düşen telefon iş görür mü yoksa satıyım mı ?

avcitalip

avcitalip

Üye
sat bence ileride sıkıntı yaşatabilir...

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
sat bence ileride sıkıntı yaşatabilir...

Adam Nokia Care e vermiş bozuk veya çakma parça olmaz orda Nokia nın kendi servisidir. Kardeşim yeni cihaz almak sana sıkıntı yaratacaksa kullan c7 iyi bir cihaz.

• Beğen
Tepkiler: mavik0rku

mavik0rku

Üye
    Konu Sahibi
İnşallah öyledir hocam ama sonucta suya düştü denilen seyler artık eskisi gibi düzen tutmaz ama hiç bir bilgim yok kullandıkca görecez :S inş olurda

mavik0rku

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar dün nokia msj attı cihazınız hazır teslim alabilirsiniz diye para ayarladım gittim bugun bi baktım cihazınızda yetkisiz mudehala oldugundan dolayı cihazın yapılması anakart değişimi ile olur denildi bütün heycanım istegimin içine ettiler saolsunlar :l telefonun yapılma gibi ir durumu su anda yok!

ben birazdan arayıp teknik servisle grscem sebekeyi yap kamera önemli değil diyecem sizce yapabilir mi gene anakart mı değişmesi gerek ?

bountykiller

bountykiller

Üye
kardeş
1. Hangi ildesin .
2. 7610 telefonuma 4 kere orj parça takmama rağman sürekli tuş takımı bozuluyordu. Marifet orj de çin de değil marifet telefonun kısa devre yapıp yapmamasında. 1. Gün sıkıntı yapmaz 2. Gün sıkıntı yapmaz bir ay sonra yaptığın parçalar tek tek bozulur. (şansına bağlı belkide hiçbiri bozulmaz) oyüzden daha öncede dediğim gibi riske girme sat. Bana herhengi bir şekilde ulaşrsan yada telefonu ulaştırırsan kvk dan daha iyi telefon tamir eden bi tanıdık var. Onunla iletişime geçeriz o yardmcı olur...

mavik0rku

Üye
    Konu Sahibi
şehrim kayseri hocam. anakart fiyatı nekadardır sizce ? ayrıca cok gösterdim telefonla cok kurcalandı daha da kurcalanmasını istemiyorum :s

bountykiller

bountykiller

Üye
o telefonda zaten kurcalancak birşey yok. Telefon çok düz ve sade bir telefon. Yani bi n95 , 5730 yada e7 gibi zor bir cihaz değil. Anakart muhtemelen bulamazsın. Bulsanda seninkinin işlemcisinin ötekine aktarılması gerekir. E seninkinde de sıvı teması var. Yani yine sıkıntılı . En iyisi sen özelden bi telefon numaranı gönder, ordan konuşmak daha kolay...

mavik0rku

Üye
    Konu Sahibi
hocam nokia aradım smdi dedim telefon calıssın sebeke olsun kamera önemli degil dedim oda tekrara getirin teknik servisin görmesi gerek dedilerr birazdan cıkıp bırakcam tekrardan eger olmassa sizle bir grsebilirim.

bountykiller

bountykiller

Üye
kardeş bu servisleri gözünüzde büyütmeyin. Balıkesirdeki bi arkadaşta 6303 vardı . Görüntü gidp gelyrdu. Balıkesir Kvk 90 tl istedi . Ekran değşcek dedler. İst de format attık ( 5tl) telfn düzeldi...

mavik0rku

Üye
    Konu Sahibi
hocam öyle ama ben bircok noral telefoncuya da gittigim tanıdıgıma ama dedikleri aynı anakart değişmesi gerek oda telefon 0 kadar denildi birde burayı deneyim dedim kısmet hersey bakalım bugunde verelim olursa bi ihtimal olmassa durur bi köşede

bountykiller

bountykiller

Üye
sen bilirsin...

mavik0rku

Üye
    Konu Sahibi
durumu hala serviste bakalım ne diyecekler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt