SUya Düşen Nokia C7 Telefonum Geldi...!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mavik0rku

Üye
    Konu Sahibi
SUya Düşen Nokia C7 Telefonum Geldi...!
Arkdaslar yaklasık telefon 2 haftadır servisteydi bu konuda 2. konum öncelikle söyle baslayalım:

Telefon 3 Servis Gezdi YAPILMADI !

telefon su anda elimde telefonun dokunmatigi ilk gün ki gibi (telefon zaten 15 günlüktü) hoparlör sıkıntısız galeri gayet iyi videolar HD görüntü gene ilk günki gibi ama ama ama... aşagıya inelim -->

Sorunlarına gelince: kamerasını acınca "Bilinmeyen bir hata olustu tel. kapat ac diyor ama nafile.

Telefona Hat Takıtıgımızda görmüyor telefoncu sebeke entegreleri yanmış demişti.
oda nafile

Telefoncuya Sordugumda ANA KARTTAN KAYNAKLI demişti ki öyledir telefon kitleniyor zaten

Şu anda olan Sorunu var Kamera Ve Hatsız Görünüyor.!

ANA KART BULABİLİR MİYİM Ki bulsam bi telefon degeri kadar bişeydi sanırsam ?

Ben Bu Teli napıyım ?

Bİ ARKDASTAN GELEN CEVAP SUDUR..

---------------------------------------------------------------------------------

Nokia larda kızaklı telefonlarda "Bilinmeyen bir hata oluştu" kamera hatası genellikle kamera filminden kaynaklanmakta.

C-7 de ise Kamera switch arızalıdır büyük ihtimalle. Servisin bunu yapmadan size göndermesi çok garip. Veya bunu yapamayan ben teknik servisim dememeli bana göre. Çünkü C7 ile 5800 ın switch i aynı. Muadil bir switch ile çözülebilir.

Ana kartta problem olsa dokunmatiği kullanamazsınız. Ana kartta problem var demek eprom da yani entegrede veya kart line da hata var demektir. Eğer böyle bir problem olsa dokunmatik veya diğer özellikler çalışmaz.

Genpa ya yada Nokia Service e giderek bizzat görüşmenizi öneririm. Problem çözülmeyecek bir problem değil.

DEDİ SİZCE ?

catdog136

catdog136

Üye
3 kere servise gittiyse hakem heyetine başvur, telefonun parasını bile alabilirsin..

mavik0rku

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun parasını nasıl alacam acaba o yasa 1 hafta için gecerliydi ama ben parasında degilim telefon yapılsın kullanıyım diye..

mavik0rku

Üye
    Konu Sahibi
+++++++++++++++++++ bilen yok mu ?

pasha14

pasha14

Üye
Servise bir daha gönder kamerayla ilgili bahsettiğin problem benim ön kamera'da vardı servise verdim yaptılar.

cozturk

cozturk

Üye
Hocam suya düşen telefonlarda kalıcı bozukluklar olabiliyor....Anakartı bulmak sana düşmez...Senin yapacağın telefonu yine Kvk ya vericeksin....Kvk bayi'ne gittiğinde ordakilerle konuş..Telefonu İst bakırköy'e göndersinler...Kvk'nın en gelişmiş bayisi bakırköydekidir.Ve diğer illerde yapılamayan telefonlar genelde oraya gönderiliyo...(Kuzen'im bakırköy kvk'da çalışanlar'ın şef'i olduğu için biliyorum)...Telefonunu oraya gönderirlerse ve ordada dediğin sıkıntılar çözülmezse yapılacak birşey yok demektir...:oke:

mavik0rku

Üye
    Konu Sahibi
bu telefona 3 serviscide yapılmaz damgasını vurdu yarın nokia yetkili bayisine götürcem eger oda olmassa bakırköye gönderirim hocam inş yapılır daha borcu bitmedi telefonun..

blackaid

blackaid

Üye
iyi ok kadarda yapabilmişler kulaklık sorunu için daha fazla uğraşmıştım

mavik0rku

Üye
    Konu Sahibi
hocam bugun telefonu veriyorum nokia baglantılı servise hakkımızda hayırlısı olur inş.

fireman87

fireman87

Üye
Üzüldüm başına gelen için, bizim bi arkadasta aynı durumdan muzdarip sorunlar farklı sorun aynı servisi yapamıyor.. Symbian telefonlara özel bişeymi bu anayamadım gitti.

mavik0rku

Üye
    Konu Sahibi
inşallah yapılır da paramızı bari kurtarırız ..

Burak

Üye
durum hakkında bilgilendir kardeş bizleride

mavik0rku

Üye
    Konu Sahibi
telefonu 12.07.2011 tarihinde saat 10.00 da verdim yarın alıcam telefonu inş yaparlar yaparız dediler du baklım hadi hayırlsıı

fireman87

fireman87

Üye
Yapamazlar bence, parça değişimi olabilir ama..

mavik0rku

Üye
    Konu Sahibi
neden yapamazlar ki yapılmayacak birşey degil dediler. bu işin üstat bilginleri

Ocean258

Ocean258

Üye
git başvur parasını al.. symbian lı telefonlarlada ugrasma bence.. nokiadan uzak dur.. al kendın goruosun telefon servıs manyagı olmus

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Şikayet var com adresine üye ol yaz şikayetini bak nasıl ilgileniyorlar...

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Hemen üsüsmüsler akbaba gibi yok Nokia'dan uzak dur falan bikere symbian ile ne alaka.
Elinizdeki takoz samsungları atın bakalım suya ne oluyor.Malzeme kaliteleri ortada telefonların,samsung htc mtc lg s.e yaklasamaz nokia'nın yanına bunu kabul edin artık.Bu dedigimi de istediginiz servise sorun.
Yapılmayacak bir sey degil dostum telefonu aldıgında mesaj at bazılarının rengi degissin.
İnsanların hevesiyle oynamayın adam telefonu almıs bir problem yasamıs ve durum ortada.
Senin kullandıgın 3gs'yi optimus black'i at bakalım suyun içine açabilecekmisin bidaha...

fireman87

fireman87

Üye
Hemen üsüsmüsler akbaba gibi yok Nokia'dan uzak dur falan bikere symbian ile ne alaka.
Elinizdeki takoz samsungları atın bakalım suya ne oluyor.Malzeme kaliteleri ortada telefonların,samsung htc mtc lg s.e yaklasamaz nokia'nın yanına bunu kabul edin artık.Bu dedigimi de istediginiz servise sorun.
Yapılmayacak bir sey degil dostum telefonu aldıgında mesaj at bazılarının rengi degissin.
İnsanların hevesiyle oynamayın adam telefonu almıs bir problem yasamıs ve durum ortada.
Senin kullandıgın 3gs'yi optimus black'i at bakalım suyun içine açabilecekmisin bidaha...

Burdaki acını hala anlayamadım açıkçası, ben zaten yapılmaz demedimki yapılabilir parçaları değişince.. Ayrıca her telefonda olabilicek bişey.. O yüzden çıkışıcağın adam ben değilim :bye2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt