Nokia C7 CFW DustoJniK v7.2 [ 111.030.0610 ]Maxi CFW Final...

Sponsorlu Bağlantılar

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Bilal abi güzel olmuş ellerine sağlık. Bir önerim olacak bence program gömme isteyen istediğini yüklesin. Veya 2 sürüm paylaşabilirsin programlı programsız şekilde. Kolay gelsin iyi forumlar.

efendisiz85

Üye
üstad ben sounds klasörüne atmışım ondan dolayı şarkıları görmüyormuş music klasorune aktardım gördü kusura bakma ellerine sağlık
hayır yama falan yok kardeşim e yada f de music klasöründe ki tüm mp3 leri görür şu an dinliyorum mesela.

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
canım iş yerinde olduğum için yapamadım akşama anca yaparım isteğini.

cankaan_x

Üye
music klasöründe görüyor?

blueyes42

Üye
Eyvallah ramazanda sahura kadar uğraşacak iş lazim bizlerde telefonla uğraşmayi seven insanlariz neden olsa sen yap biz yükleriz..:)

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Bugün yarın İki Farklı Sürümle Geleceğim Telefonlar Patlasın Biraz Hahahihihohooooo :)

cankaan_x

Üye
telefon isyan edecek:d:

blueyes42

Üye
bugun mu yarın mı :))) bugun bi tane yukle bilal hoca en basit olanı biz onunla uğraşırken diğerini hazırlarsın olmamı ihihihihi :))

- - - Eklendi - - -

birde yeni konularda açarsan iyi olur burası çok karıştı ii olurmiii :)

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi

Birkaç resim paylaştım. Eklemeler ve çıkarmalar yaptım. Shazam yüklendi ve test edildi başarılı. Birkaç uygulama yüklenecek ve eksiklikler giderilecek. Ramazanda Teravih dolayısıyla düzenlemeler gecikebiliyor kusura bakmayın...

blueyes42

Üye
bugun paylasacakmısın hocam.s.a.

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Pürüzleri halledebilirsem bu gece paylaşırım....

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
Pürüzleri halledebilirsem bu gece paylaşırım....
Hocam Temiz Olsunda Geç Olsun Önemli Değil iyi kötü idare ediyoruz sen tamam deyince bizle paylaşırsın !
Sonuçta Telefonumuz çalışmıyor değil :bilmm

blueyes42

Üye
bilal hoca gökkuşağı renkli batarya ikonu hoş duruyordu onu koyarmisin

- - - Eklendi - - -

birde dijital saat 7.2deki güzel çok şey istiyoruz heralde beline kuvvet :)

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Nokia store ve sosyali eklemedim. Artık yüklenebiliyor. Shazam-adobe eklendi. e posta düzeltildi vs vs vs....

Kardeşim Joslog yamayla herkes istediğini yapabiliyor artık. Yoruldum telefonu flashlayıp test etmekten :)

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
Nokia store ve sosyali eklemedim. Artık yüklenebiliyor. Shazam-adobe eklendi. e posta düzeltildi vs vs vs....

Kardeşim Joslog yamayla herkes istediğini yapabiliyor artık. Yoruldum telefonu flashlayıp test etmekten :)

şuan ki link güncel mi Bilal Kardeş

blueyes42

Üye
çok güldüm ya flash test etmekten demişsin ya allah iyiliğini versin joslog dediğin ne oluyo paylaştın mi yeni cfw yi birde sorum olacak ben 610 sürümüne türkçe dil yüklemeye çalıştım paket yaparken hata veriyo nokia firmware ile yapmıştım 609daki türkçe dili çıkardım 610 na olmadı neden olabilir

- - - Eklendi - - -

çok güldüm ya flash test etmekten demişsin ya allah iyiliğini versin joslog dediğin ne oluyo paylaştın mi yeni cfw yi birde sorum olacak ben 610 sürümüne türkçe dil yüklemeye çalıştım paket yaparken hata veriyo nokia firmware ile yapmıştım 609daki türkçe dili çıkardım 610 na olmadı neden olabilir

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Eksik birşeyler yapmışsındır kardeşim o yüzden olabilir. Dosyaları paylaşacağım.

blueyes42

Üye
kardeşim diğerinden türkçe dili çıkardım 610 ekle dedim ekledi paket yaparken bi hata verdi başka ekleme yapmadım sadece dil denemesi yaptım olmadı

- - - Eklendi - - -

birde c/app içinden mif dosyalarını alıp kendi yaptığım bi fw ye atmam yeterli mi örneğin saat widget i için farklı dosyaları da varmı yada şöyle sorayım nasıl yaparım az çok bilgim var teşekkür

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Tekrar dene. Nfe editörle çıkar sonra 610 sürümünü nfe editörle aç çıkardığın dil dosyasını yükle nfe editörü kapatmadan nokia cookeri aç. nokiacooker ile 610 rofs2 aç ve içindekileri sil. sonra nfe editör klasöründe 610 dosyası olacak içinde rofs2 vardır o dosyanın içindekileri nokiacooker ile açtığın ve içini sildiğin 610 rofs2 dosyasına at ve kaydet bu kadar.

Mif dosyaları yeterlidir. yalnız mesela notlar widgetini rofs2ye yükleyemezsin açmaz yada flipsaati. bunları uda dosyasına yada rofs3 dosyasına gömeceksin. metin saat ve flip saat için ise sadece mif dosyaları yeterli olmaz private dosyasından 200159c0 dosyasının içindekileride değiştirmen gerekir.

Üst Alt