Tabiki, zaten oynanmıyor diyenler için dedim ben.Oynanıyor ama C7 de ki zevki asla vermez.![]()
arkadas milletin dedigi gibi oyun uygulama c7 ..... mail office fes twit gibi seyler e6 aralarıdakı fark e6 pil ömrü yüksek 3 gün hiç durmadan müzik dinle batarya anca bitiyor normal sartlarda 1 hafta gider diye düşünüyorum ekran 2,6 inç c7 3,5 nokıa sitesine gir karsılastır daha detaylı görürsün fiyatı nokıa clup ta 830 tl di symb anna yuklu gelmiş 5 veya 6 ekran degiştirme var anlıyacagın e6 şirket telefonu c7 gençlik telefonu özellikleri aynı
Zevk meselesi..Ne zaman bi n8 sahibi sazanlıcak diye bekliyordum... Net bir soruya bile N8 diye giren arkı tebrik ediyorum. Şaşırtıcı şekilde e6 tipinde telefonlara bayılan lar var. O grubu dahilsen e6 deilsen ve arada oyunda oynarım dersen c7... Amabensanan8itavsiyeederimN8 i tavsiye ederim,bütçeni az daha zorla N8 al.

E6'nın klavyesi kızaklı değil
C7 uygulama; E6 ofis telefonudur...
isimler birbirine yakın olunca neyse
E6 da fena telefon değil aslında ama yinede C7C7'nin fm verici üstünlüğü var bide ekran daha büyük haliyle daha kullanışlı C7. E6 da hafife alıncak bi telefon değil süper bi ekran var piksel yoğunluğu iphone 4'ten fazla 328ppi.Hepinize teşekkür ederim.ben c7 kullanıcısıym ama arkadaş e6sının daha ii olduğunu ileri sürdü bende tereddüte düştümSaolun su anda C7yi tek geciyorum
![]()
C7 ve e71 sahibiyim. c7 evde yatıyor (annayı bekliyor), dokunmatik telefonlar pek kullanışlı değil (araba sürerken yolda yürürken filan) iki telefonu mu verip e6 almayı düşünüyorum açıkcası. Q klavyeli tavisye teliniz varmı e6 dan daha iyi olan?
birde e6 da tüm s^3 programlar çalışırmı? program sıkıntı çekermiyim?

Çalışıyor kardeş. E6 pişman olmazsın. 10 numara cihaz![]()
alternatifi başka markalarda varmı q klavyeli filan?