Nokia C7 Kullanıcıları Burada...

Sponsorlu Bağlantılar

serciii

serciii

Üye
camı dayanıklı dıyorlarr ama benım jelatını cıkarmak yemıo ama en sonunda sokucem sanırım artık bılemıorum

COKOPRENSSS

Üye
arkadaslar bisey sormak istıyorum..bende de c7 var kendı kendıne reset atıyor yanı kendını kapatıyo ve acıyo neden acaba ?aynı sorunu yasıyan varmı?ne yapmak lazım ...ilginize...simdiden tesekkürler...

ufkk

Üye
benide ekle bir c7 kullanıcısıyım :) gayet güzel bir telefon fakat zoom yeterli gelmiyor . Aslında bazen diyorum keşke N8 mi alsaydım diyede neyse aldık bi kere :)

apobaba1234

apobaba1234

Üye
benide ekle bir c7 kullanıcısıyım :) gayet güzel bir telefon fakat zoom yeterli gelmiyor . Aslında bazen diyorum keşke N8 mi alsaydım diyede neyse aldık bi kere :)

aslında yeterli çünkü çektikten sonra çok fazla yakınlaştırılabiliyor ve görüntüyü bozmuyor yıldızların yüzeyini incelelemek istiyorsan bişe diyemicem:bann:

Slanq

Üye
n8 mi c7mi bence c7. hava atmak istiyorsan c7 alıcan arkadaş. teli bir cıkarıyorum kalabalık ortamda aaa ne kadar güzel cok şıkmış diyolar. özlellik falan soran olsa n8de soran yok :P :D

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
bunun tuş kilidini iptal etme gibi seçenegimiz yokmu arkadaşlar 1dk en son diyor bi yardım etseniz

sero9293

Üye
benide ekleyın c7 kullanıcısı olarak :)

Apit"

Apit"

Üye
arkadaşlar C7 ile n8 arasında işletim sistemi arasında bir fark varmı? performans gibi

apobaba1234

apobaba1234

Üye
yok

serkanbb06

serkanbb06

Üye
beni de ekleyin :)

--------------- Ekleme ---------------

bu arada widgetleri nerden bulabilirim özellikle hava durumunu arıyorm

irfan7002

irfan7002

Üye
kardeş artık c7 sahibiyim çok şükür benide eklersen sevinirim

genix

Üye
Ekle C7 kullanıcısı olarak benide..

airman91

Üye
Merhaba arkadaşlar.Bende yeni bir Nokia C7 kullanıcısı olarak aranıza katıldım.Yanlız bir sorunum var.Telefonla evdeki wireless ağıma bağlanamıyorum.Ağı görüyor şifreyi girip bağlan diyorum bağlandı görünüyor fakat web taramayı başlat dediğimde veya direk browser üzerinden sayfa açmaya çalıştığımda sayfa açılmıyor.Telefonu aldığım yerde denedim sorun yok.Sorun sadece evimdeki wireless bağlantıyla ilgili diye düşünüyorum.PC ile evdeki ağa bağlanmada sorun yok.Aynı sorunu birkaç sitede daha okudum çözüm bulamadım.Yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.

tarummedre

tarummedre

Üye
merhaba,
tarummedre eklerseniz sevinirim.teşekkürler

ownmyofmyowner

Üye
C7 - ekleyiniz

KO9

KO9

Üye
arkadaşlar ben c7 yi 2 ay önce aldım ancak internete girdikten sonra çok ısınıyor ve ekrana değdiğimde sanki elektirik kaçağı var sanki elimin acıdığını hissediyorum...

Harbi yaa mesaj yazarken :) sanki elektrik çarpıo :) ilginç ama ben rahatsız olmuyorum :) teknoloji deyip geçiyorum.. C7 de en çok beyendiğim şey ise ekran yaa :) diyorum laptopumun ekranıda böle oluverseydi ne vardı :) Benim tek sorunum msj'lara şifre koyacak bi program bulamamam! Bulan varsa sölese iyi olur

AмσηR@

AмσηR@

Üye

sahbeste

Üye
Arkadaşlar telefonumla wifiden bağlandım.şifreyi hemen otomatik kaydediyor sanırım.Yalnız wlan bağlanıyı kes dememe rağmen sürekli wifi bağlantısı yapıyor ..bütün ayarları yapıyorum telefon sürekli internete wirelessdan bağlı gözküyor yardımcıolan bilen arkadaş var mı

chilekesh_mert

Üye
beni de ekleyin arkadaşlar c7 sahibi olanlara :) telefonu alalı 1 hafta oldu bugün :)

--------------- Ekleme ---------------

Merhaba arkadaşlar.Bende yeni bir Nokia C7 kullanıcısı olarak aranıza katıldım.Yanlız bir sorunum var.Telefonla evdeki wireless ağıma bağlanamıyorum.Ağı görüyor şifreyi girip bağlan diyorum bağlandı görünüyor fakat web taramayı başlat dediğimde veya direk browser üzerinden sayfa açmaya çalıştığımda sayfa açılmıyor.Telefonu aldığım yerde denedim sorun yok.Sorun sadece evimdeki wireless bağlantıyla ilgili diye düşünüyorum.PC ile evdeki ağa bağlanmada sorun yok.Aynı sorunu birkaç sitede daha okudum çözüm bulamadım.Yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.

aynı sorun bende de var arkadaşım modemden kaynaklandığıı düşünüyorum modemin zyxel mi senin de?

elektronikmüh

elektronikmüh

Üye
c7 candır canandır.

Takipçi Satın Al

Üst Alt