benide ekle bir c7 kullanıcısıyımgayet güzel bir telefon fakat zoom yeterli gelmiyor . Aslında bazen diyorum keşke N8 mi alsaydım diyede neyse aldık bi kere
![]()

arkadaşlar ben c7 yi 2 ay önce aldım ancak internete girdikten sonra çok ısınıyor ve ekrana değdiğimde sanki elektirik kaçağı var sanki elimin acıdığını hissediyorum...
sanki elektrik çarpıo
ilginç ama ben rahatsız olmuyorum
teknoloji deyip geçiyorum.. C7 de en çok beyendiğim şey ise ekran yaa
diyorum laptopumun ekranıda böle oluverseydi ne vardı
Benim tek sorunum msj'lara şifre koyacak bi program bulamamam! Bulan varsa sölese iyi olurHarbi yaa mesaj yazarkensanki elektrik çarpıo
ilginç ama ben rahatsız olmuyorum
teknoloji deyip geçiyorum.. C7 de en çok beyendiğim şey ise ekran yaa
diyorum laptopumun ekranıda böle oluverseydi ne vardı
Benim tek sorunum msj'lara şifre koyacak bi program bulamamam! Bulan varsa sölese iyi olur
telefonu alalı 1 hafta oldu bugün 
Merhaba arkadaşlar.Bende yeni bir Nokia C7 kullanıcısı olarak aranıza katıldım.Yanlız bir sorunum var.Telefonla evdeki wireless ağıma bağlanamıyorum.Ağı görüyor şifreyi girip bağlan diyorum bağlandı görünüyor fakat web taramayı başlat dediğimde veya direk browser üzerinden sayfa açmaya çalıştığımda sayfa açılmıyor.Telefonu aldığım yerde denedim sorun yok.Sorun sadece evimdeki wireless bağlantıyla ilgili diye düşünüyorum.PC ile evdeki ağa bağlanmada sorun yok.Aynı sorunu birkaç sitede daha okudum çözüm bulamadım.Yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.