Nokia c7 kendi kendine bir ses çıkartıyor yardım!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

burakmania07

Üye
    Konu Sahibi
Nokia c7 kendi kendine bir ses çıkartıyor yardım!
Evet değerli arkadaşlar telefonu alalı 2 hafta oldu şuan çok memnunum her formatta neredeyse video gösteriyor. (flv.avi.wmw.mpeg,mp4.vs) ama şehir değişikliği yaptığım günden beri telefon kendi kendine dringgg diye bir ses veriyr bakıyorum bişey göremiyorm bazende bktığımda internet kullaılmış gösteriyor. Başta e-postalardan sandım kapadım ama bugün aynı hatayı yeniden aldım acaba harita mı yüklüyor dedim yükledim olmaması lazım, çoksık olmuyor günde 2-3 kere ama bu sesi alıyorum.Bu ses neyin nesidir bir fikri olan varmı yardmlarınızı bekliyorum.

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
bağlantı ayarlarından interneti 'her zaman sor' yap

edanursönmez

Üye
ya banada yardım edin lütfen.telefondan resimleri sildim ynlışlıkla resimleri geri alma gibi bi şansım varmı :(

burakmania07

Üye
    Konu Sahibi
şimdi onu denedim bakalım olacak mı yine teşekkürler.

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
hiç sanmıyorum dotum geçmiş olsun keşke öncede ne olur ne olmaz diyerek yedekleseydin
ya banada yardım edin lütfen.telefondan resimleri sildim ynlışlıkla resimleri geri alma gibi bi şansım varmı :(

_ardaa

_ardaa

Üye

resimleri eğer hafıza kartına kaydettiysen piyasa da veri kurtarma yazılımları var belki onlar işine yarayabilir, telefonu veri depolama modunda bağla bilgisayara veri kurtarma yazılımıyla telefonun hafıza kartını tarat belki kurtarabilirsin böyle.

@burakmania07 o söylediğin eposta bildirim tonu ayarlardan her zaman sor yerine Yalnızca WLAN seçersen sadece bilinen WLAN ağları olduğunda bağlanır internete, her zaman sor dersen sıkıntı olabilir yine.

edanursönmez

Üye
malesef hafıza kartımda degildi resimler .(

SilentOne

SilentOne

Üye
geçmiş olsun resimler için bide kardeş bi telefona hard format atmayı dene

burakmania07

Üye
    Konu Sahibi
arda peki en direk e-postayı kapasam nasıl olur ozaman bi sıkıntı kalırmı sonuçta nete girece olursam zaten girer bakarım bu wlan olayı zaten paso giriyor çıkıyor yeni buluyor tekrar bağlanıyor bir istikrar yok yani:D

----------Eklendi @ 15:45:30 ---------- Yazıldı @ 15:41:47 ----------

ben e-postayı sildim arda kardeşim dediğin gbi o ton ordan geliyor kapsamda yinede kendi bi ayar çekip indiriyor sildim kafadan face den her gelen mesada drink ediyor :D gerek yok

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
kardeşim e postalarına bakacaksan wlanı sürekli açık tutma istediğin zaman aç bak hem telefonunn şarjını çabuk bitirir
arda peki en direk e-postayı kapasam nasıl olur ozaman bi sıkıntı kalırmı sonuçta nete girece olursam zaten girer bakarım bu wlan olayı zaten paso giriyor çıkıyor yeni buluyor tekrar bağlanıyor bir istikrar yok yani:D

----------Eklendi @ 15:45:30 ---------- Yazıldı @ 15:41:47 ----------

ben e-postayı sildim arda kardeşim dediğin gbi o ton ordan geliyor kapsamda yinede kendi bi ayar çekip indiriyor sildim kafadan face den her gelen mesada drink ediyor :D gerek yok

_ardaa

_ardaa

Üye
alım günleri ayarlarını yap tüm günleri kaldır böylece artık otomatik senkronizasyon yapmaz sen istediğin zaman senkronize et seçeneğiyle senkronize edersin, epostayı silmişsin zaten ayar yapmana gerek yok:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...