Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
telefonu avuçlamayın bu şekilde 3310 bile ısınır sonuçta içinde devreler var ve ekran ısı yayıyor bu normal işlemci ısınıyor telefonu en basit şekilde 3-4 parmakla tutun avcunuza yapıştırmayın bi deneyin.
ewd bndede oluyor şarj 3.5gde 5saat internet kullanımında batarya zayıf diyor bnde oldugunu dusundum yalnız bu durumu benle her c7 kullanıcısı paylaşıyormus ))
uribaju
Üye
3.5 g de normaldir arkadaslar bu bir sorun degil
slant1111
Üye
Konu Sahibi
tmm ama düzeltilmeyecek bir durum değil .. herşeye kabul ettiriliyoruz..bunlar düzeltilebilir şeyler.
Dampierre
Üye
benim n8 de şebekeden internete girince çok ısınıyor. Oyunlarda biraz ısınıyor
curse.
Üye
40 dk nette takıl fön makinesi olarakda kullanabilirsin o derece yani
hafıza kartı takılı ise onu çıkarıp çalıştırmayı dene, ısınma azalıyorsa hafıza kartını değiştir.
slant1111
Üye
Konu Sahibi
hafıza kartıyla alakalı oldugunu düşünmüyorum.
burak_2000
Üye
Arkadaşlar bende 2 gün üst üste denedim. İnternetten " 3g değil wireless " dizi izlerken yaklaşık 20 dakika sonra kamera bölümü acayip ısınıyor. Diziyi izlerken tam ekran kullandım. Galiba grafik özelliğini çok kullanınca oluyor bu durum. Telefonu çok sıkı tutmadım. Yani el ile ısınma değildi. Ayrıca hafıza kartıda yok bilginize.
DenizhaNq
Üye
ısınma problemi var kardeşim bende yaşıyorum aynı sorunu. kaç mhz lik işlemci gpu falan var normal bence. ilerde çıkcak telefonlara fan falan koyarlar heralde yoksa nasıl olcak bilmiyorum
slant1111
Üye
Konu Sahibi
laptoplarda bile aynı sorun var aslında isteseler ısınma sorununu kökten hallederler ama halletseler sogutucuları nasıl satcaklar dmi ama
ysmn_03
Üye
Evet yaaa benimkiside acaip derecede isiniyor, ve ben oyle siki siki sarilmiyorum telefonuma, radyo aciyorum, 20 25 dakika sonra telefonu elime aliyorum hoparlor kismi harbiden alev saciyo cozum bulan varmi normal mi ???
slant1111
Üye
Konu Sahibi
cözümü buzluğa atma
eyuparik
Üye
benim telde ısınıyor avucumda sıktım zaman
aleranol
Üye
ya ben denedim parmaklarla orayı kapayınca müthiş ısınıyo hatta bikere warspear(online) oynarken müzik dinliyodum bide arkada opera mobilde face normal tarayıcıda ramstein vidyo açıyodum tel yandı zannettim elim kızarmış parmağımızı çekeliiim