Nokia c7 ısınma sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
Nokia c7 ısınma sorunu
arkadaslar telfnu aldgmdan beri bu sorunla karslasyrm.güc tasarffu modunu kapatyrm ve 3.5 g ile nette geziniyorm veya 3g knusma yapyrm telfn felaket derece de ısınıyor elimi yakyr.sizde de varmı bu sorun ? Ne yapmalym ? :bann:

apobaba1234

apobaba1234

Üye
var var :D kameranın olduğu bölüm ateş atıyo internete gir bide müzik aç .al bi yumurta kır üstüne :D:ehe

• Beğen
Tepkiler: aykan59, -omer-, Silinen Üye 2149105 ve 1 kişi daha
slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
cddi knus var mı yok mu.dalga gecmene gerek yok.

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
war war olmazmı bendede oluyor ama bide oyun oynarken çok ısınıyor bence telefon düşmesin diye çok sıkı tuttuğumdan oluyodur bnmki apobaba nedenini biliyor sıkı tutmamın dimi :D :D

• Beğen
Tepkiler: apobaba1234
apobaba1234

apobaba1234

Üye
ciddiydim ben bu konuda ateş atıyo telefon interneti felan açınca

--------------- Ekleme ---------------

dalga geçmedim yanlış anlaşıldıysa kusura bakma mizahi bir şekilde anlatmak istemiştim durumu ;)

SaNMaM

Üye
Valla arkadaş ben bütün gün netteyim. Ayrıyetten müzik dinliyorum. Isınma falan yok.

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
iyı kavra sıkı tutmaya dwm et :D tmm saolun arkadaslar :D

accman

accman

Üye
arkadaşım normal bişey bu..hepimizde vardır

Cetger

Üye
bende farkettim biraz oyun vs. oynuyunca arka taraf fena ısınıyor ama kapat 2 dk. bekle buz gibi soğuyor ilginç :)

birmot

birmot

Üye
telefonu avuçlamayın bu şekilde 3310 bile ısınır sonuçta içinde devreler var ve ekran ısı yayıyor bu normal işlemci ısınıyor telefonu en basit şekilde 3-4 parmakla tutun avcunuza yapıştırmayın bi deneyin.

typhoonlight

typhoonlight

Üye
bendede ısınma falan yok hemde need for speed shift oyununu oynuyorum hiç ısınma yok

devil____boy

Üye
bende var ısınma nfs oynuyorum ısınıyor :allalla: :hmmm ayrıca uzun süreli navigasyonu çalıştırdığımda baya baya ısınıyor ama çok büyük bir sorun olmasa gerek ısınmadan dolayı telefon zarar görürse kendi kusurudur sanırım çekmeli kılıfta renginde solma oluyor diye sormuştum nokia bayisine olursa getir garanti kapsamında snn suçun olmaz ürünün ayıbıdır o demişti

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
ya bildgn elimi yakyor :S güc tasarrfnda hc ısınma yok ama 3.5 g de cok fazla ısınyo ya

accman

accman

Üye
dostum normaldir bence dert edecek bişey yok benim hiç ısınmıyo diyenlere de pek inanamadım açıkçası..

SaNMaM

Üye
Isınmıyor arkadaşım. Yalan mı diyoruz. Bi arkadaş demiş avuçlamayın diye bencede öyle ben nette bütün gün dolaşıyorum. Ama ısınma yok. Yalan borcumuzmu var.

accman

accman

Üye
Isınmıyor arkadaşım. Yalan mı diyoruz. Bi arkadaş demiş avuçlamayın diye bencede öyle ben nette bütün gün dolaşıyorum. Ama ısınma yok. Yalan borcumuzmu var.

şaşırtıcı..güle güle kullan kardeşim o zaman :)

yavuz661

yavuz661

Üye
arkadaslar benim x6 nın bataryasıda fena ısınıyor tırsıyorum telefon bigün elimde patlicak :D :ehe acaba bi zararı olurmuki çok ısınırsa ??

Uruloki

Uruloki

Üye
oyunda filan ısınması normal gpu devreye giriyor ve ısınıyor ve ayrıca elinizle kavramanıza gerek yok ondanda kaynaklanıyor

pasha14

pasha14

Üye
Bu birazda telefonu tutuş sitiline bağlı. Uzun süre elimde tutunca benimde telefonum ısınıyor ama bahsettiğiniz kadar aşırı değil. Normal bir sıcaklık oluyor.

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
tlfnu alttan tutyorm ..nyse alstm artk :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt