buradil
Üye
Nokia C7 WLAN Bağlantı Sorunu
arkadaşlar evde eşimde ve bende c7 var yeni aldık...
evdeki modemden wirelles ile bağlanmak istiyoruz ama sıkıntı var.
arkadaşlar ben sorunu net olarak buldum sizlerden fikir bekliyorum... sanırım sorun modemden kaynaklanıyor...
sorun şu... modem wirellese şifre verdikten sonra, ilk hangi cihazla şifre ile bağlanırsa onla bağlanıyor ama diğeri ile bağlanmıyor.
mesela wirelese şifre verdim, pc ile hiç bağlanmadım, direk telefonla girdim o şifreyle direk bağlandı, ondan sonra pc ile giriş yaptım şifre girerk, yeniden telden bağlanmayı denediğimde girmiyor.
bizde 2 tane telefon var, mesele tellerden biri ile ilk girişi yaptığımdan diğer telle bağlanmaya çalışıncada girmiyor..
modemin güvenlik ayarlarını disable yaptım...
wireless şifre olarakta wpa-psk modunda 9 haneli bir şifre.
modemin markası 3com.
fikriniz varmı modemde ne gibi ayar yapmam gerekiyor.
evdeki modemden wirelles ile bağlanmak istiyoruz ama sıkıntı var.
arkadaşlar ben sorunu net olarak buldum sizlerden fikir bekliyorum... sanırım sorun modemden kaynaklanıyor...
sorun şu... modem wirellese şifre verdikten sonra, ilk hangi cihazla şifre ile bağlanırsa onla bağlanıyor ama diğeri ile bağlanmıyor.
mesela wirelese şifre verdim, pc ile hiç bağlanmadım, direk telefonla girdim o şifreyle direk bağlandı, ondan sonra pc ile giriş yaptım şifre girerk, yeniden telden bağlanmayı denediğimde girmiyor.
bizde 2 tane telefon var, mesele tellerden biri ile ilk girişi yaptığımdan diğer telle bağlanmaya çalışıncada girmiyor..
modemin güvenlik ayarlarını disable yaptım...
wireless şifre olarakta wpa-psk modunda 9 haneli bir şifre.
modemin markası 3com.
fikriniz varmı modemde ne gibi ayar yapmam gerekiyor.
modem zyxel p-660w-t1. eğer becerebilen varsa bu modemle bağlanmayı bana da yardımcı olun arkadaşlar