nokia c7 ikinci hoparlör sorunu+çalışmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
apobaba1234

apobaba1234

Üye
    Konu Sahibi
nokia c7 ikinci hoparlör sorunu+çalışmıyor
nokia c7 aldım ancak 2.hoparlör çalışmıyor herkezde böylemi veya bir çözümü varmıdır :bann::bann::bann::vur:vur:vur:bann:

venusutarit

venusutarit

Üye
sağ-sol ayarlarından olabilir

apobaba1234

apobaba1234

Üye
    Konu Sahibi
denedim ama olmuyor 1-2 haftadır kullanıyorum telefonlar ve elektronik aletler hakkında yeterli seviyede bilgim var :ehe
acaba yazılımsal bir hatamı die düşündüm çünkü başka kullanıcılardada bu hata varmış bi yerde ikinci hoparlörün görüntü güzel olsun die yapıldığını duymuştum :off:

koka89

koka89

Üye
Bende C7 kullanıcısıyım, 2. hoparlör gayet güzel çalışıyor. Sorundan eminsen cihazın garantiliyse servise götür derim ben..

apobaba1234

apobaba1234

Üye
    Konu Sahibi
Bende C7 kullanıcısıyım, 2. hoparlör gayet güzel çalışıyor. Sorundan eminsen cihazın garantiliyse servise götür derim ben..

cevabın için çok teşekkür ederim :evet:bunu öğrenmek istiyordum çok saol servise versemmi die düşünüorum şimdi uzun süre elimden çıkacağı için püfff aldığım mağazaya geri götüreyim inşallah değişirler :islik

--------------- Ekleme ---------------

electroworld den almıştım faturanın arkasında arıza mağazamızda tespit edilirse deiştirilir veya hediye çekinizi alırsınız diyor en yakın zamanda götürücem ben bütün c7 ler bu şekilde sanıyordum aynı sorunu birkaç yerdede görmüştümde o yüzden inşallah uğraştırmazlar :hmmm

webgezgin

Üye
slm arkadaşlar bu telefonun 5800 a göre dışa ses çıkışı nasıldır şuan 5800 kullanıyorumda sesi harika x6 almıştım 5800 kadar iyi değildi sırf oyüzden az bi zararla sattım şimdi ise c7 almak istiyorum beni bilgilendirirseniz çok iyi olacak.

apobaba1234

apobaba1234

Üye
    Konu Sahibi
dediğim gibi şuan 2.hoparlör çalışmıyor bu yüzden ses düşük ama şunu söyleyebilirimki tiz seslerde çok iyi bas vurmuyo ama :ehe

SilentOne

SilentOne

Üye
hoparlor sorunu olabilir

koka89

koka89

Üye
cevabın için çok teşekkür ederim :evet:bunu öğrenmek istiyordum çok saol servise versemmi die düşünüorum şimdi uzun süre elimden çıkacağı için püfff aldığım mağazaya geri götüreyim inşallah değişirler :islik

electroworld den almıştım faturanın arkasında arıza mağazamızda tespit edilirse deiştirilir veya hediye çekinizi alırsınız diyor en yakın zamanda götürücem ben bütün c7 ler bu şekilde sanıyordum aynı sorunu birkaç yerdede görmüştümde o yüzden inşallah uğraştırmazlar :hmmm

İnşallah değiştirirler kardeşim :bigstar:

scicek35

scicek35

Üye
aynı sorun bende de var paşam solda kı calısıyor sagda kı tetiklemiyoor istikrarsiz cıktı :D

apobaba1234

apobaba1234

Üye
    Konu Sahibi
dün electroworlde geri götürdüm sevise göndericeklerini çok uzun sürmeyeceyeceğini yazılımsal bir hata olduğunu söylediler bakalım ne olur nezaman gelir:hmmm

Slanq

Üye
la mayakmısınız c7 tek hoparlör öyle dinlemekle belli olmaz aç bak :D

apobaba1234

apobaba1234

Üye
    Konu Sahibi
nasıl tek hoparlör kendi sitesinde ve kullanım kılvauzunda stereo yazıo tek hoparlör stero diye bişe duydunmu sen ? bu arada hala bekliyorum ama hertaraftan sıkıştırıyorum onları bi genpayı arıyorum bi electroworldü :ehe bursadayım bana solemeden istanbula yollamışlar biraz kızdım bana solemedikleri için bilseydim burdaki bi servise giderdim dedim size gelmemdeki amaç arıza mağazada tespit edilirse telefon değişir diye düşünmemdi dedim kadında arıza tespit edilirse yenisi verilir dedi :ehe daha 5-6 gün beklicem galba pazartesi arayın dediler

apobaba1234

apobaba1234

Üye
    Konu Sahibi
şu an yoldaymış bugün gelir büyk ihtimalle dediler

şu an yoldaymış bugün gelir büyk ihtimalle dediler

hata bende niye nokia yı aramadan yolladımki nokiayı aradım c7nin ikinci hoparlör çalısıyormu die çalışmıolar dediler nie çinmalı telefonmu bu dedim hayır dizayn için konulmuş dediler anlayacağınız 850tl verip aldığım c7 çin malı telefon gibi saçma sapan bişey miş hoparlörün böyle olması canımı sıktı :bann:

taner8042

Üye
Ya arkadaşlar buradan görene kadar farkında değildim ben çalışmadığının hemen bende götüreceğim servise.

arkadaşım geldimi telefon, ne olmuş ne dediler çok merak ettim, buradan görene kadar farkında değildim ben.

apobaba1234

apobaba1234

Üye
    Konu Sahibi
serviste işlemler halloldu diolar istanbula yollamışlardı ordan istanbul ana dağıtım merkezine gitmiş şu an ya orda yada yolda bursaya gelmesini bekliorum sakın yollama herkezde öyle nokiayı aradım streo hoparlör die satıosunuz dedim ne iş falan dedim kulaklığı takınca stero dedi bana :hmmm sinirlendirdiler yaw boşuna yollama telefonu ben yolladım ilk alanlardan olduğum için acele yolladım nokia yı aramakta aklıma gelmedi hiç

bilose

Üye
Servis kitabında da tek hopörlör gözüküyor. Yani cihazın tek hoperlerü var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt