Bende C7 kullanıcısıyım, 2. hoparlör gayet güzel çalışıyor. Sorundan eminsen cihazın garantiliyse servise götür derim ben..
bunu öğrenmek istiyordum çok saol servise versemmi die düşünüorum şimdi uzun süre elimden çıkacağı için püfff aldığım mağazaya geri götüreyim inşallah değişirler 

cevabın için çok teşekkür ederimbunu öğrenmek istiyordum çok saol servise versemmi die düşünüorum şimdi uzun süre elimden çıkacağı için püfff aldığım mağazaya geri götüreyim inşallah değişirler
--------------- Ekleme ---------------
electroworld den almıştım faturanın arkasında arıza mağazamızda tespit edilirse deiştirilir veya hediye çekinizi alırsınız diyor en yakın zamanda götürücem ben bütün c7 ler bu şekilde sanıyordum aynı sorunu birkaç yerdede görmüştümde o yüzden inşallah uğraştırmazlar![]()

bursadayım bana solemeden istanbula yollamışlar biraz kızdım bana solemedikleri için bilseydim burdaki bi servise giderdim dedim size gelmemdeki amaç arıza mağazada tespit edilirse telefon değişir diye düşünmemdi dedim kadında arıza tespit edilirse yenisi verilir dedi
daha 5-6 gün beklicem galba pazartesi arayın dedilerşu an yoldaymış bugün gelir büyk ihtimalle dediler

sinirlendirdiler yaw boşuna yollama telefonu ben yolladım ilk alanlardan olduğum için acele yolladım nokia yı aramakta aklıma gelmedi hiç