Nokia C7 GPS ayarları

Sponsorlu Bağlantılar

dereder

Üye
ilk defa forumlarda birine teşekkür ediyorum seni tüm general yapmaları lasım çok sagol arkadaşım teşekürler çok ugraşmıştım ama sonunda sayende çözdüm) şu şekilde çözdüm yardımlı gps ve tümleşik gps aynı anda açık olmalı harita versiyonum 3.8) 3.9 u kullanmayın çok sıkıntı yaratıyor.

mustafasen

mustafasen

Üye
haritaya girdiğim zaman gene direk vodafone'a bağlandı, pek bişey almıyor ama her girdiğimde alıyor..Günlük 50 kuruştan fazla tutuyor..Her girmem de 3-5 Krş alıyor devamlı

harita/ayarlar/bağlantı çevrimdışı olmalı( yanlız haritayı tm olarak indirin tr haritası benim 701 de 280 mb).konumlama ise tümleşik gps olmalı. 701 çatır çatır çalışıyor iphone 4s ve galaxy s3 kullananlar bile imreniyorlar

cihan3335

cihan3335

Üye
arkadaslar gps cevrimdisi konum bulma konusunda yardima ihtiyacim var. Konu ile ilgili denemedigim yontem kalmadi. Problem telefon gps i buluyor 2 saniyede geri kopuyor surekli gidip geliyor. Ve gps i yaklasik 30dk da buluyor. hard format, anlatilan konumlama yontemlerinin hepsini denedim ama sorunu bir turlu cozemedim. Fikri ve bilgisi olan arkadaslarim varsa yardimci olun lutfen...

- - - Eklendi - - -

arkadaslar gps cevrimdisi konum bulma konusunda yardima ihtiyacim var. Konu ile ilgili denemedigim yontem kalmadi. Problem telefon gps i buluyor 2 saniyede geri kopuyor surekli gidip geliyor. Ve gps i yaklasik 30dk da buluyor. hard format, anlatilan konumlama yontemlerinin hepsini denedim ama sorunu bir turlu cozemedim. Fikri ve bilgisi olan arkadaslarim varsa yardimci olun lutfen...

Üst Alt