nokia c7 garanti dışı onarım hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
msy2017

msy2017

Üye
    Konu Sahibi
nokia c7 garanti dışı onarım hakkında
İyi günler arkadaşlar.

Nokia c7'm şarja takılıyken bir kaza sonucu elimden fırladı ve sanırım şarj girişine bir şey oldu artık şarj olmuyor kabloyu yukarı doğru kaldırdığımda şarj oluyor.bu durumda telefonum garanti dışı kalıyor ve ücretli onarım gerekiyor.servisler(kvk,genpa,teleservice vs)bu arıza onarımı için kaç lira isterler?

Daha önce başına böyle bir olay gelenler varsa veya bir bilgisi olanlar varsa lütfen cevaplayın iyi günler

hakan_710

hakan_710

Üye
servise gönder garanti kapsamında yapma ihtimalleri var tabi telefon elimden düştü falan dersen ücret isterler. garanti kapsamı dışında bile olsa ücrete bakmadan serviste yaptır. çünkü yaptıkları işçiliğe 6 ay garanti veriyorlar bunu hiçbir telefon tamircisi vermez.

keys1903

keys1903

Üye
dusurdum deme bırader durup dururken oldu de nokıa senden fakır deılya

msy2017

msy2017

Üye
    Konu Sahibi
öneriniz için teşekkür ederim elimden düşürdüğümü söylemesem bile anlaşılır herhalde.dediğiniz gibi çok pahalı olmazsa yetkili serviste yaptıracağım

msy2017

msy2017

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar c7i daha önce gönderdiğim servis olan teleservise gönderdim olayları olduğu gibi anlattım serviste kaydı yapıldı ve garanti kapsamında değerlendirildi şanslıyım sanırım.

msy2017

msy2017

Üye
    Konu Sahibi
konunun kapatılmasını yetkili arkadaşlardan rica ediyorum okuyan ve yorum yazan arkadaşlara teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt