Nokia c7 ekran sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kahramanf

Üye
    Konu Sahibi
Nokia c7 ekran sorunu
Konu buradami açilmasi gerekiyor bilmiyorum ama 15 aylik kizim c7'mi duvara firlattiktan sonra telefon çalişiyor fakat ekran görüntüsünde bir temassizlik var ki görüntü çizgi çizgi oluyor ve sonunda ekran karariyor. Bi süre bekledikten sonra yada ekranin sağindan solundan kastirinca tekrar geri geliyor... Servise bugün teslim ettim fakat düştüğünü söylemedim sizce garanti kapsamina sokarla mi yada kaç paraya patlar teşekkürler...

Febris

Febris

Üye
sokmayabilirler garantıye

emreli01

emreli01

Üye
bence girmez garantiye 100-150 isteyebilirler geçmiş olsun

pasha14

pasha14

Üye
Kullanıcı hatası olduğu mutlaka anlaşılacaktır fiyat konusuna gelince tam olarak tahmin edilecek birşey yok şuan ne söylesek boş konuşmuş oluruz.

aleranol

aleranol

Üye
kesinlikle kullanıcı hatası diyecek lanet servis. Aldığımdan beri oynayan kapak yere düşünce verdim yapın diye kullanıcı hatası dediler a. Servisi. 150 tl ye yakın olur abim.

slant1111

slant1111

Üye
hiç belli olmaz ama büyük ihtimalle kullanıcı hatası

jdmsaint

jdmsaint

Üye
garantinin insiyatifine kalmış.Geçen sene 5800 ımın ön çerçeve ve dokunmatiğini bedav değiştirtmiştim :)

kahramanf

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah arkadaşlar yorumlar için teşekkürler bakalım hayırlısı artık ne derlerse razı gelecez...

seyfipasa

seyfipasa

Üye
geçmis olsun yaparlar heralde belli olmaz ama fafk edilirse kullanıcı hatası derler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt