Nokia C7 DustoJniK CFW V5 [111.030.0609 ] 24-02-2012 Yeni Güncelleme Sizlerle...

Sponsorlu Bağlantılar

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar istediğiniz kadar soru sorabilirsiniz yardımcı olmak boynumun borcudur. İşlem yapamayanlar özel mesaj atsınlar teamwiewerden yardımcı olacağım...

blueyes42

Üye
Hocam ben nette degilim suan cepten yaziyom format seklini tam yazarsan sevinirim veya aksam 8 de evdeyim o zaman da yapabiliriz

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Font değiştirilmiştir. Birazdan yayınlıyacağım Rofs2 yi :)

----------Eklendi @ 17:29:12 ---------- Yazıldı @ 17:01:11 ----------

Orjinal font lu Rofs2 yayınlanmıştır ve Yapamayanlar için Phoenix anlatımı eklenmiştir. saygılar...

mmb7982

mmb7982

Üye
eline koluna sağlık kardeşim gerçekten güzel hızlı ve stabil bi cfw olmuş.

alışılmışın dışında bi düzeni olsada elbet zamanla bunada alışırız çok teşekkürler.zırt pırt o forum bu forum gezinmekten kurtardın saolasın Allah razı olsun.

selam ve dua ile...

bu arada font değişimi için teşekkürler.

emelli

emelli

Üye
birazdan yüklüyorum eline yüreğine sağlık

İncİnat

İncİnat

Üye
eline saglık duvar kagıtlarını cok begendim upload eder misin

mezoart

mezoart

Üye
Çok teşekkürler dostum, çok güzel bir cfw'ye benziyor ancak bir sorum olacak.
Telefona flash atarken telefonun kapalı ya da açık olması herhangi bir durum (farklılık) arz ediyor mu ?

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Tema effecti çok hoşuma gitti tel c6-01 :s c7 olsa direk atacaktım .D tema effectini paylaşır mısın kardeş

esatkaymak

Üye
tema efektini değiştiremiyorum base pkg belle effects i yüklemeye çalışıyorum dosya yolu E:Effects olsun diye bu bir yerleşik bileşen diyor napabilirm

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
tema efektini değiştiremiyorum base pkg belle effects i yüklemeye çalışıyorum dosya yolu E:Effects olsun diye bu bir yerleşik bileşen diyor napabilirm

Sen efekti yüklemene bak yolunu değiştirme :) sis olarak forumda istediğin efekt vardır...

----------Eklendi @ 11:08:10 ---------- Yazıldı @ 11:04:30 ----------

Tema effecti çok hoşuma gitti tel c6-01 :s c7 olsa direk atacaktım .D tema effectini paylaşır mısın kardeş

Efekt forumda mevcuttur. Jinhao v.3 hemde sis olarak....

esatkaymak

Üye
ben minushumi kullanıyorum ekran efektini değiştiriyorum ama ondan yani sis olarak sevmiyorum tek tek değiştirmenin yolu yok mu

----------Eklendi @ 11:11:24 ---------- Yazıldı @ 11:10:30 ----------

sis efektede bu bir yerleşik birleşen hatası veriyor

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkürler dostum, çok güzel bir cfw'ye benziyor ancak bir sorum olacak.
Telefona flash atarken telefonun kapalı ya da açık olması herhangi bir durum (farklılık) arz ediyor mu ?

Telefonun kapalı olması daha iyidir. Dead la atmak kolaydır... Hata oranı düşüktür..

mmb7982

mmb7982

Üye
selamlar yaklaşık 1 gün oldu ve gözüme çarpan eksiklikler yada çalışmayan şeyleri yazayım dedim kardeşim lütfen yanlış anlama.tek derdim diğer arkadaşlarda deneyebilirse denesin sadece bendemmi bu hatalar yoksa cfw denmi kaynaklı öğreneneyim.gerçekten merak ettim.

* yukarıdan aşağıda kaydırma menüden mobil veriyi kapat desem bile mobiil veri kapanmıyor.

* dün gece tercihlerden sessizi zamanlı olarak 08:25 e ayarladım ama tercih sessizden genele geçiş yapmamış ve eve bir tek polis gelmedi.sessizde kalınca haliyle eşim ulaşamamış anneme haber vermiş annem ulaşamamış vb. ve herkes koştura koştura eve geldi korkmuşlar bana bişey olmuş die. yani kısacası birde tercihlerden zamanlı seçtiğimde otomatik geçis yapmıyor.

deneme imkanı olanlar deneyip bilgilendirme yapabilirmi arkadaşlar.
herkese kolay gelsin.hala sakinleştiremedim milleti :)

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim şu an test ettim mobil veri kapalı ve tercih de zamanlı tıkır tıkır işliyor başka arkadaşlarda deneyebilir.

----------Eklendi @ 13:05:28 ---------- Yazıldı @ 12:50:48 ----------

esatkaymak posta girişin doludur boşalt :)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Yazılımı kendıne göre yapmışsın keşke yüklemeseydım orjınallıği çok bozulmuş . Biraz da bizleri düşünerek yapsan iyiydi hele font berbat olmuş I lar i olmuş hep .

esatkaymak

Üye
Orjinal font rof2 yayınlanmıştır arkadaşım onu yüklemeni tavsiye ederim...

blueyes42

Üye
Wifi baglanmiyo once baglaniyordu sonradan ne olduysa baglaniyo diyo yukardan asagi inen pencerede baglanamadi diyo anlamis dehilim

----------Eklendi @ 15:19:07 ---------- Yazıldı @ 15:17:01 ----------

Baglaniyo hemen ardindan baglanti yok diyo sinyol son gucte cekim var evimdeki hat yani cekmeme gibi durumda yok

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye

Tek sorun o olsa gene ıyı . Orjınal tema yok kafasına göre tema koymuş açılış kapanış efektlerıde kötü beğenmedim hiç . Orjinalliği çok bozmuş birde menü düzeni berbat son olarak her şeyı klasöre koymuş en gıcık olduğum şey keşke yüklemeseydim herkes kafasına göre Cfw yapıcaksa paylaşmasın kendibe saklasın . Telefondan soğudum valla .

----------Eklendi @ 15:45:36 ---------- Yazıldı @ 15:45:06 ----------

Tek sorun o olsa gene ıyı . Orjınal tema yok kafasına göre tema koymuş açılış kapanış efektlerıde kötü beğenmedim hiç . Orjinalliği çok bozmuş birde menü düzeni berbat son olarak her şeyı klasöre koymuş en gıcık olduğum şey keşke yüklemeseydim herkes kafasına göre Cfw yapıcaksa paylaşmasın kendine saklasın . Telefondan soğudum valla .

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi

Tek sorun o olsa gene ıyı . Orjınal tema yok kafasına göre tema koymuş açılış kapanış efektlerıde kötü beğenmedim hiç . Orjinalliği çok bozmuş birde menü düzeni berbat son olarak her şeyı klasöre koymuş en gıcık olduğum şey keşke yüklemeseydim herkes kafasına göre Cfw yapıcaksa paylaşmasın kendibe saklasın . Telefondan soğudum valla .

----------Eklendi @ 15:45:36 ---------- Yazıldı @ 15:45:06 ----------

Tek sorun o olsa gene ıyı . Orjınal tema yok kafasına göre tema koymuş açılış kapanış efektlerıde kötü beğenmedim hiç . Orjinalliği çok bozmuş birde menü düzeni berbat son olarak her şeyı klasöre koymuş en gıcık olduğum şey keşke yüklemeseydim herkes kafasına göre Cfw yapıcaksa paylaşmasın kendine saklasın . Telefondan soğudum valla .

Zaten gerisine ne kalıyor kendinde tema koyabilirsin Cfw ye gerek yok orjinal olmuyacak zaten orjinal olacaksa kütük gibi çıkan orjinal belleyi kullan Menü düzeni berbat diyorsun
aynı telefonda getir bir yazılım hızını testını karsılastıralım...

----------Eklendi @ 15:51:47 ---------- Yazıldı @ 15:51:17 ----------

Wifi baglanmiyo once baglaniyordu sonradan ne olduysa baglaniyo diyo yukardan asagi inen pencerede baglanamadi diyo anlamis dehilim

----------Eklendi @ 15:19:07 ---------- Yazıldı @ 15:17:01 ----------

Baglaniyo hemen ardindan baglanti yok diyo sinyol son gucte cekim var evimdeki hat yani cekmeme gibi durumda yok

Bende nie öyle birsey olmuyor... Uyarı vermisiim telefona flash atmadan önce soft format at diye....

----------Eklendi @ 15:54:29 ---------- Yazıldı @ 15:51:47 ----------

Ben başlığa video bile koydum isteyen izlesin begenirse yüklesin diye kimseye zorla birşey yaptırmadım . artı olarak dosyaları giris ekranına tasıyabıliyorsun tası begenmediysen.....