Nokia c7 , annadan sorna gelen ışık sensörü sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
carbon_o7

carbon_o7

Üye
    Konu Sahibi
Nokia c7 , annadan sorna gelen ışık sensörü sorunu
arkdaşlar anna gelidğinden beri birşey çok canımı sıkıyor gerçekten . telefonu ışığğa çeviridğimde aydınlık oluyor , karanlığa çevirdiğimde iyice kararıyor bunu nasıl çözebilirim ? ben telefonu ışık yani bayağı canlı kullanmayı seven birisiyim tamamen açıyorum ayarlardan ışığını ama yine aynı sönüyor kendi kendine tekrar aydınlanıyor ışıkta filan lütfen yardım

• Beğen
Tepkiler: armync33

Sewn

Üye
Telefonda böyle bir ayar yok maalesef. Ancak Ovi mağazadaki QTorch isimli ücretsiz uygulama ile ekranı azami parlaklığa getirebilirsin. tabi azami parlak istediğin zamanlar uygulamayı açık tutman, istemediğin zamanda kapatman gerekiyor.

dekor67

dekor67

Üye
tel sertıfıka veya hack yaptızsan mod v7 yukle ısiksansoru devre disı kalcaktır

kalbimdesiin

Üye
En güzel çözüm nedir Biliyo musun light control 1.51 programını yükle hem tuş ışıklarını kapatabiliyorsun Hemde Ekran parlaklığını istediğin gibi ayarlıyorsun tavsiye edeceğim en Iyi Program bi özelliği de telefon açıldığında kendiliğinden devreye giriyor

papi11

Üye
LanternSoft Brightness Control yükleyin. Hem ekran parlaklığını ayarlayabiliyorsun hem de sensörü devre dışı bırakabiliyorsun. Program forumda var arkadaşlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...