yusuf_bey
Üye
kardeşim benim ellerine sağlık. Çok güzel cfw olmuş. Çok stabil ve hızlı. Flash atana kadar alnımın damarı çatladı ama değdi wala. İnt kafelerin usbler hep hatalı bozuk vs. Hep aynı hata(boot rom was not found.... Falan filan) en sonunda ark.laptopla yaptm gece 1 de
. Dolby gerçekten çalışıyor ve kulaklıktan 10 numara ses çıkıyor daha önce bu kadar ne çıkmıyordu. Bunun içinde ayrıca teşekkürler sana. Başarılarınin devamını diliyorum. K.i.b
---------- Eklendi @ 02:59:01 ---------- Yazıldı @ 02:55:44 ----------
ha o hata pclerden kaynaklı. Cfw yle alakası yok. Kimsenin aklında soru işareti kalmasın. Usb portu bozuk olursa test moddan sonra phoenix telefonu görmüyor o yüzden o hata geliyor. Eğer bu hatayı alırsanız o usb portu sorunludur. Başka bi usb portunda yada başka bi pcde deneyin.
. Dolby gerçekten çalışıyor ve kulaklıktan 10 numara ses çıkıyor daha önce bu kadar ne çıkmıyordu. Bunun içinde ayrıca teşekkürler sana. Başarılarınin devamını diliyorum. K.i.b---------- Eklendi @ 02:59:01 ---------- Yazıldı @ 02:55:44 ----------
ha o hata pclerden kaynaklı. Cfw yle alakası yok. Kimsenin aklında soru işareti kalmasın. Usb portu bozuk olursa test moddan sonra phoenix telefonu görmüyor o yüzden o hata geliyor. Eğer bu hatayı alırsanız o usb portu sorunludur. Başka bi usb portunda yada başka bi pcde deneyin.
bilgin warmı ?