[Nokia C7-00] Symbian Belle Extreme Edition Final 111.30.0609 [06.08.2012].

Sponsorlu Bağlantılar

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
kardeşim benim ellerine sağlık. Çok güzel cfw olmuş. Çok stabil ve hızlı. Flash atana kadar alnımın damarı çatladı ama değdi wala. İnt kafelerin usbler hep hatalı bozuk vs. Hep aynı hata(boot rom was not found.... Falan filan) en sonunda ark.laptopla yaptm gece 1 de :). Dolby gerçekten çalışıyor ve kulaklıktan 10 numara ses çıkıyor daha önce bu kadar ne çıkmıyordu. Bunun içinde ayrıca teşekkürler sana. Başarılarınin devamını diliyorum. K.i.b

---------- Eklendi @ 02:59:01 ---------- Yazıldı @ 02:55:44 ----------

ha o hata pclerden kaynaklı. Cfw yle alakası yok. Kimsenin aklında soru işareti kalmasın. Usb portu bozuk olursa test moddan sonra phoenix telefonu görmüyor o yüzden o hata geliyor. Eğer bu hatayı alırsanız o usb portu sorunludur. Başka bi usb portunda yada başka bi pcde deneyin.

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim benim ellerine sağlık. Çok güzel cfw olmuş. Çok stabil ve hızlı. Flash atana kadar alnımın damarı çatladı ama değdi wala. İnt kafelerin usbler hep hatalı bozuk vs. Hep aynı hata(boot rom was not found.... Falan filan) en sonunda ark.laptopla yaptm gece 1 de :). Dolby gerçekten çalışıyor ve kulaklıktan 10 numara ses çıkıyor daha önce bu kadar ne çıkmıyordu. Bunun içinde ayrıca teşekkürler sana. Başarılarınin devamını diliyorum. K.i.b

---------- Eklendi @ 02:59:01 ---------- Yazıldı @ 02:55:44 ----------

ha o hata pclerden kaynaklı. Cfw yle alakası yok. Kimsenin aklında soru işareti kalmasın. Usb portu bozuk olursa test moddan sonra phoenix telefonu görmüyor o yüzden o hata geliyor. Eğer bu hatayı alırsanız o usb portu sorunludur. Başka bi usb portunda yada başka bi pcde deneyin.

Teşekkür ediyorum. Güle güle kullan.

Vasiyetim

Üye
Flash Attıktan sonra Depo hafızası 4.2 gb falan yer kalıyor format attığımızda rom patcher içindeki eklentiler gidiyor rompatcher a eklentileri tekrar nasıl ekleriz ? rompatcher i rofs a gömdüğün için ne kalkıyo nede kuruluyo tekrar :D bilgin warmı ?

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
Flash atmadan önce atın e ye biçimlendirmeyi. Linkte ki dosyayı E:/Patches içine çıkar. Klasör olmayacaktır kendin oluştur.

emreli01

emreli01

Üye
ewt oldu hocam saol

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
vay arkadaş bu sorun bir tek bende mi var acaba mediafire hep hata veriyor bi türlü indiremedim
eğer indiripte dosyalar elinde olar varsa başka bir siteye upload edebilir mi acaba

trontr

Üye
Selam recep özmen kardeş.
BEn şu an orjinal belle kullanıyorum telefon hiç flashlanmadı daha. C7 ye belle nasıl yüklenir konusu paylaşmışsın en altta ama orda anna yüklü cihazlar için bunu yapın diyor. ben de orjinal belle yüklüyken nasıl senin cfw ye geçebilirim ?

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
Selam recep özmen kardeş.
BEn şu an orjinal belle kullanıyorum telefon hiç flashlanmadı daha. C7 ye belle nasıl yüklenir konusu paylaşmışsın en altta ama orda anna yüklü cihazlar için bunu yapın diyor. ben de orjinal belle yüklüyken nasıl senin cfw ye geçebilirim ?

Aynı şekilde bir fark yok.

Vasiyetim

Üye
eyw sağolasın :) bir kaç ek yaptım o batarya ve telefon sinyal renklerini değiştirdim :D

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
eyw sağolasın :) bir kaç ek yaptım o batarya ve telefon sinyal renklerini değiştirdim :D

Joshlog patch ile herşeyi değiştirebilirsin flash atmadan batarya ve sinyal renkleri, wi-fi widgetini vs.

Burakkk250

Üye
Kardeş orjinal saat widgeti olsaydı daha iyi olurdu, bir de tercih widgeti vs biraz fazla saydam olmuş.Duvar kağıdını değiştirince zar zor görünüyor.Bir de wi-fi widgeti orjinal değil ya ekrana ekleyince uyumsuz gibi görünüyor.Geri kalan her şey süper ellerine sağlık.Yalnız şu bahsettiğim konuları değiştiremez miyiz flash filan atmadan ?

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş orjinal saat widgeti olsaydı daha iyi olurdu, bir de tercih widgeti vs biraz fazla saydam olmuş.Duvar kağıdını değiştirince zar zor görünüyor.Bir de wi-fi widgeti orjinal değil ya ekrana ekleyince uyumsuz gibi görünüyor.Geri kalan her şey süper ellerine sağlık.Yalnız şu bahsettiğim konuları değiştiremez miyiz flash filan atmadan ?

Bir daha ki versiyona hepsini orjinal bırakacağım.

emreli01

emreli01

Üye
yükleyemenler için alternetif link istek üzerine

aleranol

aleranol

Üye
Valla ne kadar teşekkür etsem azdır. Yalnız bidahakine 2 sürüm yap bence birisinde özel saat widget vs. Diğerinde orjinal çünkü senin widgetler muhteşem :aha::tşk:

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
Valla ne kadar teşekkür etsem azdır. Yalnız bidahakine 2 sürüm yap bence birisinde özel saat widget vs. Diğerinde orjinal çünkü senin widgetler muhteşem :aha::tşk:

Bu önerini dikkate alacağım.

---------- Eklendi @ 17:37:38 ---------- Yazıldı @ 17:36:36 ----------

yükleyemenler için alternetif link istek üzerine

Link için teşekkürler.

doctorrr

doctorrr

Üye
ben bunu c6-01 in core una rofs 2 sine uda sına atsam çalışır dimi usta ? :)

trontr

Üye
Kapatma düğmasine bir kere basınca çıkan listede
verdiğiniz capslerde güzel simgeler var sol tarafta. kilit simgesi sessiz simgesi kapatma simgesi. ben de onlar yerine saçma karakterler çıkıyor. nasıl düzelir.
ayrıca gelen mesajların ismi çıkmıor, numaraları gözüküyor.
düzelteblirseniz çok sevinirim

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
ben bunu c6-01 in core una rofs 2 sine uda sına atsam çalışır dimi usta ? :)

Çalışmaz dostum.

---------- Eklendi @ 23:55:46 ---------- Yazıldı @ 23:54:42 ----------

Kapatma düğmasine bir kere basınca çıkan listede
verdiğiniz capslerde güzel simgeler var sol tarafta. kilit simgesi sessiz simgesi kapatma simgesi. ben de onlar yerine saçma karakterler çıkıyor. nasıl düzelir.
ayrıca gelen mesajların ismi çıkmıor, numaraları gözüküyor.
düzelteblirseniz çok sevinirim

Onu sizin düzeltmeniz lazım orjinal font kullanın benim yapabileceğim bir şey yok üzgünüm.

• Beğen
Tepkiler: doctorrr

trontr

Üye

Onu sizin düzeltmeniz lazım orjinal font kullanın benim yapabileceğim bir şey yok üzgünüm.

ben ayrıca bir font atmadım ki, öyle bile olsa nereden bulabilirim çalışacak olan fontu??

ayrıca bir sorum daha olacak My Nokia ve Senkronizasyon uygulaması bir şekilde geri getirileblir mi? ben onları kullanıyordum.

Üst Alt