[Nokia C7-00] Symbian Belle Extreme Edition Final 111.30.0609 [06.08.2012].

Sponsorlu Bağlantılar

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
ben ayrıca bir font atmadım ki, öyle bile olsa nereden bulabilirim çalışacak olan fontu??

ayrıca bir sorum daha olacak My Nokia ve Senkronizasyon uygulaması bir şekilde geri getirileblir mi? ben onları kullanıyordum.

Üzgünüm getirilemez. Önceki sürümde atmışmıydın?

trontr

Üye
Üzgünüm getirilemez. Önceki sürümde atmışmıydın?

ben hayatımda ilk defa flash attım telefona. orjinal belle kullanıordum. Orjinal kullanırken de hiç font atmadım. Flash atmadan önce soft ve hard format attım.

bi de bugun ufak bir hata gördüm çok önemli değil ama yeni sürümde belki düzeltirsin. yatay konumda ekranı kitledikten sonra menu tusuna basınca çıkan kilit açma ekranında alarm ve sessiz yazısı falan iç içe geçiyor.

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
ben hayatımda ilk defa flash attım telefona. orjinal belle kullanıordum. Orjinal kullanırken de hiç font atmadım. Flash atmadan önce soft ve hard format attım.

bi de bugun ufak bir hata gördüm çok önemli değil ama yeni sürümde belki düzeltirsin. yatay konumda ekranı kitledikten sonra menu tusuna basınca çıkan kilit açma ekranında alarm ve sessiz yazısı falan iç içe geçiyor.

Tekrar flash at kardeşim E hafızası ve hafıza kartın varsa biçimlendir.

askmilitani38

askmilitani38

Üye
wifi ye bi türlü bağlanmıyor 3g den bağlanıyorum ama wifiye bağlanmıyor wifi bulunamadı diyor modem yanımda ?

baran_36

Üye
hocam bu cfw de ve önceki cfw dende hem fring hemde skaype çalışmadı. Açılıyor gibi oluyor sonra kapanıyor bunu nasıl çözeriz.

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
wifi ye bi türlü bağlanmıyor 3g den bağlanıyorum ama wifiye bağlanmıyor wifi bulunamadı diyor modem yanımda ?

Modeme reset at.

---------- Eklendi @ 23:50:24 ---------- Yazıldı @ 23:49:49 ----------

hocam bu cfw de ve önceki cfw dende hem fring hemde skaype çalışmadı. Açılıyor gibi oluyor sonra kapanıyor bunu nasıl çözeriz.

Fring için
programı şu linkten indirip telefonumuzun E: sürücüsüne atıp buradan açarak kurulumunu yapıyoruz. Varsa indirmenize gerek yok
LCG X-plore v1.51 Symbian^3 Signed [Tek Simge-Tam Sürüm]

2-)Ovi Store'dan "fring" uygulamasını telefonumuza yüklüyoruz ve kuruyoruz. Telefonunda Fring olup da çalışmayanlar kaldırmasın. Bu madde sadece ilk defa kuracaklar için.

3-)x-plore programını telefonumuzda çalıştırıp tüm klasör, alt klasör ve dosyaların olduğu dosya yöneticisini ağaç şeklinde ekranımızda görüyoruz.

4-)Telefonumuzda C: sürücüsünü tıklayıp, system klasörü ve onun altında 03081978 klasörünü tıklıyoruz. Klasörün içindeki WISPrPrt.dat dosyasını WISPrPrt_.dat şeklinde yeniden adlandırıyoruz. Adlandırmayı yaparken dosyanın üzerinde 1-2 saniye parmağımızı bekletince açılan menüden rename yazanı tıklayıp klavye ile adını değiştiriyoruz. c:\system\03081978\WISPrPrt.dat

5-)Yine 03081978 klasörünü bir kez daha tıklayıp bırakarak programın altındaki menu tuşundan menu->file->new text file bölümünü tıklıyoruz ve boş bir not defteri dosyası oluşturuyoruz. İlk WISPrPrt.dat dosyasını hatırlarsanız 4.maddede değiştirmiş ve adını WISPrPrt_.dat olarak vermiştik. Şimdi bu text dosyasını WISPrPrt.dat olarak adlandırıyoruz.

6-)x-plore programından çıkıyoruz. İşlem tamamdır

Silence45

Üye
Eline sağlık şimdilik CFW'de her hangi bir sorun olmadı.Çokta güzel herşey.Çok makbule geçti gerçekten.Stabil ve sağlam.

baran_36

Üye
hocam dediginiz yerde WISPrPrt.dat adında bir dosya yok orjinal fw de bu dediğinizi yaptığımda sorun çozülüyordu ama bu cfw olmuyor

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
hocam dediginiz yerde WISPrPrt.dat adında bir dosya yok orjinal fw de bu dediğinizi yaptığımda sorun çozülüyordu ama bu cfw olmuyor

X-plore ayarlarından tüm dosyaları görünür yaptın mı?

---------- Eklendi @ 19:02:48 ---------- Yazıldı @ 19:02:02 ----------

Eline sağlık şimdilik CFW'de her hangi bir sorun olmadı.Çokta güzel herşey.Çok makbule geçti gerçekten.Stabil ve sağlam.

Teşekkürler, güle güle kullan.

warrose

warrose

Üye
Usta Elimde yabancı forumdan aldığım cfw var c7 için buna tr dil ekleyemiyorum rofs2 dosyasını sana göndersem sen yapabilirmisin Yardımcı Olursan Çok Mutlu Olurum

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Bugün itibariyle 1.7 sürümünü kullanmaya başladım ve memnunum ilk izlenimlerime göre . 1.8 sürümünü sabırsızlıkla bekliyorum . :tşk:
-Usta Sosyal'i niye sildin yükleyemiyorum hiçbir türlü yardım edebilir misin ?

emreli01

emreli01

Üye
Usta Elimde yabancı forumdan aldığım cfw var c7 için buna tr dil ekleyemiyorum rofs2 dosyasını sana göndersem sen yapabilirmisin Yardımcı Olursan Çok Mutlu Olurum
yabanci siteden aldıgın cf mi güzel bu mu ? eger elindeki daha gzelse kompl paylaşta türkçeye çevirsnler hepmz kullanalm :oke:

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
öncelikle teşekkür ederim üstadım resimdeki normalmidir.
[/URL][/IMG]

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum hiç bir sorunla karşılaşmadım batarya performansı da gayet tatminkar ellerine sağlık güzel bir CFW

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle teşekkür ederim üstadım resimdeki normalmidir.
[/URL][/IMG]

Normal arkadaşım, başka birinin çalıp ismini yazmaması için yaptım, ben kendi ismimi yazsam sizin için hoş olmaz. Reklam olur.

---------- Eklendi @ 17:02:12 ---------- Yazıldı @ 17:01:39 ----------

yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum hiç bir sorunla karşılaşmadım batarya performansı da gayet tatminkar ellerine sağlık güzel bir CFW

Teşekkürler güle güle kullan.

---------- Eklendi @ 17:04:20 ---------- Yazıldı @ 17:02:12 ----------

Bugün itibariyle 1.7 sürümünü kullanmaya başladım ve memnunum ilk izlenimlerime göre . 1.8 sürümünü sabırsızlıkla bekliyorum . :tşk:
-Usta Sosyal'i niye sildin yükleyemiyorum hiçbir türlü yardım edebilir misin ?

Güncellemelerden yükleyebilirsin.fMobi kullan daha güzel.

• Beğen
Tepkiler: polat_karaduman
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Normal arkadaşım, başka birinin çalıp ismini yazmaması için yaptım, ben kendi ismimi yazsam sizin için hoş olmaz. Reklam olur.

---------- Eklendi @ 17:02:12 ---------- Yazıldı @ 17:01:39 ----------

Teşekkürler güle güle kullan.

---------- Eklendi @ 17:04:20 ---------- Yazıldı @ 17:02:12 ----------

Güncellemelerden yükleyebilirsin.fMobi kullan daha güzel.
Hallettim sağolasın zaten sırf widgeti için yüklüyorum normalde operadan yada fmobiden giriyorum .

cankaan_x

Üye
Performans gayet iyi, emeğine sağlık :oke:

Üst Alt