[Nokia C7-00] Symbian Belle Extreme Edition Final 111.30.0609 [06.08.2012].

Sponsorlu Bağlantılar

gonulyorgunu29

Üye
teşekkürler buda son nokta olsa gerek belle için en kısa sürede yükleycğm

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
ellerine sağlık hocam yüklemeden bir şey danışmak istiyorum. Bende şu an senin eski olan 1.7 versiyonun var tüm programlarim e depo hafızasında. 1.8 yüklemeden yedeğimi Ovi suitten alıp yeni versiyonu yükleyip sonra yedeği yüklersem sıkıntı olurmu yada senin onerecegin nedir. Eski yüklü uygulamaları kaybetmeden nasıl yeni versiyon yükleriw. Teşekkür ederim.

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
ellerine sağlık hocam yüklemeden bir şey danışmak istiyorum. Bende şu an senin eski olan 1.7 versiyonun var tüm programlarim e depo hafızasında. 1.8 yüklemeden yedeğimi Ovi suitten alıp yeni versiyonu yükleyip sonra yedeği yüklersem sıkıntı olurmu yada senin onerecegin nedir. Eski yüklü uygulamaları kaybetmeden nasıl yeni versiyon yükleriw. Teşekkür ederim.

Uygulamaları sil yeniden yüklersin daha sağlıklı. Oviden dosyaların yedeğini alma dosyaların yedeğini kendin al.

emelli

emelli

Üye
:tşk: dostum tam istediğim cfw olmuş bu eline yüreğine sağlık:alkis

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Saat geç olduğu için deneyemedim yarın deneyeceğim bildirim yaparım teşekkürler usta .

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Ben de şimdi yükleyecem Receb kardeş sana ve emeği geçenlere sonsuz teşekkürler.:alkis

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
teşekkürler recep çok güzel olmuş ellerine sağlık

emreli01

emreli01

Üye
ek olarak bu sürümde neler var bilgi verebilrmsnz ?

curse.

Üye
CFW çok başarılı elinize sağlık.

Şu ofis programlarınıda CFW'e dahil edebilir misiniz? İçindeki gereksizleri çıkararak tabi ki. Excel, PP, Word olsa yeterli yada CFW'e dahil etmeden ek bi paket veya uygulama gibi yapabilmeniz mümkün mü? Güncelleme olarak alınca açılışta boş yere telefona yükleniyorda.
:)

Üst Alt