[Nokia C7-00] Symbian Belle Extreme Edition Final 111.30.0609 [06.08.2012].

Sponsorlu Bağlantılar

Silence45

Üye
Şu ekranın 4 yöne de dönmesi ile ilgili bir çalışma var mı acaba ?

emreli01

emreli01

Üye
hocam link ne zamn gelr acaba :hmmm

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
Link eklendi. Konu güncel.

emreli01

emreli01

Üye
şimdiden :tşk: deneyelim bakalım bekledigimize deymişmi :)

---------- Eklendi @ 17:42:26 ---------- Yazıldı @ 17:15:18 ----------

hocam gerçekten teşekür ederim çok güzel olmuş ( bu 10 giriş ekranı nasıl oluyor bende yine en fazla 6 açılıyorda ? ) ve hacklimi yazılım yoksa bizmi hcklicez

gonulyorgunu29

Üye
teşekkürler recep ben 1.6 var 1.7 yi yüklemeym diyrm çünkü fazla bi değşklik yok ben birsonraki güncellemeyi beklyrm yani 1.8 i

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Baya değişiklik var deneyenlere bir sorum olacak Dolby çalışıyor mu ?

Vasiyetim

Üye
Bu iphone de telefon çalınca kamera flashı yanıp sönme olayı var bu acaba belle de olmaz mı ki :P teşekkürler emeğin için deneyelim :)

Vasiyetim

Üye
Yükledim şuan wifi bağlantısında sorun var bağlanmıyor :S

Silence45

Üye
Herkeste aynı sorun var ise bilelimde yüklemeyelim.

Vasiyetim

Üye
Wifi + Mobil veri + Nokia Suit + İnternet çalışmıyor bende arkadaşlar kurcaladığım kadarıyla :D

emreli01

emreli01

Üye
kardeş bu wifiden bağlanmayışının sebebi galiba rompacrdan aktif ettigim şeylerden dolayı onların hepsini iptal edip yeniden başlattım girdi recep kardeşim hangilerini aktif edecez hangisi ne işe yarıyor açıklasanda bizde ona göre aktif etssek daha ii olmaz mi ...

Vasiyetim

Üye
kardeş bu wifiden bağlanmayışının sebebi galiba rompacrdan aktif ettigim şeylerden dolayı onların hepsini iptal edip yeniden başlattım girdi recep kardeşim hangilerini aktif edecez hangisi ne işe yarıyor açıklasanda bizde ona göre aktif etssek daha ii olmaz mi ...

evet hepsini kapatıp yeniden başlayınca düzeldi oradaki eklentilerden kaynaklanıyor :)

emreli01

emreli01

Üye
evet hepsini kapatıp yeniden başlayınca düzeldi oradaki eklentilerden kaynaklanıyor :)
ewt fakat hangisi ne işe yarıyor hangisinden dolayı bu sorun oluşuyor arkdaşımız açıklama yaparsa daha ii olur :islik

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
Installserver ve Open4All yamalarını etkinleştirin. Ve otomatik başlata ekleyin.

---------- Eklendi @ 19:42:03 ---------- Yazıldı @ 19:39:41 ----------

Bende wifi de hiçbir sorun yok 2 tane modem de denedim Exper ve Huawei tek seferde bağlandı. Rompatcherden sadece InstallServer ve Open4All yamalarını etkinleştirin. Ve otomatik başlata ekleyin.

emreli01

emreli01

Üye
diğerleri ne işe yarıor peki neden var bi açıklama yapsan ii olur

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Suite sorunu nedir? Açar mısın biraz daha?

emreli01

emreli01

Üye
Nokia Suite sorunu nedir? Açar mısın biraz daha?
yok sorum hocam çalışıyor fakat rompcrdakilerin hepsini aktif edince wifiden girmiyor sen rompcrdakilerin hepsinin açıklamasını yapsan ii olur

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
yok sorum hocam çalışıyor fakat rompcrdakilerin hepsini aktif edince wifiden girmiyor sen rompcrdakilerin hepsinin açıklamasını yapsan ii olur

Activate bass bassı çoğaltıyor.
Block GPRS interneti kapatıyor.
C2z4bin Sonradan eklenilen bazı modların çalışmasını sağlıyor.
Change device id cihaz ismini değiştiriyor. Tam bilgim yok.
Crepository4all bilmiyorum.
InstallServer unsigned uygulamaları yüklemenizi sağlar.
Open4All sistem dosyalarınızı görmenizi sağlar.
Readcroot bilmiyorum.
RealCpuclock bilimiyorum.
Remove hash check bilmiyorum.
Remove rec tone ses kaydı yaparken bip sesini yok eder.
Show ram and rom dosya yöneticisinde ram ve rom hafızalarını görmenizi sağlar.

---------- Eklendi @ 19:58:21 ---------- Yazıldı @ 19:55:05 ----------

Wifi + Mobil veri + Nokia Suit + İnternet çalışmıyor bende arkadaşlar kurcaladığım kadarıyla :D

Rompatcherden herşeyi kurcalarsan tabiki kapanır... Bende hiç birinde sorun yok istediğin yerden ss atayım. İstemeyen yüklemesin. Parayla satmıyorum.

---------- Eklendi @ 19:59:35 ---------- Yazıldı @ 19:58:21 ----------

Herkeste aynı sorun var ise bilelimde yüklemeyelim.

İstemeyen yüklemesin parayla satmıyorum. Hiçbir karşılıkta beklemiyorum. Bende hiç birinde sorun yok bunuda belirtiyim..

Üst Alt