[Nokia C7-00] Symbian Belle Extreme Edition Final 111.30.0609 [06.08.2012].

Sponsorlu Bağlantılar

Alperen Şuayb

Üye
609 sürüm mü bu

CyberEx

Üye
Kardeşim kurdum çok teşekkür ederim. Biraz zorlandım ama. Sonunda becerdim.

exalted55

exalted55

Üye
Kurdum Kullanıyorum suan genel olarak bir sorun yok fakat klasörler yok biz oluşturacağız ve nat geo uygulaması silinmiyor... Onun dışında şuan bir sorun göremedim.

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
Kurdum Kullanıyorum suan genel olarak bir sorun yok fakat klasörler yok biz oluşturacağız ve nat geo uygulaması silinmiyor... Onun dışında şuan bir sorun göremedim.

Buyur klasörler için bunu indir yükle.
http://www.mediafire.com/?m38im925k2j7hne
Nat Geo bende silinmiş olarak geliyor anlamadım valla.

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Yazılımı yüklemede önce Telefona Format Atsınlar. Dosyalar Çakışabilir...

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
Yeni versiyon gelecek gereksiz tüm uygulamalar kaldırılmış, stabil şekilde. :)

emreli01

emreli01

Üye
arkadaşlar phonexden nasıl yüklicem yahu ben yapmaya çalıştım fakat beceremedim :S yardımcı olacak yokmu :megafon::aman2:

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
Yeni versiyon gelecek gereksiz tüm uygulamalar kaldırılmış, stabil şekilde. :)
sabırla beklemekteyiz. hocam bu müzik çalara bir el atarsınız size zahmet ara sıra kapanıyor belkide genel bu sorun var

emreli01

emreli01

Üye
yahu bir Allahın kulu cvp vermez mi telefona hard format attım yeni bir cfw yüklemek için pohonezten yapamadım ( Admin . Bilgili kişi . veya Allah rızası için yardım edecek yok mu ) :bilmm

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
yahu bir Allahın kulu cvp vermez mi telefona hard format attım yeni bir cfw yüklemek için pohonezten yapamadım ( Admin . Bilgili kişi . veya Allah rızası için yardım edecek yok mu ) :bilmm

Arkadaşım eve gidince yardımcı olacağım.

---------- Eklendi @ 15:52:20 ---------- Yazıldı @ 15:51:20 ----------

sabırla beklemekteyiz. hocam bu müzik çalara bir el atarsınız size zahmet ara sıra kapanıyor belkide genel bu sorun var

Kardeşim bende öyle bir sorun yok yüklemeden önce hard format attın mı eski versiyonla bu versiyon çakışabilir.

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye

Kardeşim bende öyle bir sorun yok yüklemeden önce hard format attın mı eski versiyonla bu versiyon çakışabilir.
evet 2 kere denedim her 2 sinde de hard format ve hafızaları biçimlendirip yaptım müzik çalarla beraber 5-6 uygulama açınca müzik çalar açık uygulamalarda görünmüyor ama müzik çalıyor müzik çalara girdiğinde res atıp yeni parçadan devam ediyor.

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
evet 2 kere denedim her 2 sinde de hard format ve hafızaları biçimlendirip yaptım müzik çalarla beraber 5-6 uygulama açınca müzik çalar açık uygulamalarda görünmüyor ama müzik çalıyor müzik çalara girdiğinde res atıp yeni parçadan devam ediyor.

5-6 uygulama açık olunca atması normal arkadaşım ben müzik açıp oyuna giriyorum atmıyor.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
İki gündür kullanıyorum en ufak bir sorun olmadı . Emeğine sağlık Recep usta .

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
teşekkürler eline sağlık fırsat olursa deneyeceğim :oke:

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
Yeni versiyon geliyor.

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
Konu güncellendi.

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
Natgeo silmeyi unutmuşum kusura bakmayın gözümden kaçmış bir daha ki güncellemeye sileceğim.

Üst Alt