[Nokia C7-00] Symbian Belle Extreme Edition Final 111.30.0609 [06.08.2012].

Sponsorlu Bağlantılar

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
abi gene iş çıkardın bana yarın erkenden kalkıp mesai başlamadan önce güncellemeni yükleyecem. 4 gözle bekliyordum güncellemeyi teşekkür ederim. Emek verip zaman harcıyorsun hakkını helal et :).

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
Helal olsun kardeşim güle güle kullan.

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
usta ben biraz acemiyim bunu nasıl yüklecegim hakkında bilgi verirmisin magdem cfw yaptın bundan bizde yararlanalımda makbul olsun :)

Kardeş benim bilgisayarım arızalı, olmasaydı kendi ellerimle atardım. Güncellemeler de ondan gecikiyor. Sınavlar da var zamanım olmuyor yeni kasa toplamaya bende ki çok eski bilgisayar.

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
Kardeş benim bilgisayarım arızalı, olmasaydı kendi ellerimle atardım. Güncellemeler de ondan gecikiyor. Sınavlar da var zamanım olmuyor yeni kasa toplamaya bende ki çok eski bilgisayar.

sendeki de eski pc yse yeniyle neler yaparsın walla. :kop2:

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
ha bu arada benim bilgisayarım olmadığı için, bugün internet kafeye gittim. Gitmez olaydım. İnternet yokmuş. O yüzden dosyaları indirip flash atamadım. Wınn filan bulursam indircem wala. (Manavgatın Kızılağaç Turizm bölgesinde bir(1) tane internet kafe olduğu için mecbur o internet kafeye gittim.)

emreli01

emreli01

Üye
usta ben biraz acemiyim bunu nasıl yüklecegim hakkında bilgi verirmisin magdem cfw yaptın bundan bizde yararlanalımda makbul olsun :)

yazarak olmazmı acaba yanlatamazmısn bana özel bişe acaba ?

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
gruba katıl arkadaşlar yardımcı olurlar.

emreli01

emreli01

Üye
beni gurupla felan ugrastırmayın ya :S dosyalar indirdikten sonra neler yapacam pohonex yuklü nasıl yapacagım detaylı bi şeklde anlatibilecek varsa gercekten makbule girer :oke:

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
Face profilin var mı? Varsa özelden at burada mesaj kirliliği yapmayalım.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Usta yine güncellemişsin sabah ilk işim kurmak olacak teşekkür ederim başarılarının devamını dilerim .

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bir güncelleme daha gelecek qt uygulamaları çalışmıyor en yakın zamanda güncelleyeceğim.

baran_36

Üye
teşekurler hocam. linkler eklendi mi?. yoksa mobilim ondan mı goremiyorum?

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Üstad 1.7 ' ye Dolby ' yide ekleyebilir misin ?

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
Ekledim de bir takım sorunlar çıktı. Dolby sesle alakalı değil

emreli01

emreli01

Üye
hocam ne zamn link koyarsın bilgi vereblrmsn ?

Üst Alt