[Nokia C7-00] Symbian Belle Extreme Edition Final 111.30.0609 [06.08.2012].

Sponsorlu Bağlantılar

ciwan__47

ciwan__47

Üye
Linkler Ölmüş Yenileyebilirseniz sevinirm..

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
büyük bir sabırsızlıkla yeni sürümü bekliyoruz. orjinal den dadı çıkmıyor telefonun :hih:

bşahin

Üye
Evet beyler bu arada bu cfw yi kullanalı 5 hafta olmuş gerçekten bir sıkıntım olmadı şuana kadar c7 için bulup bulabılecegım en ıyı cfw dıye duşunuyorum teşekkurler birader guzel cfw olmuş gerçekten.

ciwan__47

ciwan__47

Üye
yenisini bekliyoruz senden.. :)

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
Test ediyorum paylaşacağım..

• Beğen
Tepkiler: ciwan__47
kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
tamam sabırsızlıkla bekliyoruz lütfen bu zil seslerini yükseltirseniz iyi olur. son CFW öyle bir şeye şayit oldum ses daha gür çıkıyor. kimin yazılı hatırlayamadım ama sorunlu diye hemen kaldırmıştım senin yazılım çıksın da telefon ohh bee desin

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
Linkler yenilendi konu güncel.

• Beğen
Tepkiler: kenan_dkaya ve ciwan__47
ciwan__47

ciwan__47

Üye
Video da siyah olan rm675_ENO_v_0.0514_APEONLY.fpsx dosyası bende kırmızı gözüküyor. hackli belle kullanmıyorum ondan mı acaba ?

kırmızı gozukmesinin sebebi rm-675 klasorunde olmayısı... sadece o dosyayı navifirmden cekebilirsin.. ayni surum olmasına dikkat et yeter.. indirdikten sonra C'deki RM-675 klasorune at sonra flaslamayı dene olur..

Ns_Lion

Ns_Lion

Üye
dostum bu c6-01 e de olurmu ki ? gerçekten beğendim hoş olmuş. eline sağlık.

ciwan__47

ciwan__47

Üye
Teşekkürler... Bunu çok bekledim çok çok teşekkür ederim... Sade Güzel kısacası olması gereken buydu bana göre fazla lafa gerek yok... :)

:tşk:

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
kırmızı gozukmesinin sebebi rm-675 klasorunde olmayısı... sadece o dosyayı navifirmden cekebilirsin.. ayni surum olmasına dikkat et yeter.. indirdikten sonra C'deki RM-675 klasorune at sonra flaslamayı dene olur..

Bu versiyonda o dosya ekli.

---------- Eklendi @ 20:50:04 ---------- Yazıldı @ 20:48:39 ----------

dostum bu c6-01 e de olurmu ki ? gerçekten beğendim hoş olmuş. eline sağlık.

Maalesef olmuyor. Teşekkür ederim kullanıp deneyemediğin için üzgünüm.

---------- Eklendi @ 20:51:13 ---------- Yazıldı @ 20:50:04 ----------

Teşekkürler... Bunu çok bekledim çok çok teşekkür ederim... Sade Güzel kısacası olması gereken buydu bana göre fazla lafa gerek yok... :)

:tşk:

Rica ederim güle güle kullan. :)

neo74

Üye
607 mi 609 mu versiyonu ? bence 609 var 607e düşerken downgrade ile mi düşeceğim ? teşekkürler

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
hocam eline sağlık yine döktürmüşsün güzel yazılım olmuş

Febris

Febris

Üye
Bunun aynısını C6-01 e yapmak istersen elinde C6-01 yoksa ben test edebilirim.

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
Yeni versiyon gelecek yakında.

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
Versiyon, konu ve resimler güncellendi.

fatih982

fatih982

Üye
olurmu sayın özmen bu yaptığınız 1 saat önce flash attım c7 ye ama olsun yeni versiyonu indiriyorum yarında onları falshlarım emeğine sağlık

Üst Alt