[Nokia C7-00] Symbian Belle Extreme Edition Final 111.30.0609 [06.08.2012].

yeni ekran koruyucunun dosyalarını paylaşabilirmisn??

Tepkiler: belco2

Febris

Üye
widget dosyalarinin tumunu paylasirmisin.. Seffaf saatler varya kucuk buyuk felan

Konu Sahibi
recep şarj göstergesini paylaştnya onun mif uzantılı dosyası nereye atıcaz anlatm tamamen farklı

Konu Sahibi
Öyle uğraşma o zaman rofs3 göm flashla.

tamam teşekkürler

ben c7 de daha önce orjinal belle kullanıyodum. Fm transmitter wifi hassasiyeti we sebeke cekim gücünün annadan daha düşùk oldugnu farkettim. Bugün burdakileri flashladm. Wifi daha iyi orjinalden ama sebeke we fm transmitter aynı. Bunları arttırmanın bi yolu warmı acaba?

Konu Sahibi

Radyo kullanarak çal Belle'den sonra düştü çekim gücü.Şebeke bende de aynı. Arttırmanın şu an bir yolu yok.

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Recep Özmen arkadasimiza guvenim bosa cikmadi ve herkezin kullandigi ve dile getirdigi sekilde ust konu yapilmaya uygundur.

Ohh bu güzel olmuş sabit konu olmuş , zaten hep üst deydik de şimdi yerimizi sabitlemiş olduk

merhabalar
sizin C7 cfw yükledim ama swype klavyede sorun alıyorum yani FP1 klavyesini kapatamadım ne yapmalıyım

- - - Eklendi - - -

hallettim tamamdır

Konu Sahibi
Bu final sürümdür. Bundan sonra güncelleme veya Cfw çıkartmayacağım. Ben şunu anladım; ne yaparsan yap hiç kimseye yaranılmıyor. Sağlıcakla kalın.

Bu final sürümdür. Bundan sonra güncelleme veya Cfw çıkartmayacağım. Ben şunu anladım; ne yaparsan yap hiç kimseye yaranılmıyor. Sağlıcakla kalın.
Güle Güle kardeşim sende haklısın ama her iş öyle yap diyen cok olur da sağol diyen pek az olur 2 satır burada paylaşmak insanlara zor gelir eskiden o insanlar bir şey yapınca kıymeti emeğe saygısı vardı şimdi en ufak hatada seni parçalayacak insanlarla dolu yinde her şey için teşekkür ederiz. seninle telefonlarımız renklendi sayende nokia yeni güncelleme yapmasa da biz senle yaşadık telefonumuzu keyifle ve zevkle kullanmayı öğrendik bahtın açık olsun

Tepkiler: mesut1979 ve belco2
    Konu Sahibi

Eyvallah kardeşim, konu yorum gelmemesi veya teşekkür edilmemesi değil.