Nokia c6 Kulaklıkla şarkı nasıl dinleyebilirim?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ayberk1995

Üye
    Konu Sahibi
Nokia c6 Kulaklıkla şarkı nasıl dinleyebilirim?
Dün nokia c6 aldım şarkı dinlemek için kulaklığı takınca şarkı dinleyemiyorm kulaklığı çıkarınca direk şarkı çalmaya başlıyo bu sorunu nasıl giderebilrm???:vur:vur:vur

YsF_90

YsF_90

Üye
farklı bir kulaklık denedin mi hiç yani sorun kulaklıkta mı telefonun jack girişinde mi

ayberk1995

Üye
    Konu Sahibi
başka kulaklıkta denedim kendi telefonumun kulaklığını başka telefondada denedim sorun kulaklıkta deil telefonla ilgili bişey yada ayarlarıyla :S

YsF_90

YsF_90

Üye
kulaklığı ilk taktığında seçenekler gelir karşına müzik standı vs yanlışlıkla onlardan birini seçmiş olabilirmisin?

ayberk1995

Üye
    Konu Sahibi
ilk taktığımda seçenekler gelmedi karşıma ama aksesuarlardan girip varsayılanı kulaklık yaptım.

YsF_90

YsF_90

Üye
hmm garip. teknik bi sorun olabilir. yada format atıp denedin mi tekrar

ayberk1995

Üye
    Konu Sahibi
formata gerek olmadığını düşündüm çünkü telefonu daha dün aldım ve orjinal telefon cin malı fln deil ama format atmayı denicem saol =)

--------------- Ekleme ---------------

telefonu daha dün aldığım için bi sorun olcağını zannetmiyorum ama yarın bi aldığım yere götürcem olmazsa format atarım :S

YsF_90

YsF_90

Üye
üzerinden çok vakit geçmeden aldığın yere götürmen en mantıklısı olur. umarım sorunun çözülür

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
kulaklıgı taktıgın zaman simge görünmüyorsa teknik bir sorun vardır.

ayberk1995

Üye
    Konu Sahibi
simge görünüyo hatta radyoya girince onu dinliyebiliorm :S ama kendi şarkılarmı dinleyemiorm :S

strongerboyy

Üye
nokia c6 telefon aldım kulaklık çalışıyordu çıkardım tekrar taktım ama görmüyor,kulaklık başka telefonda çalışıyor sokettendir dedim açtım temizdim yine olmadı sokette sağlam soft format attım yine olmadı,nedendir bi fikri olan varmı???????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt