Nokia C6 Çok Yakında (Özellikler-Resimler)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evilblood

Evilblood

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C6 Çok Yakında (Özellikler-Resimler)
Nokia sürekli yeni telefonlar çıkarıyor ve birçoğu güzel oluyor yakında çıkacak C6 dan biraz bilgi vereyim dedim
Mesajlaşma:Nokia C6 da N900 tarzı yandan sürgülü tam Q klavye bulunuyor klavye tasarımı gerçekten güzel Hotmail Gmail Yahoo! Mail ve Windows Live dahil olmak üzere e-posta hesaplarınıza hızlı erişim sahibi olabilirsiniz

Ana Ekran:Facebook ve diğer sosyal ağlardan canlı güncellemeler sağlayan sihirbazlar ile ana ekranınızı kişiselleştirebilirsiniz.Karvizit kısayolları ekleyebilirisiniz.Arkaplanı, temayı ve simgeleri değiştirerek ana ekranınızı kendinize uyarlayabilirisiniz.

Medya:5 Mp kamerası ve flaşı ile kaliteli fotoğraf ve video çekebilirsiniz.16 GB a kadar yükseltilebilen alan ile rahatca dosya depolayabilirsiniz.Doğrudan sosyal ağlara veya sevdiğin paylaşım sitelerine fotoğraf ve videolarınızı yükleyebilirsiniz.Arkada bulunan hoparlörler sayesinde kaliteli müzik dinleyebilirsiniz ve müziğinizi ana ekrandan kontrol edebilirsiniz.Ovi mağaza ile birçok oyunu kolay ve hızlı şekilde indirebilir ve oynayabilirsiniz.Hızlı ve güvenilir 3G ve Wi-Fi ile internette çok kolay ve rahatça dolaşabilirisiniz.Geniş 3.2 inçlik ekran ile web sayfalarını görüntüleyebilirsiniz.Ve En Güzeli İse Doğrudan Tarayacı İle YouTube Videolarını Kolayca İzleyebilirsiniz(Kim bilir belki facebook videolarıda izleniyordur :ehe)

Haritalar ve GPS:Ovi Haritalar ile, bir yerden bir başka yere seyahat ederken, çevredeki restoranları, önemli şehir mekanlarını, etkinlikleri ve diğer ilginç noktaları keşfedebilirsiniz.Arkadaşlarınızın sizi bulmasını kolaylaştırın bulunduğunuz yeri paylaşabilir ve yakınınızda arkadaşlarınızla buluşabilirsiniz.Entegre A-GPS alıcısı ile yerinizi kolayca bulabilirsiniz.
Benden bu kadar yardımcı olduysam sevindim birazcık resim eklicem bu benim ilk konum ayrıca cevaplarınızı bekliyorum ;)

• Beğen
Tepkiler: e1b1

alicem123

alicem123

Üye
5800'ın qwerty klavyeli hali sanki :hmmm

ozanazy

ozanazy

Üye
Aynen öyle pek fark yok hafıza ve kamera var faklı olarak birde. 5800 'ın XM olduğunu unutmamak lazım.

SilentOne

SilentOne

Üye
zaten nokianın tum dokunmatik telleri 5800 tabanlı :D

Evilblood

Evilblood

Üye
    Konu Sahibi
Biz ona şöyle diyelim 5800+N97=C6 :D

OğuzcanAbi

Üye
zaten çıkmadımı piyasaya bide şu telefondan bahsedioruz demi

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Bu da mı 5 megapixel :ehe Yeter artık yahu nedir bu nokianın 5 megapixel takıntısı

Evilblood

Evilblood

Üye
    Konu Sahibi
oguzcankral o resmi nasıl ekledin banada söylermisin ben daha yeniyim o yüzden senin gibi eklersem resmi daha iyi olur

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
oguzcankral o resmi nasıl ekledin banada söylermisin ben daha yeniyim o yüzden senin gibi eklersem resmi daha iyi olur

Editörde butonuna basıp direkt resim linkini girerek yapabilirsin.

veya resmi işaretleyip Ctrl + C(Kopyala) tuşlarına basıp editörde Ctrl + V(Yapıştır) tuşlarına basarak yapabilirsin.Kolay gelsin

Evilblood

Evilblood

Üye
    Konu Sahibi
_є_®_¢_α_N_™;2593269' Alıntı:
Editörde butonuna basıp direkt resim linkini girerek yapabilirsin.

veya resmi işaretleyip Ctrl + C(Kopyala) tuşlarına basıp editörde Ctrl + V(Yapıştır) tuşlarına basarak yapabilirsin.Kolay gelsin
Çok sağol verdiğin bilgi için ;) :oke::oke:

OğuzcanAbi

Üye

5800 tıpatıp sürgülü klavye koymuşlar:naughty:

OğuzcanAbi

Üye

iki resim arasında 2 farkı bulun :d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt