Nokia C6 Alınmalı Mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

C6 Alınmalı mı ?

• Kullanılan toplam oy
    20
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
olum o zaman niye konu açıyorsun anket acıyorsun insanları oylaııyorsun herkes alma symbian alma demiş hala nokia alıcam diyorsun , ee madem symbianlı nokia alıyorsun konu acmana ne gerek var nede olsa bizim fikirlerimiz senin için önemli degil

Bak koçum ben burda herkesin fikirlerini önemserim, kesin alacak olsam buraya yazmadan gider alırdık, adam akıllı konuş kahvede değilsin, fikirler önemli olmasa X6'yı öğrenemiyecektim çaktın mı ?
Madem fikir beyan etmeyeceksin konumdan çıkabilirsin ...

----------Eklendi @ 14:20:25 ---------- Yazıldı @ 14:19:22 ----------

Kardesinizin Nokia alarak parasini cope atacagini dusunuyorum bende ama onun parasi onun tercihi...

Android kullandı, benim gibi sevemedi o da, bahsi geçen telefon (Galaxy Gio), Nokia'dan başka teercihimiz yok, teşekkürler.

----------Eklendi @ 14:21:03 ---------- Yazıldı @ 14:20:25 ----------

En dogrusu bu arkadasım.Symbian ve s60v5'te karar kıldıysanız X6 8GB daha iyi bir seçenek C6'ya göre..

En azından kapasitif olması bir nebze daha iyi kılar telefonu..
Teşekkürler...

.:ÇAĞLAR:.

Üye
Bak koçum ben burda herkesin fikirlerini önemserim, kesin alacak olsam buraya yazmadan gider alırdık, adam akıllı konuş kahvede değilsin, fikirler önemli olmasa X6'yı öğrenemiyecektim çaktın mı ?
Madem fikir beyan etmeyeceksin konumdan çıkabilirsin ...
Terbiyeli ollll....
burdaki insanlar sana akıl veriyo dinlemek yerine saygısızlık ediyorsunn...
yaşının ufaklıgına veriyorum bu kavgacı tutumunu , dua et abin degilimm :nono:
x6 gibi dandik işlemci hızlı düşük ram lii telefon alarak kazıklanmanı istemiyoruz o yüzden adam gibi telefonlarını öneriyoruz sen ise insanlara argo kelimelerle karşılık veriyorsun , bu çoçukca takıntıları bırak adam gibi bir telefon al :dry:

PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
Terbiyeli ollll....
burdaki insanlar sana akıl veriyo dinlemek yerine saygısızlık ediyorsunn...
yaşının ufaklıgına veriyorum bu kavgacı tutumunu , dua et abin degilimm :nono:
x6 gibi dandik işlemci hızlı düşük ram lii telefon alarak kazıklanmanı istemiyoruz o yüzden adam gibi telefonlarını öneriyoruz sen ise insanlara argo kelimelerle karşılık veriyorsun , bu çoçukca takıntıları bırak adam gibi bir telefon al :dry:

Terbiyeliiyim merak etme.. Dinliyorum merak etme, Nokia olacak diyorum neyin ne halt olduğunu bende biliyorum, X6 gibi dandik vs. dedin, o paraya başka ne Nokia alıcam ? 5800 mı ? C6 mı ? C6-01 var bütçeyi aşar dedim sonra okuduysan...

Yaşım seni ilgilendirmez bu işlerle ilgilenen biriyim neyin ne olduğunu biliyorum, yaşımda 17.

Ocean258

Ocean258

Üye
kardes benım sana tavsıyem android 2.2. froyolu bı telefon almandır.. nokia bozdu kendıni toparlıyamıyorda

PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi

Üye

Terbiyeliiyim merak etme.. Dinliyorum merak etme, Nokia olacak diyorum neyin ne halt olduğunu bende biliyorum, X6 gibi dandik vs. dedin, o paraya başka ne Nokia alıcam ? 5800 mı ? C6 mı ? C6-01 var bütçeyi aşar dedim sonra okuduysan...

Yaşım seni ilgilendirmez bu işlerle ilgilenen biriyim neyin ne olduğunu biliyorum, yaşımda 17.
bu işlerle ilgilenen biri olsaydın gidip symbianlı nokialara o kadar para kaptırmazdın lisesli kardeşim , biz birsey biliyoruzda söylüyoruz , nedir bu marka takıntılıgı anlamıyorum ...
o para ya harika telefonlar alırsın ve çok daha iyi performans alırsın telefondan ...
kurtulun artık şu nokiadan şaşmam mantıgından

PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
bu işlerle ilgilenen biri olsaydın gidip symbianlı nokialara o kadar para kaptırmazdın lisesli kardeşim , biz birsey biliyoruzda söylüyoruz , nedir bu marka takıntılıgı anlamıyorum ...
o para ya harika telefonlar alırsın ve çok daha iyi performans alırsın telefondan ...
kurtulun artık şu nokiadan şaşmam mantıgından

Benim düşüncem bu, istemiyorum kardeşim Android zorla mı alıcam ? Marka takıntım yok Symbian' alışmışlığım var o kadar. :dry:
Yapma o zaman yorum.

nonamex

Üye
C6 yazılımını X6'ya uyarlamışlar sanırım, ev ekranı konusunda sıkıntı olursa forumlardan uyarlanan C6 yazılımını indirip flash atmanız yeterlidir tabi garantiden çıkma riskini göze almalısınız

PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
C6 yazılımını X6'ya uyarlamışlar sanırım, ev ekranı konusunda sıkıntı olursa forumlardan uyarlanan C6 yazılımını indirip flash atmanız yeterlidir tabi garantiden çıkma riskini göze almalısınız

Evet X6'ya da CFW var, tabiki garantiden çıkıyor ama forumda geri döndürenler de mevcut yani bi şekilde geri dönüyormuş..

61semih

61semih

Üye
tek albenısı klavyesı fakat bununda kronık sorunları var
-telefon oldugundan daha kalın oluyor
-bır cok modelde marka ayrımı olmaksızın klavyenın acıldıgı kızakta zamanla gevşemeler oluyor.sanbyandan memnunsan bu fıyat aralıgında iyi

• Beğen
Tepkiler: PureFood
PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
tek albenısı klavyesı fakat bununda kronık sorunları var
-telefon oldugundan daha kalın oluyor
-bır cok modelde marka ayrımı olmaksızın klavyenın acıldıgı kızakta zamanla gevşemeler oluyor.sanbyandan memnunsan bu fıyat aralıgında iyi

Cevap için teşekkürler..
Daha telefonu elime alma fırsatım olmadı.
Ancak kızak konusunda %100 katılıyorum daha önce bu olay hem Samsung hemde Nokia'da başıma geldi.. Ve N97'yi inceleyip elime aldığımda klavyesi çok basit gelmişti. Kızağını da beğenmemiştim.

Peki bir sorum olacak,
kapasitif X6 mı , klavyeli C6 mı ?

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Orjinal fw kurarsın yeniden garantilersin telefonu :oke:
Ama telefonda yazılımsal sorun olup telefon açılmazsa yani orjinal fw'yi flashlayamazsan yakalanırsın dostum.
X6'da pek sorun yasamazsın kaliteli tasarım çizilmez ön yüzey falan harika.Telefonu aldıgında neden C6-5800-C5-03 vs'den daha pahalı oldugunu anlarsın.C6'dan çok çok daha iyi bir telefon X6..

• Beğen
Tepkiler: PureFood
PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
Orjinal fw kurarsın yeniden garantilersin telefonu :oke:
Ama telefonda yazılımsal sorun olup telefon açılmazsa yani orjinal fw'yi flashlayamazsan yakalanırsın dostum.
X6'da pek sorun yasamazsın kaliteli tasarım çizilmez ön yüzey falan harika.Telefonu aldıgında neden C6-5800-C5-03 vs'den daha pahalı oldugunu anlarsın.C6'dan çok çok daha iyi bir telefon X6..

Bakalım bi dostum kafa bi X6 bi C6 arasında gidiyor ancak haklısın X6 nın diğerlerinden nıye daha pahalı olduğuna anlama veremiyordum.:hmmm
Önce bi telefonu alalımda CFW sonra :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...