Telefon Tavsiyesi c6 mı c6-01 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

c6 mı c6-01 hangisini tercih edersiniz?

• C6

Kullanılan: 6 25.0%
  • C6-01

Kullanılan: 18 75.0%

• Kullanılan toplam oy
    24
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paveHawk

paveHawk

Üye
    Konu Sahibi
c6 mı c6-01 mi?
650Tl yi aşmayacak şekilde telefon bakıyorum. hem dokunmatik hemde klavyesi olan bir ürün olması gerektiğini düşünüyordum. bimeksi gezerken c6 ile karşılaştım :d:. hoş güzel galiba buldum derken öyle kenarda köşede duran c6-01 ı gördüm metal kasa olması beni etkiledi, kamerasıda 8mp way be:aha::aha::aha: dedim elime aldım baktım ki klavyesi yok :hmmm:ağlarım:

c6 ve c6-01 kullananlar varsa yorumlarını paylaşabilr mi? klavyeli olması kullanışlığı artırıyor mu? yoksa kamerası ve görünüşümü daha önemli.

aralarındaki fark sadece klavye ve kamera mı?

rudeboytr

rudeboytr

Üye
Sistem olarakta farkları var :D C6.00 kullanıyorum gayet güzel klavyesindeki tuşlar olsun.Kamera olsn herşeyiyle güzel telefon.C6.01 de S^3 sistem var.Dokunmatiği clearback özellikli ama klavyeli istiyorsan tavsiye ederim C6 yı şahsen 2 si de güzel telefonlar

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Yönetim/Dokunmatik Ekran:
C6-01=Kapasitif Ekran+Multitouch(daha iyisi henüz çıkmadı)
C6=Rezistiv Ekran(5800 gibi biraz eski sistem) + Klavye(kullanımı kolaylaştırır)

Kamera
C6-01=8 mp flaşlı fixedfocuslu kamera / 720p HD video kaydı
C6=5 mp flaşlı autofocuslu kamera / 480p HQ video kaydı

Sistem/İşlemci
C6-01=Symbian 3 / 680 mhz işlemci, oyun akıcılığı için grafik hızlandırıcılarıyla donatılmış hızlı bir telefon (iphone gibi oyunları var yani pspye yakın grafikler)
C6=Symbian V5 / 434 mhz işlemci (oyun konusunda 5800 ile aynı yani çok iyi değil)

Nokia C6-01'i öneririm ben yakında Anna güncelleştirmesi de gelecek telefonun hızı overclock edilip 700mhz'e çıkartılabilir.

• Beğen
Tepkiler: pRime.
paveHawk

paveHawk

Üye
    Konu Sahibi
yorumlarınız için teşekkürler,
The Dark Knight ın yazdıklarndan sonra :alkis c6-01 almam gerektiğine karar verdim :naughty:

technoblue

technoblue

Üye
ben olsam symbian işletim sistemli nokia alacağıma biraz daha para biriktirip android işletim sistemli bir smartphone alırım. ama yine de karar senin. hangisini alırsan hayırlı olsun şimdiden.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
C6-01

paveHawk

paveHawk

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 in otofocusu yokmuş yani yakından bir kitapdaki yazıları cekmek istediğinde net cekmiyormuş uzaktan kamerası fena değil...

nokia her zaman bir eksik yer bırakıyor:off::off::off:

bütceme uygun :hmmm:hmmm:hmmm fakat cekmesi gereken netlikte fotoğraf cekmiyor 8mp görüntüymüş sadece.:ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
c6-01 in otofocusu yokmuş yani yakından bir kitapdaki yazıları cekmek istediğinde net cekmiyormuş uzaktan kamerası fena değil...

nokia her zaman bir eksik yer bırakıyor:off::off::off:

bütceme uygun :hmmm:hmmm:hmmm fakat cekmesi gereken netlikte fotoğraf cekmiyor 8mp görüntüymüş sadece.:ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım:

:off: maalesef öyle

----------Eklendi @ 00:28:20 ---------- Yazıldı @ 00:27:22 ----------

ikisi arasında c6 01. :oke:

'Patron

'Patron

Üye
dostum klavye kullanımı kolaylaştırıyor ama ekranı rezistf olduğu için zor. c6-01ınkı iyi dokumatık yanı sorun yaratmaz

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Xx_HoGaN_xX

Xx_HoGaN_xX

Üye
Aynen katılıyorum kapasitif ekranı kullanmak daha kolay, dokunmatiğine vurmak gerekmiyor. Ayrıca bir arkadaşımız yazmış bence sen o fiyata samsung galaxy mini alabilirsin hemde androidli.

paveHawk

paveHawk

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar c6-01 in ekranı ciziliyor mu? ekranı korumak için seffaf jelatin mi kullanıyorsunuz?

samsung karşı cok büyük bir ön yargım var. android olacaksa htc olacak(yada nokia) başkasına vermem. dediğim gibi c6-01 de tek düşündüren yakın cekimler,, bir kitabın sayfası,kartvizit..... bunları yakın cekim yapamıyorsunuz

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
arkadaşlar c6-01 in ekranı ciziliyor mu? ekranı korumak için seffaf jelatin mi kullanıyorsunuz?

samsung karşı cok büyük bir ön yargım var. android olacaksa htc olacak(yada nokia) başkasına vermem. dediğim gibi c6-01 de tek düşündüren yakın cekimler,, bir kitabın sayfası,kartvizit..... bunları yakın cekim yapamıyorsunuz
Dikkatli kullanırsan zaten ekranı çizilmez, tek sorun yazıları çekmek ise benim autofocus bulunmayan telefonumla çektiğim tarih notları vardı keşke silmeseydim de autofocus olmadan da yazıların net çıktığını gösterebilseydim.

paveHawk

paveHawk

Üye
    Konu Sahibi
elbette dikkatli kullanacağız da ne yapsam cizilir:naughty: :D

kapasitif ekranlar için şeffaf ekran koruyucu film kullanılabiliyormu?

__xXx__

__xXx__

Üye
kardeş sen c6-00 ı at bi kenara sana tavsiyem c6-01 almandır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt