Nokia C6 Alınmalı Mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

C6 Alınmalı mı ?

• Kullanılan toplam oy
    20
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C6 Alınmalı Mı ?
Arkadaşlar kardeşime telefon bakıyoruz o da Symbian sever gerek ev ekranı gerek temaları vs.
Kendi biriktirdiği paralarıyla telefon alıcak :)
Son zamanlar C6 baktı hoşuna gitti gerçekten güzel telefon.
Alınmalı mı. S60v5 olması dert değil kardeşimin hoşuna gidiyor.

Android falan sakın önermeyin lütfen saygı çerçevesinde cevaplarınızı bekliyorum.

C5-03 dedim ev ekranı yok dedi istemedi.
C6-01 baktık biraz daha yüksek geldi onuda eledik.
C6 kalıyor hem klavyeli hem siyahı çok hoş, işlemci 5800la aynı, 434 MHz, RAM bilmiyorum sanırım 128 MB o da. Ancak sorun yaşamadım ben 5800da C6'da da yaşanacağını sanmam.

Sizce ?

-efşan

-efşan

Üye
dostum kesinlikle alın ben aylardır kullanıyorum yok böyle bişey yaa:) al kardeşine al bakmıoşsın sen kullanıyorsun :)

• Beğen
Tepkiler: PureFood

nonamex

Üye
Resistif ekran olmasi kotu bastirmatik ve cabuk ciziliyor. Cihazin rami ve islemcisi dusuk takilmalar yavasliklar olabilir, ayrica oyun oynamak icin Grafik islemcisi yok cihazin. Ben klavye acilma tarzini da sevmedim arkadasta gordugum kadariyla.

C6-01 i elemissiniz ama bu cihazi 2 ye katlar performansta, 256 mb ram 680 mhz islemci + 300 mhz grafik islemci agustos sonu gelecek guncelleme ile daha iyi de olacak.

• Beğen
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Ev ekranından beklentisi ne ki kardesinin.5800 alıp C6 cfw atın o zaman.
Kardesinin istedigi ev ekranı C6'ya özel baska çare yok alacaksınız.
Ne 5800'da ne C5-03'de ne X6'da vs. vs.de yok o ev ekranı bence gerek de yok duvar kagıdının net görünmesinden yanayım.
İyi telefon ama ekran rezistif x6'ya yönlendirmelisin kardesini inan çok çok daha iyi edersiniz.

• Beğen
PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: -efşan
-efşan

-efşan

Üye
al al:):) pişman olmazsın olursanda ben müşteri bulurum sana:)

• Beğen
PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
Resistif ekran olmasi kotu bastirmatik ve cabuk ciziliyor. Cihazin rami ve islemcisi dusuk takilmalar yavasliklar olabilir, ayrica oyun oynamak icin Grafik islemcisi yok cihazin. Ben klavye acilma tarzini da sevmedim arkadasta gordugum kadariyla.

C6-01 i elemissiniz ama bu cihazi 2 ye katlar performansta, 256 mb ram 680 mhz islemci + 300 mhz grafik islemci agustos sonu gelecek guncelleme ile daha iyi de olacak.

C6-01 alamayacağımı söyledim bütçe nedeniyle, C6-01'in neleri olduğunu biliyorum ama yapacak bişey yok. Rezisitf ekran sorun çıkarmıyor kapasitif alsak C6-01 var o da az daha yüksek malesef. Grafik olmadığını da biliyorum, ancak pek oyun da oynayan bir tip değil, Angry Birds, Doodle Jump vs. çok yüksek beklentisi de yok hepsini anlattım ona..
Yorum için teşekkürler..

• Beğen
Tepkiler: -efşan
-efşan

-efşan

Üye
ekran çizilme olayı zaten hep bi olay aylardır kullanıyorum günde dör beş kez düşürdüm vs. bitane çizik yok

• Beğen
PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
Ev ekranından beklentisi ne ki kardesinin.5800 alıp C6 cfw atın o zaman.
Kardesinin istedigi ev ekranı C6'ya özel baska çare yok alacaksınız.
Ne 5800'da ne C5-03'de ne X6'da vs. vs.de yok o ev ekranı bence gerek de yok duvar kagıdının net görünmesinden yanayım.
İyi telefon ama ekran rezistif x6'ya yönlendirmelisin kardesini inan çok çok daha iyi edersiniz.

CFW atmak istesem bu konuyu açmazdım değil mi gider 5800 alırdım hemen gider bi tane CFW indirir kurabilirdim..
Görüntü amaçlı ya ev ekranı ondan. C6'ya özel malesef evet :S
C6'da rezistif ekran zaten ekran ebatı ve çözünürlükleri de aynı niye X6 dediniz ve X6 daha da pahalı C6'dan ekstra bir özelliği olmaması halde.
Yorum için teşekkürler.

OğuzcanAbi

Üye
android almalısın kesinlikle :good:

PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
android almalısın kesinlikle :good:

Android önermeyin demiştim Oğuzcan :)
Hiç sevmiyorum, kardeşim de sevmiyor Galaxy Gio olduğunu söylemişti ama hiç rahat değil dostum.

----------Eklendi @ 23:42:05 ---------- Yazıldı @ 23:41:44 ----------

ekran çizilme olayı zaten hep bi olay aylardır kullanıyorum günde dör beş kez düşürdüm vs. bitane çizik yok

Bende de yok aynen aylardır, sorun olcağını da sanmam :)

OğuzcanAbi

Üye
hayırlsı :D

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye

CFW atmak istesem bu konuyu açmazdım değil mi gider 5800 alırdım hemen gider bi tane CFW indirir kurabilirdim..
Görüntü amaçlı ya ev ekranı ondan. C6'ya özel malesef evet :S
C6'da rezistif ekran zaten ekran ebatı ve çözünürlükleri de aynı niye X6 dediniz ve X6 daha da pahalı C6'dan ekstra bir özelliği olmaması halde.
Yorum için teşekkürler.

S60v5 telefonlar içinde en stabil ve hızlı buldugum telefon kendimde bu yüzden aldım X6'dır.
Donanımlarındaki degerlerin aynı olması bisey degistirmez.Kullanılan hafıza kartları bile etkileyebiliyor telefon performansını (Kopyalama ve yazma hızı olarak).C5-03 nemenem bir telefondur 600 mhz islemcinin 6 sını göremedim o telefonda ve 600 mhz islemci ile telefon 5800'dan daha ucuz gerisini sen düsün.X6'nın kapasitif olması benim açımdan çok büyük bir artı ve telefon stabil çalısıyor.X6 8GB bulunabilir C6 ile hemen hemen aynı fiyatta.Ben olsam degerlendirirdim...

.:ÇAĞLAR:.

Üye
symbian alınmaz sanırım yaşınız ufak takım tutar gibi marka tutuyorsunuz ama çok pişman olursunuz benden demesi ,ram ve işlemci hızı rezalet olan bir telefona o kadar para verilmez , işletim sistemide berbat , sen kendine yazık etmişsin bırak bari kardeşin aynı hatayı yapmasın

nonamex

Üye
1 al - 6 alma..

Mesaj gayet açık.

PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
S60v5 telefonlar içinde en stabil ve hızlı buldugum telefon kendimde bu yüzden aldım X6'dır.
Donanımlarındaki degerlerin aynı olması bisey degistirmez.Kullanılan hafıza kartları bile etkileyebiliyor telefon performansını (Kopyalama ve yazma hızı olarak).C5-03 nemenem bir telefondur 600 mhz islemcinin 6 sını göremedim o telefonda ve 600 mhz islemci ile telefon 5800'dan daha ucuz gerisini sen düsün.X6'nın kapasitif olması benim açımdan çok büyük bir artı ve telefon stabil çalısıyor.X6 8GB bulunabilir C6 ile hemen hemen aynı fiyatta.Ben olsam degerlendirirdim...

X6'nın kapasitif olduğunu bilmiyordum..
Listeye X6'da girdi bakalım kapasitif olması bir artı oldu.
Ev ekranı hakkında vazgeçtik, şimdi X6'ya yön verdik kapasitif olması nedeniyle.

----------Eklendi @ 10:27:20 ---------- Yazıldı @ 10:25:45 ----------

symbian alınmaz sanırım yaşınız ufak takım tutar gibi marka tutuyorsunuz ama çok pişman olursunuz benden demesi ,ram ve işlemci hızı rezalet olan bir telefona o kadar para verilmez , işletim sistemide berbat , sen kendine yazık etmişsin bırak bari kardeşin aynı hatayı yapmasın

Yaşım ufak değil neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorum kullanmasını bildikten sonra işletim sistemi gayet verimli.

----------Eklendi @ 10:27:39 ---------- Yazıldı @ 10:27:20 ----------

1 al - 6 alma..

Mesaj gayet açık.

C6 elendi.
Kapasitif X6 8GB yön verdik..

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
En dogrusu bu arkadasım.Symbian ve s60v5'te karar kıldıysanız X6 8GB daha iyi bir seçenek C6'ya göre..

• Beğen

Üye

X6'nın kapasitif olduğunu bilmiyordum..
Listeye X6'da girdi bakalım kapasitif olması bir artı oldu.
Ev ekranı hakkında vazgeçtik, şimdi X6'ya yön verdik kapasitif olması nedeniyle.

----------Eklendi @ 10:27:20 ---------- Yazıldı @ 10:25:45 ----------

Yaşım ufak değil neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorum kullanmasını bildikten sonra işletim sistemi gayet verimli.

----------Eklendi @ 10:27:39 ---------- Yazıldı @ 10:27:20 ----------

C6 elendi.
Kapasitif X6 8GB yön verdik..
olum o zaman niye konu açıyorsun anket acıyorsun insanları oylaııyorsun herkes alma symbian alma demiş hala nokia alıcam diyorsun , ee madem symbianlı nokia alıyorsun konu acmana ne gerek var nede olsa bizim fikirlerimiz senin için önemli degil

nonamex

Üye
Kardesinizin Nokia alarak parasini cope atacagini dusunuyorum bende ama onun parasi onun tercihi...

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...