Nokia C6-01 uygulama ve özellik yardımı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asfenerli

asfenerli

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C6-01 uygulama ve özellik yardımı
Arkadaşlar bu telefon pdf dosyası açıyor mu?açıyorsa nasıl atıyoruz telefona
ve bu sensör olayı nedir? ne işe yarıyor..

yardımcı olursanız teşekkür ederim..

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
telefonda adobe var. .pdf dosyalarini açabilirsin. :oke:

sensör hakkında ayrıntılı bilgi için internete bakabilirsin.

asfenerli

asfenerli

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler bir de telefonum da 2 tane foto çektim tel dondu kaldı bataryayı çıkarıp taktım yavaşladı gibi telefon önceden donma olmuyordu ara sıra donuyor tel i geçen cumartesi almıştım sizce sorun ne olabilir?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
teşekkürler bir de telefonum da 2 tane foto çektim tel dondu kaldı bataryayı çıkarıp taktım yavaşladı gibi telefon önceden donma olmuyordu ara sıra donuyor tel i geçen cumartesi almıştım sizce sorun ne olabilir?
maalesef, kullanmadığım için bilmiyorum. :(

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Telefon hafızasına fazla yüklenme foto çekmenin varsayılan hafızasını hafıza kartı yap, birde yazılımı son sürüme güncelle

asfenerli

asfenerli

Üye
    Konu Sahibi
daima son sürümleri yüklemeye çalışıyorum 25.07 yi bekliyorum foto çekmenin varsayılan hafızasını hafıza kartına nasıl ayarlayacağım peki yardımcı olur musun bir de yükklediğim uygulamayı kökten nasıl kaldırabilirim?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
daima son sürümleri yüklemeye çalışıyorum 25.07 yi bekliyorum foto çekmenin varsayılan hafızasını hafıza kartına nasıl ayarlayacağım peki yardımcı olur musun bir de yükklediğim uygulamayı kökten nasıl kaldırabilirim?
kamera>ayarlar>kullanılan hafıza> hafıza kartı seç. Uygulamayı kaldırmak için de uygulama yöneticisinden sil. :oke:

asfenerli

asfenerli

Üye
    Konu Sahibi
bu arada tel hafızası 340 mb bnm şuandaki boş hafıza 303 mb gözüküyor iyi mi?

asfenerli

asfenerli

Üye
    Konu Sahibi
asfenerli

asfenerli

Üye
    Konu Sahibi
kamera-seçenekler-ayarlar- diyorum çıkan seçenekler

görüntü kalitesi baskı 8M-Büyük
konum bilgilerini kaydet
çekilen görüntüyü göster
varsayılan görüntü adı
çekim sesi
oto görüntü döndürme
kamera ayarlarını geri yükle

çıkanlar bunlar :(

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
kamera-seçenekler-ayarlar- diyorum çıkan seçeneklergörüntü kalitesi baskı 8M-Büyükkonum bilgilerini kaydetçekilen görüntüyü göstervarsayılan görüntü adıçekim sesioto görüntü döndürmekamera ayarlarını geri yükleçıkanlar bunlar :(
peki. Menü ayarlar uygulamalar kameraya bak bi de.

asfenerli

asfenerli

Üye
    Konu Sahibi
kameraya tıklayınca 2 seçenek geliyor
görüntü ve video
görüntü-yine aynı şeyler var değişik birşey yok

video-video kalitesi konum bilgilerini kaydet video sabitleme ses kaydediyor çekilen video göster varsayılan video adı kamera ayar. geri yükle

maalesef burada da yok :((

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
kameraya tıklayınca 2 seçenek geliyorgörüntü ve video görüntü-yine aynı şeyler var değişik birşey yokvideo-video kalitesi konum bilgilerini kaydet video sabitleme ses kaydediyor çekilen video göster varsayılan video adı kamera ayar. geri yükle maalesef burada da yok :((
maalesef aklıma başka bi yer gelmiyor :(

asfenerli

asfenerli

Üye
    Konu Sahibi
tamam teşekkür ederim bende her yeri kurcalıyorum yok yok :(

pRime.

pRime.

Üye
Eğer telefonda hafıza kartı varsa zaten otomatik olarak hafıza kartına depoluyor olması lazım.

asfenerli

asfenerli

Üye
    Konu Sahibi
Eğer telefonda hafıza kartı varsa zaten otomatik olarak hafıza kartına depoluyor olması lazım.

evet doğru söylüyor :D ya sen nerdesin 30dk dır buna uğraşıyoruz :) sağol

pondusss teşekkür ederim sana düşünmen yeterdi sağolasın sana da iyi geceler.

pRime.

pRime.

Üye
evet doğru söylüyor :D ya sen nerdesin 30dk dır buna uğraşıyoruz :) sağolpondusss teşekkür ederim sana düşünmen yeterdi sağolasın sana da iyi geceler.
Bu arada symbian3 uygulamalar bölümüne göz at bi. Ramblow, mobile guard gibi uygulamalar tavsiyemdir. ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...