maalesef, kullanmadığım için bilmiyorum.teşekkürler bir de telefonum da 2 tane foto çektim tel dondu kaldı bataryayı çıkarıp taktım yavaşladı gibi telefon önceden donma olmuyordu ara sıra donuyor tel i geçen cumartesi almıştım sizce sorun ne olabilir?

kamera>ayarlar>kullanılan hafıza> hafıza kartı seç. Uygulamayı kaldırmak için de uygulama yöneticisinden sil.daima son sürümleri yüklemeye çalışıyorum 25.07 yi bekliyorum foto çekmenin varsayılan hafızasını hafıza kartına nasıl ayarlayacağım peki yardımcı olur musun bir de yükklediğim uygulamayı kökten nasıl kaldırabilirim?

evet.bu arada tel hafızası 340 mb bnm şuandaki boş hafıza 303 mb gözüküyor iyi mi?

kamera>ayarlar>kullanılan hafıza> hafıza kartı seç. Uygulamayı kaldırmak için de uygulama yöneticisinden sil.![]()

ben bulamadım ya kamera ayarlar ama kullanılan hafıza yok![]()

peki. Menü ayarlar uygulamalar kameraya bak bi de.kamera-seçenekler-ayarlar- diyorum çıkan seçeneklergörüntü kalitesi baskı 8M-Büyükkonum bilgilerini kaydetçekilen görüntüyü göstervarsayılan görüntü adıçekim sesioto görüntü döndürmekamera ayarlarını geri yükleçıkanlar bunlar![]()
maalesef aklıma başka bi yer gelmiyorkameraya tıklayınca 2 seçenek geliyorgörüntü ve video görüntü-yine aynı şeyler var değişik birşey yokvideo-video kalitesi konum bilgilerini kaydet video sabitleme ses kaydediyor çekilen video göster varsayılan video adı kamera ayar. geri yükle maalesef burada da yok(

keşke yardımcı olabilseydim.tamam teşekkür ederim bende her yeri kurcalıyorum yok yok![]()
iyi gecelerEğer telefonda hafıza kartı varsa zaten otomatik olarak hafıza kartına depoluyor olması lazım.
ya sen nerdesin 30dk dır buna uğraşıyoruz
sağolBu arada symbian3 uygulamalar bölümüne göz at bi. Ramblow, mobile guard gibi uygulamalar tavsiyemdir.evet doğru söylüyorya sen nerdesin 30dk dır buna uğraşıyoruz
sağolpondusss teşekkür ederim sana düşünmen yeterdi sağolasın sana da iyi geceler.