Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
YardımNokia C6-01 Telefonumda Arka Planda Saat,takvim,ajanda Vb. Açık Kalıyor..kapanmıyor..
Sponsorlu Bağlantılar
asigsasi
Üye
yukarıda yazdım ya hard formatlı kullanıyorum
kullanmış olduğum modlama dosyaları ile de pek sanmıyorum olacağını
yüklemiş olduğum uygulamalar baya var hangisini yazayım
acaba aşırı tema yükleme ile de olabilir mi
Makale_Helvetia
Üye
Konu Sahibi
tema bende orjinal olanı var o kadar..deneyip bulacağız artık kardeşim sağol yardımların için
yukarıda yazdım ya hard formatlı kullanıyorum
kullanmış olduğum modlama dosyaları ile de pek sanmıyorum olacağını
yüklemiş olduğum uygulamalar baya var hangisini yazayım
acaba aşırı tema yükleme ile de olabilir mi
sende sogol dostum birşey bulursan pm at vya ben bulursam pm atarım
Jan
Üye
wechat yüklemiştim 1 ay filan kullandım sonra kaldırdım sıkıntı yoktu o zaman da.. uzun zaman açık kalmakla bi alakası olabilir mi diye düşünüyorum evet yaa haklı olabilir tekin takibinde olayın
Makale_Helvetia
Üye
Konu Sahibi
aynen 3 gün oldu şimdilik sorun yok..bende buraya yazacağım gelişmeleri
Benim bu imzam biraz göze batıyor olabilir sıkıntı olmaz sanırım :S biraz büyük ama gs lerden
Makale_Helvetia
Üye
Konu Sahibi
sorun yok takılmam ben öyle şeylere evet..aynı sorun nokia 701de yaptı.sorun kesinlikle yazılımsal..bu problemi yaşayan herkesin ortak özelliği extra buttons kullanması..sanırım bu uygulamadan kaynaklı küçük bir açık var..o yapıyor..
sorun yok takılmam ben öyle şeylere evet..aynı sorun nokia 701de yaptı.sorun kesinlikle yazılımsal..bu problemi yaşayan herkesin ortak özelliği extra buttons kullanması..sanırım bu uygulamadan kaynaklı küçük bir açık var..o yapıyor..
Extra buttons kullanmıyorum; aynı sorun bende de var. Sorun Belle kaynaklı. Arka plandakileri kapattınız; saat, ajanda vs. tekrar girdiniz; çıkış tuşlarına basıp çıksanız bile arka planda açık kalıyorlar. Muhtemelen sık kullanıldığı farz edilerek daha hızlı açılmaları için arka planda hazır tutuluyorlar. Belki Extra buttons da bunlarla bağlantılı olduğu için açık kalmalarına sebep oluyordur.
Makale_Helvetia
Üye
Konu Sahibi
sorun extra buttons kaynaklı artık kesin noktayı koyduk.yorum için teşekkürler.