Makale_Helvetia
Üye
-
Konu Sahibi
-
olsa olsa ram yiyen bir uygulama olabilir wechat mesela..extra buttonsdan şüphelenmiyorum açıkçası..ilginçtir ki kimse ana nedenini bulamamış.belle den kaynaklı bi sorun bende de oluyor ben extra butonu kullanıyorum ancak öyle kapanıyor açık uygulamalar da çarpı ya basıyorum yine kapanmıyor yüklemiş olduğunuz bir uygulamada bu sorunu yapmış olabilir ben andromenü den şüpheleniyorum
Benim bellemde böyle bir sorun yok arkadaşlar :S tüm oyun uygulama programlarda mevcut üstelik hepsinde olmuyor demek ki1,5 senedir de kullanıyorum isa nın dediği gibi flash yada formattan sonra tek tek yükleyerek kontrol edilmeli ve sıkıntı bulunup paylaşılmalı böylece herkes bu dertten kurtulmuş olur
Bende çok uygulama var. Cwf olarak c6-01 belle special yüklü. Herşeyinden memnunum aslında tek sıkıntım top eleven olmaması oda android olmamasından kaynaklanıyor oda olsaydı kim naapsın samsungu
dostum uzun süre kapatma ile de alakalı değil çünkü ben sürekli restart atıyorum
ben hard formatlı kullanıyorum telefonu daha bir kere flash atmadım klasör düzeni modundan da şüpheleniyorum
Wechat te olabilir.Bir arkadaşım da da olmuş Wechat ve andromenu yüklüymüş
bende wechat yok ortak olarak klasörlü menü kaldı sen bi dene bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?