[Nokia C6-01 RM-718]Belle Professional [v2] 17-05-2012!

Sponsorlu Bağlantılar

Febris

Febris

Üye
    Konu Sahibi

daha nası bi ekleme yapmayı düsünüyosun ki? :D
:D güncelleme için daha vakıt var hemen yapmayı düşünmüyorum. Kayda değer mod cıkması lazım. Şu haliyle kararlı bi sürüm olduğunu düşünüyorum. Yanlışmıyım?

doctorrr

doctorrr

Üye
:D güncelleme için daha vakıt var hemen yapmayı düşünmüyorum. Kayda değer mod cıkması lazım. Şu haliyle kararlı bi sürüm olduğunu düşünüyorum. Yanlışmıyım?
arzular şelale :D adamsın gayet stabil çalışıyor da bişey isteyecem orjinal font atsam bi sorun olmaz dimi bide orjinal üst bar arıyorum :)

Febris

Febris

Üye
    Konu Sahibi

arzular şelale :D adamsın gayet stabil çalışıyor da bişey isteyecem orjinal font atsam bi sorun olmaz dimi bide orjinal üst bar arıyorum :)
istersen aksm orjınal font simge uyumlu. Ve ust bar yayınlarim :)

---------- Eklendi @ 18:29:05 ---------- Yazıldı @ 18:28:32 ----------

ust bar için orjınal core den avkon alman gerek.

---------- Eklendi @ 18:29:41 ---------- Yazıldı @ 18:29:05 ----------

avkon2.mif üst bar dosyası.

doctorrr

doctorrr

Üye
istersen aksm orjınal font simge uyumlu. Ve ust bar yayınlarim :)

---------- Eklendi @ 18:29:05 ---------- Yazıldı @ 18:28:32 ----------

ust bar için orjınal core den avkon alman gerek.

---------- Eklendi @ 18:29:41 ---------- Yazıldı @ 18:29:05 ----------

avkon2.mif üst bar dosyası.
hiç gerek yok ya yorma kendini bu fontta iyi :) orjinal core hemen elimin altında resource da dimi ?

Febris

Febris

Üye
    Konu Sahibi

hiç gerek yok ya yorma kendini bu fontta iyi :) orjinal core hemen elimin altında resource da dimi ?
belco2 nın yazılımdan al font u o kpatma tusundki simgelerle uyumlu o resource/fonts un hepsini al. Bide orjinal core indir ondanda resource\apps tan avkon2.mif

doctorrr

doctorrr

Üye
belco2 nın yazılımdan al font u o kpatma tusundki simgelerle uyumlu o resource/fonts un hepsini al. Bide orjinal core indir ondanda resource\apps tan avkon2.mif
eyvallah sağol yok senin gibisi adamsın :D

yeauw

yeauw

Üye
normal flash dosyalarını indirip içinemi atcaz nasıl olcak tam çözemedim :S

Febris

Febris

Üye
    Konu Sahibi

ayarlarsın sorun değil bence gereksiz bişey o.. yalnız fontları core a mı rofs 2 ye bi atacam usta?
rofs2 resource/font içine at fontlar güç düğmesi simgeleriyle uyumlu dimi?

---------- Eklendi @ 20:01:58 ---------- Yazıldı @ 20:00:13 ----------

normal flash dosyalarını indirip içinemi atcaz nasıl olcak tam çözemedim :S

Biraz açarmısın sorunu? Linkten dosyaları indir nokia/phoenix/products/rm-718/ içine at flashla. :)

yeauw

yeauw

Üye
hmm yani sadece bu dosyalarmı yoksa firmwareden ek dosya indirecekmiyiz

doctorrr

doctorrr

Üye
usta üst barı değiştirdim sorunsuz rompatcher ı anna ikon yaptım efektleri kendime göre düzenledim fontları değiştirdim sorun yok ama ekran koruyucu hala eski fonta göre naapmam lazım sence?

Febris

Febris

Üye
    Konu Sahibi
usta üst barı değiştirdim sorunsuz rompatcher ı anna ikon yaptım efektleri kendime göre düzenledim fontları değiştirdim sorun yok ama ekran koruyucu hala eski fonta göre naapmam lazım sence?
Bendede aynı o benım font nokiasans60 saat orjınal font.

doctorrr

doctorrr

Üye
ha bide şunu söyleyeyim usta n8 user agent var haberin olsun :)

Üst Alt