Febris
Üye
daha nası bi ekleme yapmayı düsünüyosun ki?![]()
güncelleme için daha vakıt var hemen yapmayı düşünmüyorum. Kayda değer mod cıkması lazım. Şu haliyle kararlı bi sürüm olduğunu düşünüyorum. Yanlışmıyım?
daha nası bi ekleme yapmayı düsünüyosun ki?![]()
güncelleme için daha vakıt var hemen yapmayı düşünmüyorum. Kayda değer mod cıkması lazım. Şu haliyle kararlı bi sürüm olduğunu düşünüyorum. Yanlışmıyım?arzular şelalegüncelleme için daha vakıt var hemen yapmayı düşünmüyorum. Kayda değer mod cıkması lazım. Şu haliyle kararlı bi sürüm olduğunu düşünüyorum. Yanlışmıyım?
adamsın gayet stabil çalışıyor da bişey isteyecem orjinal font atsam bi sorun olmaz dimi bide orjinal üst bar arıyorum 
istersen aksm orjınal font simge uyumlu. Ve ust bar yayınlarim
arzular şelaleadamsın gayet stabil çalışıyor da bişey isteyecem orjinal font atsam bi sorun olmaz dimi bide orjinal üst bar arıyorum
![]()

hiç gerek yok ya yorma kendini bu fontta iyiistersen aksm orjınal font simge uyumlu. Ve ust bar yayınlarim
---------- Eklendi @ 18:29:05 ---------- Yazıldı @ 18:28:32 ----------
ust bar için orjınal core den avkon alman gerek.
---------- Eklendi @ 18:29:41 ---------- Yazıldı @ 18:29:05 ----------
avkon2.mif üst bar dosyası.
orjinal core hemen elimin altında resource da dimi ?belco2 nın yazılımdan al font u o kpatma tusundki simgelerle uyumlu o resource/fonts un hepsini al. Bide orjinal core indir ondanda resource\apps tan avkon2.mif
hiç gerek yok ya yorma kendini bu fontta iyiorjinal core hemen elimin altında resource da dimi ?
eyvallah sağol yok senin gibisi adamsınbelco2 nın yazılımdan al font u o kpatma tusundki simgelerle uyumlu o resource/fonts un hepsini al. Bide orjinal core indir ondanda resource\apps tan avkon2.mif

tek eksik bildirimler widget sanırım.
eyvallah sağol yok senin gibisi adamsın![]()
ayarlarsın sorun değil bence gereksiz bişey o.. yalnız fontları core a mı rofs 2 ye bi atacam usta?tek eksik bildirimler widget sanırım.
rofs2 resource/font içine at fontlar güç düğmesi simgeleriyle uyumlu dimi?
ayarlarsın sorun değil bence gereksiz bişey o.. yalnız fontları core a mı rofs 2 ye bi atacam usta?
normal flash dosyalarını indirip içinemi atcaz nasıl olcak tam çözemedim :S

hmm yani sadece bu dosyalarmı yoksa firmwareden ek dosya indirecekmiyiz

Bendede aynı o benım font nokiasans60 saat orjınal font.usta üst barı değiştirdim sorunsuz rompatcher ı anna ikon yaptım efektleri kendime göre düzenledim fontları değiştirdim sorun yok ama ekran koruyucu hala eski fonta göre naapmam lazım sence?
bi sorun yok yani dimiBendede aynı o benım font nokiasans60 saat orjınal font.

sağol teşekkürler ustayok yok sorun sayılmaz o![]()

sağol teşekkürler usta![]()

Nasıl yani?ha bide şunu söyleyeyim usta n8 user agent var haberin olsun![]()