Febris
Üye
Sorun yok o zaman
şimdi geldi
Cfw ile ilgili sorunu olan varsa yazsın hemen halledeyim.
Sorun yok o zaman
şimdi geldi
bu arada bldirm olarak menude gorunuyor ama widgeti yok bu dkkatmi cekti
---------- Eklendi @ 17:55:43 ---------- Yazıldı @ 17:54:15 ----------
ha bide hesapmakinası widgeti yok bde dlna da gmsen iyi olurdu

Ben dun attım yazılımı. Harıka ama az oncekı olayı gorunce sasırdım.. Cıhaz aramalarda donuyo.. Yanı Arama kapat yapamıyorum. Ve sureklı tekrar edıyor. Anlamadım gıttı.
---------- Eklendi @ 18:18:46 ---------- Yazıldı @ 18:18:04 ----------
Bırde yaf bu telefon ana ekranda kapatma tusuna basınca cıkan ekranda cesıtlı sekıller cıkıyor.. Yazıların basında..
Kapatma tuşundaki simgeler ise fonttan kaynaklanıyor. Eklediğim font uyumlu. Değişik simgeler diyorsun bi resim atarmisin bakalim nasıl simgeler? muzik çalarda bir sorun var sanırım. Ayarlardan ses denge ayarına tıkladığımda donuyor müzik çalardan atıyor ama şarkı çalmaya defam ediyor. Tekrar müzik çaları açtığımda müzik kapanıyor. Bir diğeri yukarıda arkadaş arama ekranında donduğunu söylemiş aynısı ben de de oldu iki defa. Arama gelince ne ekrandan ne de açma tuşundan aramayı başlatamıyorum. Telefon donuyor
Tuşlarla atılan formattır.febris hocam ilk önce ellerine sağlık. bende az sonra yüklicem ama bişey soracam. hard format dediğin *#7780# olan mı yoksa volume kapama tuşuna felan bastığımız mı? bi aydınlatırsan sevinirim.

tamam teşekkürler. bide keşke mediafireye yükleseymişsin. ne olursa olsun son hız orası
Tuşlarla atılan formattır.![]()

hiçbifikrim yokya bende phoenix kurulmuyor 3 -4 tane sürüm denedim kuruluyo gibi gözüküyo ama ne program files de var nede masaüstüne kısayol geliyo sorun nedir acaba?
Hmmm.. şimdi farkettim bendede var o ayarla hiç oynamazdım zaten ortada sorun yapmaz sanırım kimseye?Arama yapma ve cevaplamada sorun yok.
Güç düğmesindeki seçeneklerin başındaki şekiller de gayet düzgün görünüyor.
Daha önce diğer arkadaşların cfwlerinde düzgün görünmüyordu. Febris'inkinde sorun yok.
Ancak şu müzik playerdaki denge ayarında donma sorunu bende de oldu şimdi denedim baktım.

Windowsun 32 bit mi 64 bit mi?ya bende phoenix kurulmuyor 3 -4 tane sürüm denedim kuruluyo gibi gözüküyo ama ne program files de var nede masaüstüne kısayol geliyo sorun nedir acaba?
Denge çalışıyor.. yazılımı tekrar yüklemeyi dene bi derim.. Arama ise cevaplanıyor hem ekrandan hem tuştan şimdi denedim!
dengeyi şimdi tekrar denedim çalışmıyor. arama cevaplama ise 2 defa yaptı sadece sürekli olmuyor. şimdi tekrar format atıcam hafıza kartını da biçimlendireyim eski programlar çakışmasın. yine yaparsa bilgi veriririm
Hmmm.. şimdi farkettim bendede var o ayarla hiç oynamazdım zaten ortada sorun yapmaz sanırım kimseye?![]()

Bende denge için deniyorum tekrar yüklemeyi bendede çalışmadı ama sürekli ortada sorun oluyomu ki? Normali ortada durmasıdır zaten.
dengenin orta da kalması sorun değil bende daha önce hiç denge ayarlarıyla oynamamıştım. cfw deki dolby kulaklık ayarına bakarken oda gözüme çarptı bir gireyim dedim ilk girdiğimde açıldı denge ayarını hafif sağa kaydırdım dondu kapandı sonraki açılmalarda ise hep sağda kaldı onun için yazdım buraya da.

Evet herkes de öyle oluyor zaten.
Belki orjinalinde de sorun vardır, Nokia'nın bir açığını bulmuşsundur belki tesadüfen
Yada dolby kulaklık modu ile çakışan bir durum oluyordur belki.
yokya nokianın açığını bulmak bana mı kaldı
. ama hatırlıyorum orjinal yazılımda da o ayarlarla oynamıştım ama öyle bir sorun yoktu. dediğin gibi dolby kulaklık modu ile çakışmış olabilir