79mm79
Üye
peki düzeltebilir misin sorunu ? ona göre bekliyeyim öyle format atayımOrjinalde o sorun yok beyler. Dolby mod çalısıyor bu arada Denge sağa kaysa bile ortadadır sorunlu dosya sanıırm ondan kapatıyo müzik çaları
peki düzeltebilir misin sorunu ? ona göre bekliyeyim öyle format atayımOrjinalde o sorun yok beyler. Dolby mod çalısıyor bu arada Denge sağa kaysa bile ortadadır sorunlu dosya sanıırm ondan kapatıyo müzik çaları
eheehe bende bi problem yok babalr canavar gibi oldu kızımOrjinalde o sorun yok beyler. Dolby mod çalısıyor bu arada Denge sağa kaysa bile ortadadır sorunlu dosya sanıırm ondan kapatıyo müzik çaları

[>>ELECKTRA<<];4714229' Alıntı:sorun mu var beyler yüklemeyeyim mi

yani diğer özelliklerinin yanında bu sorun sayılyamz yüklemeni tavsiye ederim[>>ELECKTRA<<];4714229' Alıntı:sorun mu var beyler yüklemeyeyim mi
sagoldönüş hızı akışı mükemmel ikinci günüm bataryada iyi gidiyor sağolasın febris eline sağlık![]()
[>>ELECKTRA<<];4714537' Alıntı:yüklediğim bende o müzik çalardaki sorun yok şuanlık sağol febris

aynenya her cfw de var öyle bariz yada görülmeyen hatalar eksiklikler fazla pimpirikli olmamak lazım![]()

Format demişsin ama. Benim kartı tanımıyor.Kart bozuk diyor abi
32 bit kardeş.

Öneri için sağol.Febris dostum yazılımla fazla oynama kurcalama. Simloku ve Simlokdangeli bazacıksın RPL ve PPM sonra telefonları servise vermek zorunda kalacıksınız
ya şu hızlı smiley olayını nasıl çözcem geç açılıyor bitek seninkinde hızlı o 
incelediğim kadarıyla hataları soyluyorum
1. dosya yoneticisinden dosya atılmıyor
2. font zommer ile font değişmiyor
3.3g moduna aldın mı şebeke gidip geliyor nete girdin mi 2g ye dondunmu şebeke gelmiyor gelsede 5 dk sonra
4müzik çalar blance ayarı o sorun değil
5.c hafızasından dosyada silemiyorum
6. mesajlarda smile e tıkladıqımızda bekleme var belcoda yok
7. şarj iyi maşallah ama mod listesini bidaha gözden geçir
8. rompacherde bütün pachler var bi kulaklık ses arttırma ve hoparlor ses arrtırma yok
.ikinci cfw göre %70 başarılı
9. yakın zamanda çok daha başarılı cfw bekliyoruz

Öneri için sağol.ya şu hızlı smiley olayını nasıl çözcem geç açılıyor bitek seninkinde hızlı o
---------- Eklendi @ 09:08:25 ---------- Yazıldı @ 08:59:37 ----------
1. Dosya yöneticiden dosya gönderilebiliyor şimdi denedim hatta![]()
2. Orjinal font bildiğiniz gibi Nokia Pure ve ben Font Zoomer ile değiştirdim nokia sans 60 kullanıyorum.
3. 3G-2G ve net sorunları da yok :/ gidip gelme sorunları fazla olmaz
4. Zaten normali ortada durmasıdır.![]()
5. Siliniyor.
6. bunu çözmeye çalışacağım birdaha ki versiyonda ustalara pm atayımda.
7. mod listesindeki hersey var cfwde
8. Hepsini gömücem bidahakine.
9. Güncelleme gelıcek yakında.....
pc demi görmüyor depolamada bağlayınca...
---------- Eklendi @ 23:05:10 ---------- Yazıldı @ 23:04:16 ----------
O arkadaşa pm atarsan sorunu çözmen hızlanabilir![]()
3 ay falan demiştin ya usta

tamamdır oo zamansağolun arkadaşlar hallettim hafıza kartı çalışıyor.Format atmak zorunda kaldım.
daha nası bi ekleme yapmayı düsünüyosun ki?3 ay değill 1.5-2 ay en fazla
---------- Eklendi @ 13:47:58 ---------- Yazıldı @ 13:47:37 ----------
tamamdır oo zaman
---------- Eklendi @ 14:37:50 ---------- Yazıldı @ 13:47:58 ----------
cfwden memnun olmayan varmi??