Nokia C6-01 mi S.Galaxy Gio mu (Kararsızım)

pRime.

Üye
İnanılır gibi değil, hala gio diyenler var.

V/RS

Üye
ForeverAlone";4161577][COLOR="Red' Alıntı:
C6-01 diyen arkadaşlar iki cihazı yanyana koyup inceledilermi acaba.Ben bunu yaptım ve Android kendini fazlasıyla gösteriyor[/COLOR]

Allahını seversen yanyana koyup neylerine baktın merak ediyorum he laf olsun torba dolsun elindeki tel Android ya android güzel olur

Allahını seversen yanyana koyup neylerine baktın merak ediyorum he laf olsun torba dolsun elindeki tel Android ya android güzel olur

Android farkının ne olduğunu bilemezsin.C6-01deki berbat ekran surukleme ve özelleştirme yanında Android harika.Bildirim çubuğu olsun TouchWiz arayüzü olsun turbo işlemcisi olsun C6-01den daha ustundur kendisi.

V/RS

Üye

berbat ekran sürükleme ha buna kahkaha atarım yahu gel bi bnm c6 ile yanyana koy bakalım hangisi daha seri

pRime.

Üye
ForeverAlone";4161701][COLOR="Red' Alıntı:

Android farkının ne olduğunu bilemezsin.C6-01deki berbat ekran surukleme ve özelleştirme yanında Android harika.Bildirim çubuğu olsun TouchWiz arayüzü olsun turbo işlemcisi olsun C6-01den daha ustundur kendisi.

turbo işlemci mi? iki telefon da arm 11 kullanıyor be bu kadar kör fandroidlik görmedim ben.

----------Eklendi @ 00:13:53 ---------- Yazıldı @ 00:12:45 ----------

bu arada önceki mesajlara bak sana cevap yetiştirmekten sıkıldım.

adam galaxy gio almış.hayırlı olsun

seri

Üye
ben bu 2 teli yanyana koydum öyle aldım c6-01 bunları yanyana gören adam gio almaz bence bariz bi kalite farkı var

bence c6-01 al.harika özellikleri var.gps,3g,wi-fi

Doğru düzgün oku şu bilgileri:

Galaxy Gio :
Qualcomm MSM7227-1Turbo 800MHz
Nokia C6-01 :
ARM 11 680MHz

----------Eklendi @ 01:10:07 ---------- Yazıldı @ 01:09:36 ----------

bence c6-01 al.harika özellikleri var.gps,3g,wi-fi

Kardeşim o özellikleri olmayana biz telefon demiyoruz zaten...