Üstündağ
Üye
Evet arkadaşım gayet güzel bir şekilde dinleniyor.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızsitesini açtım güzel dinleniyor, fakat dinlemeye başlamadan önce telefonunun otomatik tuş kilidini kapatmayı unutma, ekran koruyucu devreye girince sesi kesiyor...
Arkadaşlar bu c6-01 i ilk aldığımızda dili ıngilizce mi yaa
Yardımın için çok teşekkürler kardeş c6-01 i almak için tek kafama takılan soruydu bu artık sorun kalmadı insaallah şubatın sonunda alacağım fakat internette bildiğiniz güvenilir herhangi bir site var mı oradan alalım...
Sim kartı takmadan çalıştırırsanız ingilizce olur. Önce sim kartı takın sıkıntı olmaz.
--------------- Ekleme ---------------
Ben elektroworld den 699 TL ye almıştım. Sitelere pek güvenmiyorum ama hepsiburada.com olabilir. Çalıştığım firma oradan alışveriş yapıyor, sorun çıkmadı hiç, ama bence elinle dokunmadığın bir cihazı görmeden almak biraz güvensiz olur. Sonuçta 50-100 TL vermiyecen 700 TL para veriyorsun....
c6-01 de asphalp 5 oynayan varmı.
bende C6-01 vardı ve ıcınde 8gb lık kart kullanıyordum (toshiba) herhangi bi sıkıntı yaşamadım ...Beyler bu telefonda 8-16-32 gb micro sdlerden birini dolu dolu kullanan
var mı ? 32gb'a kadar kaldırdığı yazıyor ama kullanan varsa herhangi bir
kasma filan var mı onu soracağım ?
Resimleri o kadar kötü oldugunu dusunmuyorum fakat şöyle bi konu var 8 mp olmasına ragmen maalesefkı lensı pek ıyı degıl zaten markasıda carl zeiss degıl ayrıca video cekımı yaparken cok fazla tıtresımı algılıyor , ayar anlamında fazla yapabılecegın bırsey yok guncellestırmeler ıle performans artıcaktır ...Arkadaşlar bu kamera neden bu kadar kötü. 8 mp fakat hiç net çekmiyor pc ye attığımda bile görüntüyü netleştiremiyorum. yapılacak bi ayarı falan varsa yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar bu kamera neden bu kadar kötü. 8 mp fakat hiç net çekmiyor pc ye attığımda bile görüntüyü netleştiremiyorum. yapılacak bi ayarı falan varsa yardımcı olur musunuz?
tuş kilidini aşağıya çekip 2-3 sn kadar beklerseniz el feneri olarak kullanabilirsiniz.
Arkadaşlar bunun web browseri randımanlı çalışmıyor diye duydum bu doğru mu?.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?