Üstündağ
Üye
S^3 lerde flash lite 4 mevcuttur netteki bir çok siteyi ve video yu DESTEKLEMEKTEDİR..tam olarak yazar mısınız yani browseri skyfire özelliğinde mi
Yeni yazılımı henüz çıkmadı , nokia shop ta 10 dk. içinde hallederler ...Nokia sitesinden nokia software updater ı denedim.Telefonum ingilizce oldu ve türkçe dil seçenekleri içinde yok.Tekrar nasıl türkçe yapabilirim.
Tavsiyem nokia shop'a göstermen ...herkese slmlar yeni aldığım c6-01 telde ilk kutuyu açtım bataryayı taktım kurcaladım ve şarj bitti şarja koydum gec algıladı ve 10 dk sarj olduktan sonra tekrar durdu şarj aletini başka telde denedim çalıştı problem yok ve teli şarj edemiyorum şarj soketine kablo bağlıyken bastıryorum belki olur die yinede olmuyo yardımcı olursanız sevinirim…
peki nokia shop ta ne kadar alıyorlar bunun için.Çok yüksek bi mevla değildir umarım.
İstanbuldan nerden alabilirim bu telefonu ? Nereden kaç liraya aldınız ve garantisi neydi acaba ? Bende alacağım ama 650-750 tl arası fiyatı ve taksitte gerek
Telefonun garanti kapsamında ise tamirini ücretsiz yapmakla yükümlüler.
Videoları oynatması çok süper peki ya mp3 leri de indirmeden direkt olarak dinleyebilme şansımız var mı?....
Bana hangi siteden mp3 dinlemek istediğini yaz, ben deniyeyim. Çünkü ben mp3 dinlemediğim için bilmiyorum. Radyo tercihimdir....
arkadaşlar c6-01 aşmayı duşuyom bana ram ve rom bilgisini verirmsnz?
Kardeş bak ben genelde ilahi dinliyorum şu adresLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bi bak da cevabını yazarsın bide hazır aklıma gelmişken c6-01 de netten radio dinleyebiliyor muyuz onu da bi dener misin?
--------------- Ekleme ---------------
Arkadaşlar c6-01 kullananlar yazacağım sitelere girip direkt mp3 dinleyebilip dinleyemediklerini yazabilirler mi yardımınız için çok teşekkürler.
Şu siteler
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?