Jomolocco
Üye
ben yan cevırınce dokunmatık qwerty klavye cıkıyormu dıye soruyorum
Bu tel cidden çok güzel n8den bile güzel ufak boyutlu Demir kasa kalitesiz malzemesi yok + siyah kasa ayrı bir görüntü veriyor
beyler genel memnun gibi alacağım ama 699 çok be
Soru: arkadaşalar bu telfon nasıl almayı düşünüorum ama tertüdlerim var kamerası iyimi ve c7 gibi hd çekim yapbilomu bide n8 ve c7ye olan tüm oyunlar bunada uyuyormu
Cevap: Evet arkadşım HD çekim yapıyor hemde güzel, fotoğrafta çekerken yüz yakalama var. N8 oyunları ve programlarını kullanıyorum ayrıca C6-01 diye arattırdığımda şuan için fazla birşey çıkmıyor, fakat gerek yok dediğim gibi N8 olan program ve oyunları zaten çalıştırıyor. Çünkü aynı işlemci ve yazılım var sonuçta.
--------------- Ekleme ---------------
Soru: jarjı iyimi bide c7de 1200 mAh bu c6-01 de 1050 mAh pek bi fark olurmu
Cevap: C7 kullanmadım ama, kullanıma bağlı olan bir olay, fazla birşey farketmez, olsa olsa en fazla 30 dakika civarı farkeder.
Social network içinde Facebook chat i kullanabiliyormuyuz bu telefonda.
Beni de yazın listeye1 haftadır kullanıyorum telefonu çok memnunum. Navigasyon işini de çözeyim benden iyisi yok
kullanan arkadaşlar fm transmister varmı
arkadaşlar bunun kendi browserinden girip netten videolar izleyebiliyor muyuz ayrıca mp3 falan indirmeden direkt dinleyebiliyor muyuz skyfire deki özellikler bulunuyor mu acaba?flash özelliği tam olarak var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?