nokia c6-01 ile ilgili her sorular yanıtlanır

Sponsorlu Bağlantılar

maxiairdynamic

Üye
flashla belleyi yeniden yüklemen gerekır
kardeşim ben pek anlamıyorumda . kvk ya götürdüm .telefon sorunu olarak güncelleme yapılacak yazıyodu.
inş. sorunumu tam olarak anlamıslardır

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
flashlayarak atıyorlar zaten sorun silinen uygulamaları tekrar yüklenır

aar_24_4

Üye
su teli hacklemenin yolunu bulun lutfen yazılım destege konu actım yeni yardm

fenerli5858

fenerli5858

Üye
nasıl düzelir peki flash atsam yeterli olurmu daha önce soft format attım ama düzelmedi

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
sorun nedir?

fenerli5858

fenerli5858

Üye
daha öncede demiştm bildirim çubuğla alakalı ama yanlış yere yazmışım cevb olarak nasıl düzeltebilrim o sorunu daha iöce soft format attım ama olmadı yine aynı flash yararlı olurmıu ?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
olabilir ama flash işini iyi biliyosan yap

newgamer

Üye
telefonuma hard format attım fakat mağaza uygulamasını nasıl yükleyebilirim ovi sitesine girdim her uygulama var ama mağaza uygulamasını göremedim. Bir de önceden telefonda olan cnn. national. uygulamalarını nerden bulabilirim?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
cnn ve national geographic magazada var forumda cwrt core 1.00 dosyasını indirip kur sonra mağazayı dene

bagerhk

Üye
Nokia c6-01 anna kullaniyorum. Telefonda gps programi ile alan hesabi yapan bir uygulama ariyorum. Bu konuda yardim bekliyorum. Bilgisi olanlar lütfen yardimci olsun...

newgamer

Üye
cnn ve national geographic magazada var forumda cwrt core 1.00 dosyasını indirip kur sonra mağazayı dene

Haritalar şu oluyor sanırım şu cadde sokak falan yürüyüş yapın sürüş yapın vs. programı onlarda silindi bunları nokia suite üzerinden yükleyemiyorum çünkü çıkmıyor güncelleleme olarak. Şu şekilde mi yüklemem gerekiyor: Wi-Fi
ile bağlanıp webden girip mağaza üzerinden mi yükleyeceğim? Mağazaya girdim mağazayıyüklemeye çalıştım indirdi kurarken sonunda yüklenemedi diyor ve kapanıyor? o esnada core 1.00 programınıda yüklemiştim? core 1.00 ne işe yarıyor?

jakobs21

Üye
ya soft format attım ama yine telefondan (yeşil simgeli olan ) yazılım güncellemelerine giriyorum ama yine güncellemeler kontrol edilemio lütfen daha sonra tekrar deneyiniz yazıo telefondan güncellemelere bakamıyorum (bu belleden sonra oldu)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Haritalar şu oluyor sanırım şu cadde sokak falan yürüyüş yapın sürüş yapın vs. programı onlarda silindi bunları nokia suite üzerinden yükleyemiyorum çünkü çıkmıyor güncelleleme olarak. Şu şekilde mi yüklemem gerekiyor: Wi-Fi
ile bağlanıp webden girip mağaza üzerinden mi yükleyeceğim? Mağazaya girdim mağazayıyüklemeye çalıştım indirdi kurarken sonunda yüklenemedi diyor ve kapanıyor? o esnada core 1.00 programınıda yüklemiştim? core 1.00 ne işe yarıyor?
Bilgisayarın var mı varsa teamviewer yükle senin işini 10 dk. da çözeyim...

savas_yal

savas_yal

Üye
yeniden format at bence bir daha dene

newgamer

Üye
Bilgisayarın var mı varsa teamviewer yükle senin işini 10 dk. da çözeyim...

Evet PC var ama ben sorunu çözdüm, hard formattan sonra Nokia Suite ile Belle'yi yeniden yükle yaptım herşey eskisi gibi yüklendi orjinal olarak. İlginiz için teşekkür ederim.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ne güzel.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
İyi o zaman senin adına sevindim geçmiş olsun.

dr.lebron

dr.lebron

Üye
Hayırlı geceler , şimdi hafıza kartında görüntülerde kaç tane foto varsa galeride gösteriyor ama hafıza kartına klasör açıp foto eklendiğimde galeride fotolar görünmüyor sebebini sorcaktım ? Bir de photo browser prog. yükledim ve açtığımda sadece hafıza kartında görüntüler klasöründe ki fotoları tek gösteriyor ama telefondan çektiğim fotoları göstermiyor ?( tel kamerası fotoları hafıza kartında DCIM denen klasöre kaydediyor normalde ) .. şimdiden teşekkürler.

mto5_43

Üye
flash sıfirdan sistem dosyalarını tele yüklemek oluyor saf ve temız teli ilk aldığın günkü gıbı oluyor kırık dosyasız,artıksız.
flash atmak,format atmak nasıl oluyor anlatırsanız sevinirim.benim telefon nokia c6-01. üzerindeki yazılım belle. fakat ben anna yı istiyorum.tesekkürler