maxiairdynamic
Üye
kardeşim ben pek anlamıyorumda . kvk ya götürdüm .telefon sorunu olarak güncelleme yapılacak yazıyodu.flashla belleyi yeniden yüklemen gerekır
inş. sorunumu tam olarak anlamıslardır
kardeşim ben pek anlamıyorumda . kvk ya götürdüm .telefon sorunu olarak güncelleme yapılacak yazıyodu.flashla belleyi yeniden yüklemen gerekır
arkadaşta yazms ama bende söyleyeyim belle yi tekrar yükle kendine gelir telefonun.

daha öncede demiştm bildirim çubuğla alakalı ama yanlış yere yazmışım cevb olarak nasıl düzeltebilrim o sorunu daha iöce soft format attım ama olmadı yine aynı flash yararlı olurmıu ?sorun nedir?
cnn ve national geographic magazada var forumda cwrt core 1.00 dosyasını indirip kur sonra mağazayı dene
Bilgisayarın var mı varsa teamviewer yükle senin işini 10 dk. da çözeyim...Haritalar şu oluyor sanırım şu cadde sokak falan yürüyüş yapın sürüş yapın vs. programı onlarda silindi bunları nokia suite üzerinden yükleyemiyorum çünkü çıkmıyor güncelleleme olarak. Şu şekilde mi yüklemem gerekiyor: Wi-Fi
ile bağlanıp webden girip mağaza üzerinden mi yükleyeceğim? Mağazaya girdim mağazayıyüklemeye çalıştım indirdi kurarken sonunda yüklenemedi diyor ve kapanıyor? o esnada core 1.00 programınıda yüklemiştim? core 1.00 ne işe yarıyor?
Bilgisayarın var mı varsa teamviewer yükle senin işini 10 dk. da çözeyim...
flash atmak,format atmak nasıl oluyor anlatırsanız sevinirim.benim telefon nokia c6-01. üzerindeki yazılım belle. fakat ben anna yı istiyorum.tesekkürlerflash sıfirdan sistem dosyalarını tele yüklemek oluyor saf ve temız teli ilk aldığın günkü gıbı oluyor kırık dosyasız,artıksız.