irfanakyildiz
Üye
ee oraya bakacaktın işte bugün söyledim arayanı tıklayınca ayrıntılı verıyor
ben ilk sayfada tıkladım o zaman arama yapıyodu diğer sayfaya gecince oluyomus eline diline sağlık..bide mobil veri kapalı iken fatura kabarmaz demi
şarjlarınız maximum kullanımda kaç gün gidiyor
mobil veri kapalı iken internete girmez telefonun şebekesinden korkma. Wifide ben de konum sorunu çıkıyor diye biliyoruz konumda. Şebekeden baglaninca herhald hücresel Şebekeden dolayı konumu çabuk buluyor. Ayrıca bedava internetsiz navigasyonlar var onlardan birini yükle istersen.
"Kilit aç" yazan yerin hemen üst tarafındaki çizgi neden var? Sadece tuş kilidi yaptığım zaman ortaya çıkıyor başka zaman böyle birşey yok. Bi sorun oluşturmuyor ama onun orada olması beni rahatsız etmeye yetti.
dostum resimde bi sıkıntı olabilir galeriden bak varmı diye
"Kilit aç" yazan yerin hemen üst tarafındaki çizgi neden var? Sadece tuş kilidi yaptığım zaman ortaya çıkıyor başka zaman böyle birşey yok. Bi sorun oluşturmuyor ama onun orada olması beni rahatsız etmeye yetti.
dostum resimde bi sıkıntı olabilir galeriden bak o resme çizgi varmı diye
hangı resmı denerse denesın kilıt ekranı oyle arkadaşım sende dene bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?