Mad EagLe
Üye
eksik gelmiş olabilir bellede var aynı şekilde hatta aynısı vardı yenilik ekleyebilirlerdi sen belleyi tekrar kur düzelirBenim sorunum Belle yükledikten sonra fotograflara basılı tuttuğumda düzenle seçeneğinin olmaması.Hiçbirşekilde resim düzenleyemiyorum o özellik belleden sonra yok sanki.
Hard ve soft format denedim düzelmedi sanırım Belleyi tekrar yüklemem gerekecek...
yandakı sekmeyı açarsan gorursun
işlem kaydını kaçgüne ayarladıgına baglı
30 gün olarak ayarlanmış durumda..şöyleki saat 11. 30 da birisini aradım aynı kişiyi saat 11.45 te aramıssam sadece 11.45 te yapılan aramanın detayını görebiliyorum
tıkladım ordada sms aliden sms veliden sesli babam vs seklinde cıkıyo detayını göremedim bi türlü ofofofmenüden işlem kaydına girince sağ üstteki cepe tıklarsan orada bütün ayrıntılar çıkıyor yada bende çıkıyor şimdi baktım mesajlar aramalar hepsi gözüküyor ayrı ayrı
niye bu kadar kafana taktınkı
işlem kaydına gir. Ayarlardan 30 gün yap kaydı. Sonra DA lazım olduğunda gir işlem kaydına aşağı yukarı ok işaretli bölüm tüm ayrıntıyı verir sana
bir yanlışlık olmalı nasıl olur. Mesela sen x kişisini 5 kere aradiginda orada da 5 tane görünür saatleri ve diğer ayrıntılARI ile birlikte. Yani alt alta bir sürü şey olacak orada. Iyi karıştir bence orayı
işlem kaydına üst kısımdan bakmıyormusun gelen giden cevapsız seklınde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?